- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Kizlar gerçekten yeni doğan çok hassas kucağına alan kişi hasta olmadığını zannetse bile ona etki etmeyen virüs bebeğe etki edebiliyormus yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı yenidoğan bebeğin ateşi çıkmaya başlamış hastaneye bı gidiyor çocuğa bulaşan virüs penisiline bile direncli 12 gün en ağır antibiyotikleri aldı yazık günah kimse egosunu tatmin edicek diye çocuğumu elleyemez yani yok bebek böyle tutulur yok böyle emzirilir sanane ben yapa yapa kendim öğrenirim bı dünya video var en kotu danismandan yardım alırım ellemesinlerKesinlikle eltinin dediği sözler banada söylenicek şimdiden hazırım duymayahiç umrumda diğil benim
Aynen öyle baksana sende ne kadar zorluk cekmissin kıyamam ya çok üzüldüm o ne öyle bı dünya insan doğumun bir mahremiyeti vardır bunu onların düşünüp gelmemesi lazım sanki doğum değil düğünSen en iyisini yapmışsın
Şimdi istedıgı kdr laf yapsın, ver cevabını geç
Sırf bu yüzden bu gebeliğimde 7.haftamda gittimben hamile olduğumu örendikten sonra doktorumu aradım hayırlı olsun reglin gecsin bir hafta sonra gel dedi beta kontrolü yaptırayım mı dedim saçmalama dedi hani tüp bebeklerde dış gebelik hikayesi yaşamış olanlar gibi özel durumlarda normalde galiba kontrol altında olmaları yoksa yapmıyor bile doktorlar avrupada yasak bile regl gecmeden ilk betayı test yapmak
Canım benim doktorum önerdiği diğer isimdi. Biri Recep Has biri Aytül hocaKızlar Aytül Çorbacıoğlu mu duyan var mı aranızda ?
Yok öyle de olmuyor. Hep ağlayınca da ciddiyeti kalmıyor. Üzüldüğünün bi kıymeti kalmıyor. Amaaan yine takmış bişeye ağlıyor geçer diye düşünüyorlar. Yine anlaşılmıyorsun. Ortası olmak lazım.yani ne bileyim. ağlayamıyorum başka da bir açıklaması yokama rahatça ağlayabilseydim o an belki benim için daha iyi olabilirdi. tepkilerim daha anlaşılır olurdu . şuan sadece her şeye sinirlenen biri gibi görünüyorum. sıfır duygu .d
Dualarımız seninle canım inşallah güzel haberler alacaksınYarın detaylım var bu arada inşallah herseyin olması gerektiği gibi gittiğini duyarım.heyecanlıyım.
Sana kim önerdi canımBahceciyi düşünüyorum berfu hocayi amh 0.04
Sanırım bende, halen yaptıracağımBende aynen bu ayakkabılarla aynı şeyi yapmak istiyorum ama. Bugün yarın diye diye sanırım doğuma giderken yapıcam.
Yok kesinlikle çocuk konusunda hassasım dışardan gelmek elleri yıkamadan kucağa almak düşününce bile kafam almıyor..hele küçücük bebeği öpmek..ayy nasıl edicem ben bunları valla alınsanlar bile söylicemKizlar gerçekten yeni doğan çok hassas kucağına alan kişi hasta olmadığını zannetse bile ona etki etmeyen virüs bebeğe etki edebiliyormus yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı yenidoğan bebeğin ateşi çıkmaya başlamış hastaneye bı gidiyor çocuğa bulaşan virüs penisiline bile direncli 12 gün en ağır antibiyotikleri aldı yazık günah kimse egosunu tatmin edicek diye çocuğumu elleyemez yani yok bebek böyle tutulur yok böyle emzirilir sanane ben yapa yapa kendim öğrenirim bı dünya video var en kotu danismandan yardım alırım ellemesinler
Bilemedim ya ben gerçi instaqramda olan her kes biliyor ben neyi gizliyorumki
Bu gidişle hep birlikte doğuma yakın yaptırırızSanırım bende, halen yaptıracağım
Detaylıyı atlatayım güzelce paylaşım yaparım Allahın izniylebencede herkes biliyorsa İnstgramında da sadece çok çok yakın akraba ve arkadaşların varsa gizleme yani içinden geldiği gibi paylaş mutluluğunu
Ay hadi inşallah canımDetaylıyı atlatayım güzelce paylaşım yaparım Allahın izniyle
Kuzum zaten buna ekstra puset alıyormuşuz. Offf ya araştır araştır çok zor iş vallahi. Ben karar veremiyorumkuzum kimle konuştuysam tam yatış özelliğine çok dikkat et diyor.
İşte benim çözüm syling le bebeği kendimize monte ediyoruzKizlar gerçekten yeni doğan çok hassas kucağına alan kişi hasta olmadığını zannetse bile ona etki etmeyen virüs bebeğe etki edebiliyormus yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı yenidoğan bebeğin ateşi çıkmaya başlamış hastaneye bı gidiyor çocuğa bulaşan virüs penisiline bile direncli 12 gün en ağır antibiyotikleri aldı yazık günah kimse egosunu tatmin edicek diye çocuğumu elleyemez yani yok bebek böyle tutulur yok böyle emzirilir sanane ben yapa yapa kendim öğrenirim bı dünya video var en kotu danismandan yardım alırım ellemesinler
Benim kafam allak bullak, biraz zamana ihtiyacım var. İnternette iki arabanın kötü yanları ve iyi yanlarını biraz daha araştırmalıyım. Mağazada gidip bi ağırlığına, katlanmasına falan bakabilmeliyim. Pahalı bişi almak istemiyorum.
Ben bir de "bismillahillezi" diye başlayan duayı okuyorum.Nazar için her gece uyumadan önce nas felek ihlas Ayetel kürsü okuyun ovuca 3 defa ve üfleyin sonra üstünüze çekin ama 3 defa hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Keşke kanguru gibi olsaksa doğduktan sonra cebimizde tasisak bebekleriİşte benim çözüm syling le bebeği kendimize monte ediyoruzkimseye vermiyoruz
Ben de kesinlikle çok para vermek istemiyorum. Ama sağlam da olsun istiyorum. Tepe tepe kullanayım yaniBenim kafam allak bullak, biraz zamana ihtiyacım var. İnternette iki arabanın kötü yanları ve iyi yanlarını biraz daha araştırmalıyım. Mağazada gidip bi ağırlığına, katlanmasına falan bakabilmeliyim. Pahalı bişi almak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?