üfff benim kp de sanırsın doktor hemen ilaç söyler hemen. Hamileyken midem bulanıyor diye metpamid iç diyor bana. Manyak mıdır nedir. Sürekli bir ilaç söyler. Zaten ikisi de hastalık hastası. İki rüzgara çıksalar hasta olduk olur. Hiç bitmiyor kısacası
Bana ne verecek acaba . Demir ilacından ben de korkmaya başladım hiç kabız olmazdım. Gebelikte kabız gibiyim bi tuhaf oldum. 1 gün ishal oluyorum 2 gün kabız gibi. Doktorlar da ıkınmayın diyor.
Bana ne verecek acaba . Demir ilacından ben de korkmaya başladım hiç kabız olmazdım. Gebelikte kabız gibiyim bi tuhaf oldum. 1 gün ishal oluyorum 2 gün kabız gibi. Doktorlar da ıkınmayın diyor.
Ahh kuzum ya 14 9 a nasıl normal der, çok şaşırdım, ben her gittiğimde kontrolden önce ölçiyorlar 13 oldu mu bekletiyorlar, tekrar ölçtürüyorşar falan ilk zamanlar stresten yüksek çıkıyordu büyüğü, şimdi daha iyi evde de sürekli ölçüyorum 9 6,10 7 böyle çıkıyor genelde
Olsun bak heerşeyde bir hayır vardır, vesile olmuş bu doktorun daha ilgili ve iyi gelir sana ve bebeğine
Ben o söylediğin tansiyonları kendimi bildim bileli görmüyorum bi kere 10 a düştü elim ayağım kesildi benim hep yüksek ama iyice çığrından çıkmış bugün anladığımız oydu. İnşallaj canım çok sağol
hayır doktorum ikili de sorun çıkmadığı için fetal DNA’ya yönlendirmedi hiç başım çatlıyor ağlamaktan gerizekalı kadın odaya giren mutlu çıkmıyor görmeniz lazımdı herkeste birşey bulmuş birde hiç çekinmeden hafifletmeden direkt söylüyor olabilecekleri de aynı şekilde söyledi söyledi sonra korkulacak birşey yok üzülmeyin sadece takip ettirin diyor şaka gibi
Canım bana da ilk geneligimde bebeğine gelişim geriliği var dediler suyu az dediler capaya gönderdiler 2 haftada bir detayliya girdim amniyosentez önerdiler 30. Haftalarımda bennistemedim her cikmamda ağlıyordum ama bebeğim zamanında geldi 2800 doğdu benim gibi minyon bir kız ama çok sağlıklı merak etme boşuna korkutuyolrlar çoğu zaman