2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kesinlikle eltinin dediği sözler banada söylenicek şimdiden hazırım duymayahiç umrumda diğil benim
Kizlar gerçekten yeni doğan çok hassas kucağına alan kişi hasta olmadığını zannetse bile ona etki etmeyen virüs bebeğe etki edebiliyormus yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı yenidoğan bebeğin ateşi çıkmaya başlamış hastaneye bı gidiyor çocuğa bulaşan virüs penisiline bile direncli 12 gün en ağır antibiyotikleri aldı yazık günah kimse egosunu tatmin edicek diye çocuğumu elleyemez yani yok bebek böyle tutulur yok böyle emzirilir sanane ben yapa yapa kendim öğrenirim bı dünya video var en kotu danismandan yardım alırım ellemesinler

Sen en iyisini yapmışsın
Şimdi istedıgı kdr laf yapsın, ver cevabını geç
Aynen öyle baksana sende ne kadar zorluk cekmissin kıyamam ya çok üzüldüm o ne öyle bı dünya insan doğumun bir mahremiyeti vardır bunu onların düşünüp gelmemesi lazım sanki doğum değil düğün

Sırf bu yüzden bu gebeliğimde 7.haftamda gittim

Yok öyle de olmuyor. Hep ağlayınca da ciddiyeti kalmıyor. Üzüldüğünün bi kıymeti kalmıyor. Amaaan yine takmış bişeye ağlıyor geçer diye düşünüyorlar. Yine anlaşılmıyorsun. Ortası olmak lazım.

Yok kesinlikle çocuk konusunda hassasım dışardan gelmek elleri yıkamadan kucağa almak düşününce bile kafam almıyor..hele küçücük bebeği öpmek..ayy nasıl edicem ben bunları valla alınsanlar bile söylicem

Bilemedim ya ben gerçi instaqramda olan her kes biliyor ben neyi gizliyorumki
bencede herkes biliyorsa İnstgramında da sadece çok çok yakın akraba ve arkadaşların varsa gizleme yani içinden geldiği gibi paylaş mutluluğunu

bencede herkes biliyorsa İnstgramında da sadece çok çok yakın akraba ve arkadaşların varsa gizleme yani içinden geldiği gibi paylaş mutluluğunu
Detaylıyı atlatayım güzelce paylaşım yaparım Allahın izniyle

İşte benim çözüm syling le bebeği kendimize monte ediyoruz kimseye vermiyoruz

Kızlar bu bebek arabası tamam çok mantıklı ama pahalııııı önerilere açığım A Afratafrac @Karusel
Benim kafam allak bullak, biraz zamana ihtiyacım var. İnternette iki arabanın kötü yanları ve iyi yanlarını biraz daha araştırmalıyım. Mağazada gidip bi ağırlığına, katlanmasına falan bakabilmeliyim. Pahalı bişi almak istemiyorum.

Ben de kesinlikle çok para vermek istemiyorum. Ama sağlam da olsun istiyorum. Tepe tepe kullanayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…