2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kıyamam kuzum ya neler atlatmışsın iyi bebişine bir şey olmamış. İnsanlar aşırı düşüncesiz. Ben de o konuda bizimkiler unutursa diye hemşireyi uyarcam bebeği odaya götürürken, "bebeği kimse öpmesin ellemesin yeni doğan bebeklere böyle davranılmaz desin" arkadaşım dedirtmiş hemşiresine kimse bişi yapamamış gelene de yaptırtmamışlar. Sen ben diyince umursanmıyo da hemşire doktor diyince herkes çekiniyo.

Ama isteyen de küssün. O bebek enfeksiyon kapınca başında onlar durmıcak. Annesi harap olacak.

Eve de 40 ım çıkmadan misafir ağırlayamayacağımı söylicem. İsteyen küssün. Daha bağışıklık sistemi oluşmamış çocuğu salyalarla yalamak öpmek havalara atmak ne demek. Saçmalık.

İsteyen görmemişin bebeği olmuş desin umurum değil.

Kuzum zaten buna ekstra puset alıyormuşuz. Offf ya araştır araştır çok zor iş vallahi. Ben karar veremiyorum
Elele Plane2 var bende kabin boy. Buna bir bak derim ben çok memnunum. Servisi de çok ilgili. Benden kaynaklı bir sorun yaşadım ona rağmen tamir edip bir hafta içinde hemen gönderdiler.

Ben boza nedir bilmiyorum ama sahlep çok severim favori kış içeceğimdir
Bebişim Boza bazı marketlerde satılıyor ancak onları içmeni önermem. Böyle halis gerçekten yapan bozacı dükkanları oluyo. Mutlaka denk gelirsen oradan dene. Baya faydalı.

Elele Plane2 var bende kabin boy. Buna bir bak derim ben çok memnunum. Servisi de çok ilgili. Benden kaynaklı bir sorun yaşadım ona rağmen tamir edip bir hafta içinde hemen gönderdiler.
Bakayım kuzum hemen
Ben de öyleydim adını unuttum neydi öyle çocuğu bağlıyordum bir kumaşla kendime. Yatakta yarım saat uyumayan çocuk koynumda 2 saat uyuyordu. Öyle yemek yiyor, öyle kitap okuyordum
İşte ben bunu yapacağım

Tamam hadi yapmayın etmeyin dokunmayın şöyle yapın demek sıkıntı değil de o halde bunları söylerken strese girip sürümün kesilmesinden ben en çok korkuyorum. Bir de benim iki bebek hangi birini içime sokup yapmayın etmeyin diyim. Ama hemşireye doktora demek mantıklıymış onu kesin söylicem geleni gideni uyarsınlar. Hastaneye anne ve babalar hariç kimse gelmesin dicem akraba falan istemiyorum. Ben orada gaz çıkarırken milletin içinde kendimi sıkıp sinir stres olamam. Ay aklıma geldikçe sinir oluyorum şu konular Allah yardımcımız olsun

Bebişim onu da çok önermiyorlar dikkatli kullan. Bebişlerin bacaklarında sorun oluyormuş.

Sling için zararlı olduğunu ilk senden duydum canım,bilakis anne karnındaki pozisyonda duruyor çünkü bacakları falan

canım annemi kesinlikle istemiyorum açık açık söyledim bir de o agresif herseye bağırır eder panik stres bir insan şımarık da biraz hastaneyi de beni de eşimi de mum eder :/ bebeği de ellemez sadece ultimatom pamuk gibi değil ben de öyle olmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…