Ahahahhaa evet evet keşkeKeşke kanguru gibi olsaksa doğduktan sonra cebimizde tasisak bebeklerisenin taktikte buna benziyor sevdim
Kıyamam kuzum ya neler atlatmışsınBzde çok şukur atlattık, o emmedıgı 1 haftanın acısını cak cuk emdi 1,5 sene
Sütümde çok boldu
Bn sezeryan oldum, sabah 10da geceye kdr vakit var yınede çocugu memede tutmadım saf gbi..
Ayy bn düşünüyorumda bir lohusanın başına gelcek hersey oldu
Planlı ve ılk dogumum oldugu için annemin telefonları susmadı, annem telefonlara bakmaktan gelen gidenebakmaktan bısey yapamadı, milleti ağırlamaktan..
Planlı ve saati belli bı dogum olunca bıde h. Sonuna denk gelınce bıde sabah 10 da olunca
Tüm gun ne gelen bitti ne de giden
Daha bn anesteziden ayılmadan gelenler oldu, yarım yamalak hatrlıyorum,
Bide bn yataktayım bebek taaa odanın bi ucunda..
Bide daha bebeğin topuk kanı bıle alınmadan kucaklarına alıp hobidik dıye sevip attılar havalara, gelenlersanki bebek anlıyacak hobidikten
Mıkrop kaptı
Bn zten yarı baygın, eşim bıseyden anlamıyo saf, annem şaşkın
Ayyy çok yaralıyım kızlar
Ertesı gun eve geldık
Bi geldım, koyden yegenler, abım, yngem, ananem gelmiş
1+1 evim var, sadece bi odada soba var
Ve sadece köse koltugum var.
E tabi onlar ordayken ben yıne emziremedim, bebek kndını salmış baygın düşünün halaa bzım jeton düşmüyor
Buarada bebek mamada içmiyor cunku bıberonu tutamıyor cunku baygın
O akşam apartmndan 3 komşu geldi cs. Derken,.....
Bi arkadastan manuel pompa aldım, ama beceremedım onuda
Ertesi gce çocugun 4 gce hiç sesi çıkmayınca hemn koştuk hastaneye
3 gce kuvezde kaldı, gunde 2 kez emzırmeye gırıyordum tabi emmiyordu, tutamıyordu, mılletın bebişleri cak cuk emerkn bnımkı emmiyordu
Süt sagma odalarına girdık, orda süt sağa sağa sütüm çoğaldı 1 haftanın sonunda
O bir hafta kabustu, dikişli halimle neler çektım,
Saflıkmı, salaklıkmı oyle bi boşluğa düştukki, ne yapcagımızı sasırdık,
Elele Plane2 var bende kabin boy. Buna bir bak derim ben çok memnunum. Servisi de çok ilgili. Benden kaynaklı bir sorun yaşadım ona rağmen tamir edip bir hafta içinde hemen gönderdiler.Kuzum zaten buna ekstra puset alıyormuşuz. Offf ya araştır araştır çok zor iş vallahi. Ben karar veremiyorum
Ben de öyleydimAhahahhaa evet evet keşkeama ben ciddiyim çocuğu yapıştırcam kendime
Bebişim Boza bazı marketlerde satılıyor ancak onları içmeni önermem. Böyle halis gerçekten yapan bozacı dükkanları oluyo. Mutlaka denk gelirsen oradan dene. Baya faydalı.Ben boza nedir bilmiyorumama sahlep çok severim favori kış içeceğimdir
Bakayım kuzum hemenElele Plane2 var bende kabin boy. Buna bir bak derim ben çok memnunum. Servisi de çok ilgili. Benden kaynaklı bir sorun yaşadım ona rağmen tamir edip bir hafta içinde hemen gönderdiler.
İşte ben bunu yapacağımBen de öyleydimadını unuttum neydi öyle çocuğu bağlıyordum bir kumaşla kendime. Yatakta yarım saat uyumayan çocuk koynumda 2 saat uyuyordu. Öyle yemek yiyor, öyle kitap okuyordum
Bebişim onu da çok önermiyorlar dikkatli kullan. Bebişlerin bacaklarında sorun oluyormuş.İşte benim çözüm syling le bebeği kendimize monte ediyoruzkimseye vermiyoruz
O kanguru için diye biliyorum kuzum ben. Syling değil de. Üffff bak yine bir sorun çıktı başımaBebişim onu da çok önermiyorlar dikkatli kullan. Bebişlerin bacaklarında sorun oluyormuş.
Hiç içmedim bunun görüntüsü de sahlep e benziyor.Bebişim Boza bazı marketlerde satılıyor ancak onları içmeni önermem. Böyle halis gerçekten yapan bozacı dükkanları oluyo. Mutlaka denk gelirsen oradan dene. Baya faydalı.
Eki Görüntüle 3326275
Karıştırdım ya ben onuO kanguru için diye biliyorum kuzum ben. Syling değil de. Üffff bak yine bir sorun çıktı başıma
Bebişim onu da çok önermiyorlar dikkatli kullan. Bebişlerin bacaklarında sorun oluyormuş.
O kanguru için diye biliyorum kuzum ben. Syling değil de. Üffff bak yine bir sorun çıktı başıma
Ne kadar ki? Belimi eğip bunu katlayıp bir de çok para vermem
Syling kullanırız ya misler gibiKarıştırdım ya ben onuaynen kanguru.
Kuzum peki kaç günlükten itibaren kullanılır syling?Sorun değil canım m pozisyonuna dikkat edeceksin her ikisi içinde. Ben sling aldım çokta memnunum. Kanguruya sanırım gerek olmayacak çünkü oğlum hareketi seviyor gibi durmayabilir.
Ne kadar ki? Belimi eğip bunu katlayıp bir de çok para vermem
canım annemi kesinlikle istemiyorum açık açık söyledim bir de o agresif herseye bağırır ederOho oyle bı karışıyolarki neler neler yapıyolar, bnım annem, 1 hafta bebegımı kucagıma bıle alamamıştım, emzırememştım, utanmasa kndı emzırcekti. Öyle bı sahıplenmiştıkı, bebek kucagından düşmüyordu,
Bn ise yatalak gbi yatıyordum,
Nasıl gücenmişim nasıl zoruma gttiyse en sonunda patladım ve git dedım anneme düşününama nasıl aglıyorum sokağın ortasında hastane onunde..
Çenesi desen hiç durmadı, lohusalıgımda değil bebekle annemle ugrastım allahım kabus gbiydı, hiç unutmuyorum
Doğduğu gibi diyorlar ama ben 40 çıktı öyle başladım. Öncesinde hamur gibi birşey oluyor kendime güvenemedim açıkcası koy al derken zarar veririm diye korktum.Kuzum peki kaç günlükten itibaren kullanılır syling?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?