2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya kuzum ben zaten doğu görevindeyim. Bana ailem gelir. Bir de kv. Ama kv gelmesin istemiyorum

Bizde de öyle oldu keyfimin istediği kişileri kabul ettim istemediklerini kabul etmedim sıfır insansızlıkta istemedim açıkcası dostlarımla biraraya geldim. Ben kimseyi istemiyordum gebelik zehirlenmesi geçirince acil doğuma girdim haliyle anneler babalar acil geldi istemediğimi söyleyemedim bile kimseye. Neyse sonra amaan dedim boşver keyfine bak. Ama keşke demeyip kayınvalidemin gelse bile uzun kalmasına izin vermeseydim. Bence olmuyor. Mümkün mertebe gelmesinler. O babannelik yüklenince onlara çok fena oluyor gerek yok.

Bel ağrısı için kinezyoloji bantlarını araştıe canım muhteşem birşey her seferinde bulana rahmet okuyorum.

İşte zaten sorun şu ki gelirse 2-3 ay kalır benimkiler. Ve ben lohusa kafası kafayı yerim eminim. Eşimle aram bozulur yani bu durumda çünkü patlarım

benim de şiddeti bel ağrım karnımda şişlik vardı reflüdür dedi doktorum belki senin de reflüdür o da sırta bele vuruyor ben perişan oldum (

benim de şiddeti bel ağrım karnımda şişlik vardı reflüdür dedi doktorum belki senin de reflüdür o da sırta bele vuruyor ben perişan oldum (
Kuzum benim ki çok farklı. Böyle popodan bacağa sadece sol taraf. Bacağımı kaldıramıyorum oturtamıyorum yatamıyorum. Çekilme gibi bi şey. Normal bel ağrısı gibi asla değil

İşte zaten sorun şu ki gelirse 2-3 ay kalır benimkiler. Ve ben lohusa kafası kafayı yerim eminim. Eşimle aram bozulur yani bu durumda çünkü patlarım

Off kimse kimsede 2-3 ay kalmasın ya. Hele de lohusa insanın evinde o kadar kalınmaz. Yaşamayan bilmez onu hdjdjdj

Patlamasan da bozulur biliyor musun? Evladım olunca anladım ki anne-evlat arasına ne olursa olsun kimse giremez. Bugün çokta haklı olsan eşin seni de korusa kollasa elbet birgün tolere edebilirdin diyebilir. Ben bilmiyorum da doğumdan sonra hayata bakışım çok değişti. Patlamalar vs de olmuyor bu arada çoookkk afaki şeyler olması lazım. Evladım etkilenmesin diye insan çoğu şeyi görmüyor bile umrunda dahi olmuyor. İnşallah gelip sinirini bozmazlar

Ay hepimizin derdi lohusalıkta kv kp gr :) benim kv’ler umreden yeni gelmiş olcak o zaman . İnşallah misafiri çok gelir , bize gelmeye fırsat bulamaz

europh kuzum merak ediyorum, haber bekliyorum senden. Mutlu mutlu gel inşallah
Sonunda gelebildim şöyle ki bebek iki damarda olsa yeterli besleniyor kan akışı gayet iyi ama iki hafta geride gerçekten. Tansiyonum çok yüksek çıktı 17 . Doktorda gelişimdeki gerilemenin sebebi olabileceğini söyledi çünkü benim tansiyon geçmişimde vardı. tansiyon ilacı verdi günde 3 kez içeceğim yarın da şişliye gidiyorum alanında en uzman perinolog atıl yüksel e çapadaki perinotologların bile öğretmeniymiş bu bahsettiğim profesör. Bir bakacak gerçekten tansiyondan mı yoksa farklı bir sebep mi var ona göre ilerleyeceğiz. Yarın belli olacak her şey Allah’ın izniyle merak eden herkes iyi ki var dua etmeye devam

Canım benim doktorum önerdiği diğer isimdi. Biri Recep Has biri Aytül hoca
Perşembe gününe randevu aldım, fiyatı da iyiydi 2050 TL, kart ile 2500.. umarım memnun kalırız eşimin diline düşmek istemiyorum çünkü Hiç istemiyor yaaa anlaşamıyoruz bu konuda ama bakalım artık hayırlısı kuzum

Ay hepimizin derdi lohusalıkta kv kp gr :) benim kv’ler umreden yeni gelmiş olcak o zaman . İnşallah misafiri çok gelir , bize gelmeye fırsat bulamaz
Ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum ama yine de şükrettim her halime şu anlik çok şükür ki karışmıyorlar umarım bebek doğduktan sonra da böyle devam eder, biraz en başlarda anlaşmazliklar yaşamiştik ama çözdük, bir de benim kayınvalidem genç yaaa arkadaş gibiyiz bizz, 47 yaşında ayyy canım kayınvalidem vallaaaa şükür diyeyim ahahaa

Kuzum bu 2 hafta geri normal kontrollerde neden çıkmadı peki? Son bir ayda mı olmuş?

Kuzum benim ki kendi kızını anlatır bana geldi kaynana kayınpeder görümceler bir ay kaldılar kızım çok bunaldı diye bahseder. Ama bana gelmeye gelince olay gelir 2-3 ay kalır

Kuzum bu 2 hafta geri normal kontrollerde neden çıkmadı peki? Son bir ayda mı olmuş?
Ben gittiğimde en son 4 gün gerideydi doktor normal dedi şimdi gittiğim doktoruda bıraktım farklı bir doktora geçtim iyi ki geçmişim bıraktığım doktor bir kere bile tansiyonumu ölçmemişti ben evde takip edip ona gösterirdim 14/9 a kadar çıkıyordu normal diyordu. En son 3 hafta önce gittim işte ne olduysa bu 3 haftada oldu aslında gerileme arttı

Tek sorun 2 hafta geride olması ise, gönlün rahat olsun canım, Allahım izniyle birşey çıkmayacak, sen tabii ki git gerekli kontrollerini yaptır, için rahat olsun, tansiyondan da olabilir dediği gibi ilaç da şifa olsun, dualarım seninle

Kuzum benim ki kendi kızını anlatır bana geldi kaynana kayınpeder görümceler bir ay kaldılar kızım çok bunaldı diye bahseder. Ama bana gelmeye gelince olay gelir 2-3 ay kalır

Şey sizin evinize gelmiyor ki oğlunun evine geliyor. Ordaki ince ayrıntıyı atlama lütfen hsjsjsjsj o yüzden de kalır canım hakkıdır o tip insanların herşey

Sağol kuzum tek sorun o evet ama bu gerileme artadabilir ha düzelede bilir . Doktorumda riske atmayalım gidip baktır dedi bahsettiğim profesöre gideceğim işte benim de kafamda endişe kalmayacak işi de bırakıyorum bu arada doktorum işi bırak dedi sürekli şirket hattım çalıyordu stresten uzak durman gerekli hiçbir şey bebeğinden önemli değil belki de bu yüzden tansiyonun bu halde dedi ki haklı olabilir stresli bir işim var

Ahh kuzum ya 14 9 a nasıl normal der, çok şaşırdım, ben her gittiğimde kontrolden önce ölçiyorlar 13 oldu mu bekletiyorlar, tekrar ölçtürüyorşar falan ilk zamanlar stresten yüksek çıkıyordu büyüğü, şimdi daha iyi evde de sürekli ölçüyorum 9 6,10 7 böyle çıkıyor genelde
Olsun bak heerşeyde bir hayır vardır, vesile olmuş bu doktorun daha ilgili ve iyi gelir sana ve bebeğine

Geçmiş olsun. Benimde stresli işim sebebiyle tansiyonum tavan yaptı ve ilaç kullandım hamilelik boyunca. Çok dikkat edin aman o gerçekten yorucu ve zorlayıcı birşey.

Korku filmi gibi inşallah gelmezler kuzum . Benim kp varlığı yokluğu bir. Kv ile ayrılar. Kv de çalışıyor .o zaman gelse de çok kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…