2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok iyi düşünmüşsün canım eminim iyi gelecek sana da bebeğine de Allahın izniyle gerileme duracak stresi, stres yaratacak iş ve insanları hayatından çıkar önemli olan sen ve bebeğin siniz

Canım ben en son gitdiğimde 3 gün geriden gösterdi ama doktoruma sordum bana dedi bundan sonraki gelişinde 1 hafta bile geriden gele bilir yani rahat ol dedi..eskisi gibi önden gidemez dedi bebek büyük artık.Nedense ben sanmıyorum sende ciddi sorun olsun kuzum ben çok okudum burda 2 hafta geriden gelen oluyormuş

Bebek besleniyorsa üzülme kuzum. Suyuna ne dedi peki bebeğin. İlaçlarını alınca tekrar yoluna girer her şey eminim. Çok şükür çözümü varmış. 14:9 yüksek cidden. 13 ü geçerse doktorunuza bildirin yazıyordu hamilelik uygulamasında .

Canım detaylı ne zaman inşallah güzel haberler alırsın. 2 hafta geriliğe normal diyorlar ama. İşte bebiş iyidir birsey yoktur. Asla stres yapma duamdasın canım inşallah güzel haberler alacaksın.

Benim de böyle 4-5 gün oynuyor. Hiç tansiyonum da ölçülmedi açıkçası. İnşallah ilaç içince düzelecek kuzum. 2 hafta da büyük bir zaman dilimi değil. Mesela öyle bile olsa sorun yok değil mi?

Şey sizin evinize gelmiyor ki oğlunun evine geliyor. Ordaki ince ayrıntıyı atlama lütfen hsjsjsjsj o yüzden de kalır canım hakkıdır o tip insanların herşey
Aynen böyle bakıyorum kuzum. Oğlunun evi onun evi çünkü. Bugün yine aramış beni görümceme kv kp gelmiş onu anlatıyor. Yani sen bana gelip aylarca kalıyorsun ya! Nasıl bu kadar bencil olunabilir ki

Magnezyum çok iyi geliyor aksatmadan iç canım

Korku filmi gibi inşallah gelmezler kuzum . Benim kp varlığı yokluğu bir. Kv ile ayrılar. Kv de çalışıyor .o zaman gelse de çok kalmaz inşallah
İnşallah kuzum inşallah. Kp de sessiz gibi görünür ama o da büyük sorun. Hiçbir şeyden memnun kalmaz. 7/24 Tv başında kumandayı asla kimseye vermez. Tuvalete bile kumandayla gider o şekilde. Kendine değişik otlar alıp onları yapar midem bulanıyor kokusundan. Bir de ben böyle ev kalabalıkken daha doğrusu onlar varken hiç rahat olamıyorum özellikle tuvalet konusu. Sürekli temizlemem lazım gibi oluyor

Aayy kızlar bi çok kişi kv den şikayetçi. Ben hiç tanımadım kv mi. Ben eşimle tanışmadan önce vefat etmiş mekanı cennet olsun. Ben baya şanslıyım sanırım
Kuzum sen Allah on sevdiği kuluymuşsun bak ne kadar büyük bir şans anlatamam sana

cok geçmiş olsun canım dualarımız sizlerle Evet en iyi Atıl Yükselmiş çok çok iyi yapmışsınız

canım bana da bu hafta hem aile hekimi hem kendi takip eden doktorum işi bırak dinlen artık dediler ki görülen bildiğimiz bir şey de yok dinlenmek çok önemli

hepsi de maşallah orjinal tipler. benim kv öyle şifacı ana gibi dolaşıyor. Şuram ağrıyor desen hemen bi bitkisel tarifi var yüzüne de garip şeyler sürüyor maske diye . Bi gün kavun çekirdeğini bekletmiş robotta çekmiş sulu sulu Allah'ım çok kötü kokuyordu. Çöp suyu gibi bişeydi yüzüne sürdü onu. Bi gün de zerdeçallı bi tarif görmüş sürmüş geldi suratı sapsarı evde ne görümce ne kocam kimse bişey demiyor.onlar alışık tabi. Ayıp olmasın diye gülmeyeyim dedim ama tutamadım kendimi gülmeye başladım. Bana da Instagram'da bel ağrısına boyun ağrısına iyi gelen şeylerin videolarını atıyor. Masaj teknikleri ,hareketler falan

üfff benim kp de sanırsın doktor hemen ilaç söyler hemen. Hamileyken midem bulanıyor diye metpamid iç diyor bana. Manyak mıdır nedir. Sürekli bir ilaç söyler. Zaten ikisi de hastalık hastası. İki rüzgara çıksalar hasta olduk olur. Hiç bitmiyor kısacası

Bende 11 kasımda aynı hocadan randevu oluşturdum canım. Çıkınca mutlaka bize yaz :)

Kızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz. Hem multivitaminin içinde var hem de ekstra verdi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…