Çok iyi düşünmüşsün canım eminim iyi gelecek sana da bebeğine deSağol kuzum tek sorun o evet ama bu gerileme artadabilirha düzelede bilir . Doktorumda riske atmayalım gidip baktır dedi bahsettiğim profesöre gideceğim işte benim de kafamda endişe kalmayacak işi de bırakıyorum bu arada doktorum işi bırak dedi sürekli şirket hattım çalıyordu stresten uzak durman gerekli hiçbir şey bebeğinden önemli değil belki de bu yüzden tansiyonun bu halde dedi ki haklı olabilir stresli bir işim var
Canım ben en son gitdiğimde 3 gün geriden gösterdi ama doktoruma sordum bana dedi bundan sonraki gelişinde 1 hafta bile geriden gele bilir yani rahat ol dedi..eskisi gibi önden gidemez dedi bebek büyük artık.Nedense ben sanmıyorum sende ciddi sorun olsun kuzum ben çok okudum burda 2 hafta geriden gelen oluyormuşBen gittiğimde en son 4 gün gerideydi doktor normal dedi şimdi gittiğim doktoruda bıraktım farklı bir doktora geçtim iyi ki geçmişim bıraktığım doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti ben evde takip edip ona gösterirdim 14/9 a kadar çıkıyordu normal diyordu. En son 3 hafta önce gittim işte ne olduysa bu 3 haftada oldu aslında gerileme arttı
Bebek besleniyorsa üzülme kuzum. Suyuna ne dedi peki bebeğin. İlaçlarını alınca tekrar yoluna girer her şey eminim. Çok şükür çözümü varmış. 14:9 yüksek cidden. 13 ü geçerse doktorunuza bildirin yazıyordu hamilelik uygulamasında .Ben gittiğimde en son 4 gün gerideydi doktor normal dedi şimdi gittiğim doktoruda bıraktım farklı bir doktora geçtim iyi ki geçmişim bıraktığım doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti ben evde takip edip ona gösterirdim 14/9 a kadar çıkıyordu normal diyordu. En son 3 hafta önce gittim işte ne olduysa bu 3 haftada oldu aslında gerileme arttı
Canım detaylı ne zaman inşallah güzel haberler alırsın. 2 hafta geriliğe normal diyorlar ama. İşte bebiş iyidir birsey yoktur. Asla stres yapma duamdasın canım inşallah güzel haberler alacaksın.Ben gittiğimde en son 4 gün gerideydi doktor normal dedi şimdi gittiğim doktoruda bıraktım farklı bir doktora geçtim iyi ki geçmişim bıraktığım doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti ben evde takip edip ona gösterirdim 14/9 a kadar çıkıyordu normal diyordu. En son 3 hafta önce gittim işte ne olduysa bu 3 haftada oldu aslında gerileme arttı
Benim de böyle 4-5 gün oynuyor. Hiç tansiyonum da ölçülmedi açıkçası. İnşallah ilaç içince düzelecek kuzum. 2 hafta da büyük bir zaman dilimi değil. Mesela öyle bile olsa sorun yok değil mi?Ben gittiğimde en son 4 gün gerideydi doktor normal dedi şimdi gittiğim doktoruda bıraktım farklı bir doktora geçtim iyi ki geçmişim bıraktığım doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti ben evde takip edip ona gösterirdim 14/9 a kadar çıkıyordu normal diyordu. En son 3 hafta önce gittim işte ne olduysa bu 3 haftada oldu aslında gerileme arttı
Aynen böyle bakıyorum kuzum. Oğlunun evi onun evi çünkü. Bugün yine aramış beni görümceme kv kp gelmiş onu anlatıyor. Yani sen bana gelip aylarca kalıyorsun ya! Nasıl bu kadar bencil olunabilir kiŞey sizin evinize gelmiyor ki oğlunun evine geliyor. Ordaki ince ayrıntıyı atlama lütfen hsjsjsjsj o yüzden de kalır canım hakkıdır o tip insanların herşey
Magnezyum çok iyi geliyor aksatmadan iç canımEşime ara tatilde gidelim dedim kuzum ben de. Diyarbakır a. Gidebilirsek oraya bakcam. Eşim de diyor gezemiyorsun ki sen. Belim çok ağrıyor ayakta kalınca çok gezemiyorum. Neden bu kadar erken başladı bilmiyorum. Şimdi doktor magnezyum verdi. İnşallah biraz düzelirim de gideriz.
İnşallah kuzum inşallah. Kp de sessiz gibi görünür ama o da büyük sorun. Hiçbir şeyden memnun kalmaz. 7/24 Tv başında kumandayı asla kimseye vermez. Tuvalete bile kumandayla gider o şekilde. Kendine değişik otlar alıp onları yapar midem bulanıyor kokusundan. Bir de ben böyle ev kalabalıkken daha doğrusu onlar varken hiç rahat olamıyorum özellikle tuvalet konusu. Sürekli temizlemem lazım gibi oluyorKorku filmi gibiinşallah gelmezler kuzum . Benim kp varlığı yokluğu bir. Kv ile ayrılar. Kv de çalışıyor .o zaman gelse de çok kalmaz inşallah
Ya suda eriyen şekilde vermişMagnezyum çok iyi geliyor aksatmadan iç canım
Kuzum sen Allah on sevdiği kuluymuşsun bakAayy kızlar bi çok kişi kv den şikayetçi. Ben hiç tanımadım kv mi. Ben eşimle tanışmadan önce vefat etmiş mekanı cennet olsun. Ben baya şanslıyım sanırım
Suyu nispeten soğuk olursa daha iyi içiliyorYa suda eriyen şekilde vermişinşallah içebilirim yaaa Offf
cok geçmiş olsun canım dualarımız sizlerleSonunda gelebildim şöyle ki bebek iki damarda olsa yeterli besleniyor kan akışı gayet iyi ama iki hafta geride gerçekten. Tansiyonum çok yüksek çıktı 17 . Doktorda gelişimdeki gerilemenin sebebi olabileceğini söyledi çünkü benim tansiyon geçmişimde vardı. tansiyon ilacı verdi günde 3 kez içeceğim yarın da şişliye gidiyorum alanında en uzman perinolog atıl yüksel e çapadaki perinotologların bile öğretmeniymiş bu bahsettiğim profesör. Bir bakacak gerçekten tansiyondan mı yoksa farklı bir sebep mi var ona göre ilerleyeceğiz. Yarın belli olacak her şey Allah’ın izniyle merak eden herkes iyi ki var dua etmeye devam
canım bana da bu hafta hem aile hekimi hem kendi takip eden doktorum işi bırak dinlen artık dediler ki görülen bildiğimiz bir şey de yok dinlenmek çok önemliSağol kuzum tek sorun o evet ama bu gerileme artadabilirha düzelede bilir . Doktorumda riske atmayalım gidip baktır dedi bahsettiğim profesöre gideceğim işte benim de kafamda endişe kalmayacak işi de bırakıyorum bu arada doktorum işi bırak dedi sürekli şirket hattım çalıyordu stresten uzak durman gerekli hiçbir şey bebeğinden önemli değil belki de bu yüzden tansiyonun bu halde dedi ki haklı olabilir stresli bir işim var
hepsi de maşallah orjinal tipler.İnşallah kuzum inşallah. Kp de sessiz gibi görünür ama o da büyük sorun. Hiçbir şeyden memnun kalmaz. 7/24 Tv başında kumandayı asla kimseye vermez. Tuvalete bile kumandayla gider o şekilde. Kendine değişik otlar alıp onları yapar midem bulanıyor kokusundan. Bir de ben böyle ev kalabalıkken daha doğrusu onlar varken hiç rahat olamıyorum özellikle tuvalet konusu. Sürekli temizlemem lazım gibi oluyor
Üfff ya gerçekten üffff yaniSuyu nispeten soğuk olursa daha iyi içiliyor
hepsi de maşallah orjinal tipler.benim kv öyle şifacı ana gibi dolaşıyor. Şuram ağrıyor desen hemen bi bitkisel tarifi var yüzüne de garip şeyler sürüyor maske diye . Bi gün kavun çekirdeğini bekletmiş robotta çekmiş sulu sulu Allah'ım çok kötü kokuyordu. Çöp suyu gibi bişeydi yüzüne sürdü onu. Bi gün de zerdeçallı bi tarif görmüş sürmüş geldi suratı sapsarı evde ne görümce ne kocam kimse bişey demiyor.onlar alışık tabi. Ayıp olmasın diye gülmeyeyim dedim ama tutamadım kendimi gülmeye başladım. Bana da Instagram'da bel ağrısına boyun ağrısına iyi gelen şeylerin videolarını atıyor. Masaj teknikleri ,hareketler falan
Bende 11 kasımda aynı hocadan randevu oluşturdum canım. Çıkınca mutlaka bize yaz :)Perşembe gününe randevu aldım, fiyatı da iyiydi 2050 TL, kart ile 2500.. umarım memnun kalırız eşimin diline düşmek istemiyorum çünküHiç istemiyor yaaa anlaşamıyoruz bu konuda ama bakalım artık hayırlısı kuzum
Gyno ferro kuzum. Bunu içiyorum da multivitamin içmiyorumKızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz. Hem multivitaminin içinde var hem de ekstra verdi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?