2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hamile insana da ilaç önerirken 5 kere düşünür insan ya biz yaşlanınca nasıl olucaz acaba ,

Kızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz. Hem multivitaminin içinde var hem de ekstra verdi doktorum.
Gyno ferro içiyorum canım sabah aç karnına içiyorum 30 dk sonra falan kahvaltı yapıyorum ama çok açsam hemen de yiyorum yani sağlık ocağı 1 saat bekle içtikten sonra dedi ama kendi doktorum öyle bir şey demedi sabah aç karnına iç kahvaltını hazırla yap kahvaltını dedi bilmiyorum bazen bekliyorum bazen direk yiyorum bende hiç bulantı yapmadı midemi rahatsız etmedi sadece aşırı kabız yapıyor ama kabızlığı da başka vitaminlerle şurupla geçiriyorum

Ben sabah içemiyorum. Kusuyorum öyle. Gün içinde içiyorum. Meyve falan yiyorum biraz geçince de. Öyle diyordu. Hatta portakal suyuyla için diyor dr Banu çiftçi kitabında

Kızlar kitap okuyorum diyorum sürekli okuduğum kitapları size de atayım ben çok beğendim hepsiniEki Görüntüle 3326435
Süpersin canım yaaa . O dönemde insanların bilmişlik taslamamalarının tek yolu bizim öncesinden gerçekten bazı şeyleri çok iyi araştırmış olmamız .. ben de başlayayım artık yavaştan .

Kabızlıktan nefret ediyorum Sende ekstra multivitamin alıyor musun canım

Bir de bu arada hem bu demir hapında hem de multivitaminde folik asit var. Fazla olmuyor mu ben mi büyütüyorum

Bir de bu arada hem bu demir hapında hem de multivitaminde folik asit var. Fazla olmuyor mu ben mi büyütüyorum
Beni reçeteli demir ilaçları hep kabız yaptı ‘osende demir c’ kullanıyorum biraz pahalı ama en azından aksatmadan kullanıyorum rahatsız etmedi hiç. Demirin formu da önemliymiş biyoyararlanım açısından en uygun formu olduğunu söyledi eczacı da doktor da.

Süpersin canım yaaa . O dönemde insanların bilmişlik taslamamalarının tek yolu bizim öncesinden gerçekten bazı şeyleri çok iyi araştırmış olmamız .. ben de başlayayım artık yavaştan .
Banu çiftçiyi alma attık kuzum yarısı bitti zaten hamileliğin. Bakımla ilgili olanları okuyalım artık

Sorayım doktoruma bunu da canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…