- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Aynen öyle kuzum senin daha zor bencede doktorunla konuş ziyaretçi yasağı koysun hatta rica edersin desinki ikiz bebekler olduğu için eve de ziyaretçi kabul etmeyin bir sure doktor söyleyince dinlemek zorunda kalırlarTamam hadi yapmayın etmeyin dokunmayın şöyle yapın demek sıkıntı değil de o halde bunları söylerken strese girip sürümün kesilmesinden ben en çok korkuyorum. Bir de benim iki bebek hangi birini içime sokup yapmayın etmeyin diyim. Ama hemşireye doktora demek mantıklıymış onu kesin söylicem geleni gideni uyarsınlar. Hastaneye anne ve babalar hariç kimse gelmesin dicem akraba falan istemiyorum. Ben orada gaz çıkarırken milletin içinde kendimi sıkıp sinir stres olamam. Ay aklıma geldikçe sinir oluyorum şu konular Allah yardımcımız olsun
Cnm maalesef gelene de git dıyemıyorsunTamam hadi yapmayın etmeyin dokunmayın şöyle yapın demek sıkıntı değil de o halde bunları söylerken strese girip sürümün kesilmesinden ben en çok korkuyorum. Bir de benim iki bebek hangi birini içime sokup yapmayın etmeyin diyim. Ama hemşireye doktora demek mantıklıymış onu kesin söylicem geleni gideni uyarsınlar. Hastaneye anne ve babalar hariç kimse gelmesin dicem akraba falan istemiyorum. Ben orada gaz çıkarırken milletin içinde kendimi sıkıp sinir stres olamam. Ay aklıma geldikçe sinir oluyorum şu konular Allah yardımcımız olsun
canım dün ben de gittim buna baktım ama bu yarım yatıyor çocuk uyurken sorun dediler tam yatmak isteyebilir bu annenin konforu için bebek konforu için değil dediler bir de elinde bebekle tek kapatması zormuş yardıma ihtiyacın olur dediler
Aynen öyle kuzum senin daha zor bencede doktorunla konuş ziyaretçi yasağı koysun hatta rica edersin desinki ikiz bebekler olduğu için eve de ziyaretçi kabul etmeyin bir sure doktor söyleyince dinlemek zorunda kalırlar
Cnm maalesef gelene de git dıyemıyorsun
Senin ikiz bide, kesınlıkle hastaneye zıyaretçi kabul etme, aslaa
Evinede kndını toparlamadan etme yoksa ziyan olursun. Çok hassas bu konular grcekten insan unutamıyor içinde yara kalıyor her daim
Çamaşırsız üst baş dağılmış, pijama değiştir, wc git, bebek emzir, sakın kimseyi yokma odana cnm
Tamam 40 gün zaten uyuyor bebiş ya kimseye vermem başından ayrılmamDoğduğu gibi diyorlar ama ben 40 çıktı öyle başladım. Öncesinde hamur gibi birşey oluyor kendime güvenemedim açıkcası koy al derken zarar veririm diye korktum.
Zaten pahalı da kuzum bu, bu marka pahalı komplecanım dün ben de gittim buna baktım ama bu yarım yatıyor çocuk uyurken sorun dediler tam yatmak isteyebilir bu annenin konforu için bebek konforu için değil dediler bir de elinde bebekle tek kapatması zormuş yardıma ihtiyacın olur dediler(
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin kuzumMerhaba arkadaslar şımdı Dr dan geldim çok şükür hersey yolunda kasılmaları söyledim magnezyum eksikliğinden dedı ilaç verdi. Cinsiyet kesinleşti kızım Gökçe geliyor
Amin ya gerçekten bende bu tarz şeyleri düşününce çok sinirim bozuluyor aynı şehirde olmak daha iyi bazen gelir görür giderler.. ben şehir dışındayım bunun en kötü yanı eşimin ailesinin yatılıya gelecek olma durumları, annem bana bakmaya kalır 40 çıkana kadar başkası gelirse durmaz, bir evde okadar kişi olmaz zaten.. gelip bana bakmayıp bebekle igilecenecek insan istemiyorum ben bebeğime ben bakarım.. evimin yemeğini temizliğini yapar annem mesela bebekle ben ilgilenirim vs.. ama erkekli olarak kayınbabam kaynım görümcem vs emzir vs insan rahat edemez ya gelme desen bozulurlar yani.. lohusalık psikolojisi zaten kötü kimseyi çekemez insan.. 40 çıkana kadar desen doğal olarak bebeği görmek isterler onlarında ilk torunları.. napacağımı bilmiyorum.. bebeği öpüp hoplatmaları ap ayrı ya.. keşke herkes anlayışlı olsa..Tamam hadi yapmayın etmeyin dokunmayın şöyle yapın demek sıkıntı değil de o halde bunları söylerken strese girip sürümün kesilmesinden ben en çok korkuyorum. Bir de benim iki bebek hangi birini içime sokup yapmayın etmeyin diyim. Ama hemşireye doktora demek mantıklıymış onu kesin söylicem geleni gideni uyarsınlar. Hastaneye anne ve babalar hariç kimse gelmesin dicem akraba falan istemiyorum. Ben orada gaz çıkarırken milletin içinde kendimi sıkıp sinir stres olamam. Ay aklıma geldikçe sinir oluyorum şu konular Allah yardımcımız olsun
benim anladığım yeni doğan 1 yaşa kadar bir araba doona diyorlar 1yaş- 4 yaş arası bir araba cybexZaten pahalı da kuzum bu, bu marka pahalı komple
Kuzum ben de uzaktayım. İnşallah kv kp gelmez diye dua ediyorum resmenAmin ya gerçekten bende bu tarz şeyleri düşününce çok sinirim bozuluyor aynı şehirde olmak daha iyi bazen gelir görür giderler.. ben şehir dışındayım bunun en kötü yanı eşimin ailesinin yatılıya gelecek olma durumları, annem bana bakmaya kalır 40 çıkana kadar başkası gelirse durmaz, bir evde okadar kişi olmaz zaten.. gelip bana bakmayıp bebekle igilecenecek insan istemiyorum ben bebeğime ben bakarım.. evimin yemeğini temizliğini yapar annem mesela bebekle ben ilgilenirim vs.. ama erkekli olarak kayınbabam kaynım görümcem vs emzir vs insan rahat edemez ya gelme desen bozulurlar yani.. lohusalık psikolojisi zaten kötü kimseyi çekemez insan.. 40 çıkana kadar desen doğal olarak bebeği görmek isterler onlarında ilk torunları.. napacağımı bilmiyorum.. bebeği öpüp hoplatmaları ap ayrı ya.. keşke herkes anlayışlı olsa..
Kuzum doona 6 aylığa kadarmış. Puset o çünkü bildiğin. Kısa süre için de fiyatı çok fazla. Bir de boyu uzun olana çok aşağıdaymışbenim anladığım yeni doğan 1 yaşa kadar bir araba doona diyorlar 1yaş- 4 yaş arası bir araba cybexbenim arabam yok marmaray sık kullanıyorum evim markete yakın değil kendim de ağır taşıyamam mızmız bir insanım alışırım bu yüzden baston model almak zorundayım iyi bir bebek arabası bana şart yoksa eve kapanmak zorunda kalırız uçmuş gitmişler ama ikinci eli yine paahalı olmazsa ilerde yine satarım dedim
Tamam 40 gün zaten uyuyor bebiş ya kimseye vermem başından ayrılmam
Var 2 tane bende genel olarak dedim ben kabin alırken de bunlara bakmıştım tamam küçücük oluyor da katlaması güzel gelmedi banakuzum bu marka zaten çok pahalı. Muadili bakmak lazım. Sen bebek arabası alacak mısın? Yok mu siz de bebek arabası
benim anladığım yeni doğan 1 yaşa kadar bir araba doona diyorlar 1yaş- 4 yaş arası bir araba cybexbenim arabam yok marmaray sık kullanıyorum evim markete yakın değil kendim de ağır taşıyamam mızmız bir insanım alışırım bu yüzden baston model almak zorundayım iyi bir bebek arabası bana şart yoksa eve kapanmak zorunda kalırız uçmuş gitmişler ama ikinci eli yine paahalı olmazsa ilerde yine satarım dedim
Ya kuzum ben zaten doğu görevindeyim. Bana ailem gelir. Bir de kv. Ama kv gelmesin istemiyorumBende öyle diyordum da pek öyle olmadı. Kendinizi hiiç şartlamayın. O günün koşullarında karar vermek en doğrusuymuş
Evet çok minnacık oluyor tek güzel yanı o. Ama ben almam zaten bunuVar 2 tane bende genel olarak dedim ben kabin alırken de bunlara bakmıştım tamam küçücük oluyor da katlaması güzel gelmedi bana
Van’da e bebek yok muydu ya da Diyarbakır’da? Detaylıya gidince bakardınEvet çok minnacık oluyor tek güzel yanı o. Ama ben almam zaten bunu
Eşime ara tatilde gidelim dedim kuzum ben de. Diyarbakır a. Gidebilirsek oraya bakcam. Eşim de diyor gezemiyorsun ki sen. Belim çok ağrıyor ayakta kalınca çok gezemiyorum. Neden bu kadar erken başladı bilmiyorum. Şimdi doktor magnezyum verdi. İnşallah biraz düzelirim de gideriz.Van’da e bebek yok muydu ya da Diyarbakır’da? Detaylıya gidince bakardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?