2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Rakı iç 1 şişe iyi geliyormuş sdjnvjfdkgbljbhgl Senin bu Kp çok alem adam ya sadjkfklgşh

Kızlar sizinde nabzınız yükseliyor mu
Bugün hem tansiyonum düşüktü, hemde nabzım yüksek, sizlerde de oluyor mu

Bana ne verecek acaba . Demir ilacından ben de korkmaya başladım hiç kabız olmazdım. Gebelikte kabız gibiyim bi tuhaf oldum. 1 gün ishal oluyorum 2 gün kabız gibi. Doktorlar da ıkınmayın diyor.
Bana ne verecek acaba . Demir ilacından ben de korkmaya başladım hiç kabız olmazdım. Gebelikte kabız gibiyim bi tuhaf oldum. 1 gün ishal oluyorum 2 gün kabız gibi. Doktorlar da ıkınmayın diyor.
ıkınmamak lazım ama kabızlık da beter

Ben o söylediğin tansiyonları kendimi bildim bileli görmüyorum bi kere 10 a düştü elim ayağım kesildi benim hep yüksek ama iyice çığrından çıkmış bugün anladığımız oydu. İnşallaj canım çok sağol

Canım bana da ilk geneligimde bebeğine gelişim geriliği var dediler suyu az dediler capaya gönderdiler 2 haftada bir detayliya girdim amniyosentez önerdiler 30. Haftalarımda bennistemedim her cikmamda ağlıyordum ama bebeğim zamanında geldi 2800 doğdu benim gibi minyon bir kız ama çok sağlıklı merak etme boşuna korkutuyolrlar çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…