Kızlar buhar makinesini ihmal etmeyin onuda ekleyin listenize ben bunu alicam degerlendirmesi guzel fiyatida makul iş gorur kucuk bisey bebislerin burnu zaten kucucuk kurumasın findik burunlari en cok zorlanilan seymis yenidogan zamani
Kızlar buhar makinesini ihmal etmeyin onuda ekleyin listenize ben bunu alicam degerlendirmesi guzel fiyatida makul iş gorur kucuk bisey bebislerin burnu zaten kucucuk kurumasın findik burunlari en cok zorlanilan seymis yenidogan zamani
Canım ben en son gitdiğimde 3 gün geriden gösterdi ama doktoruma sordum bana dedi bundan sonraki gelişinde 1 hafta bile geriden gele bilir yani rahat ol dedi..eskisi gibi önden gidemez dedi bebek büyük artık.Nedense ben sanmıyorum sende ciddi sorun olsun kuzum ben çok okudum burda 2 hafta geriden gelen oluyormuş
Bugün ayrıntılı ultfasonum vardı. 21+2 iken 20+5 çıktık. Sata göre 4 gün geriden geliyor. 384 cm ve boyu 22 cm.
Asıl üzücü olansa bebeğimin kol ve bacak kemikleri 2 hafta geriden geliyor dedi. Doktor kromozom anamoli riski ve iskelet displazi gelişme riski var dedi. Moralim çok bozuldu. Eşim ve bende minyonuz belki bu sebeple de olabilir dedi ama bilmiyorum. İkili testimiz normal çıkmıştı.
Benzer durumu yaşayan ya da duyan oldu mu? Pazartesi doktoruma hemen randevu aldım ama bugün ve pazarı nasıl atlatıcam bilmiyorum.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Bebek besleniyorsa üzülme kuzum. Suyuna ne dedi peki bebeğin. İlaçlarını alınca tekrar yoluna girer her şey eminim. Çok şükür çözümü varmış. 14:9 yüksek cidden. 13 ü geçerse doktorunuza bildirin yazıyordu hamilelik uygulamasında .
Canım detaylı ne zaman inşallah güzel haberler alırsın. 2 hafta geriliğe normal diyorlar ama. İşte bebiş iyidir birsey yoktur. Asla stres yapma duamdasın canım inşallah güzel haberler alacaksın.
Bende hic yapmadm genelde trendyolda en cok degerlendirilen urunleri favorilere ekliyorum sinra yorumlari okuya okuya karar veriyorum ama gecen sene 8 aylik yegenimiz hastanede yatmisti orda hemsire bu makinelerde saf su kullanin demisti o aklimda sadece eczanelerde satiliyomus sanirim
Benim de böyle 4-5 gün oynuyor. Hiç tansiyonum da ölçülmedi açıkçası. İnşallah ilaç içince düzelecek kuzum. 2 hafta da büyük bir zaman dilimi değil. Mesela öyle bile olsa sorun yok değil mi?
4-5 gün değil 10 güne kadar normal diyorlar bizimki 14 gün geride gelişim geriliği demesinin sebebi o . Bi tansiyon geçmişin yok söylediğin bir belirti yok ise doktoruna ölçmez zaten endişe etme
Canım bana da ilk geneligimde bebeğine gelişim geriliği var dediler suyu az dediler capaya gönderdiler 2 haftada bir detayliya girdim amniyosentez önerdiler 30. Haftalarımda bennistemedim her cikmamda ağlıyordum ama bebeğim zamanında geldi 2800 doğdu benim gibi minyon bir kız ama çok sağlıklı merak etme boşuna korkutuyolrlar çoğu zaman
Bende hic yapmadm genelde trendyolda en cok degerlendirilen urunleri favorilere ekliyorum sinra yorumlari okuya okuya karar veriyorum ama gecen sene 8 aylik yegenimiz hastanede yatmisti orda hemsire bu makinelerde saf su kullanin demisti o aklimda sadece eczanelerde satiliyomus sanirim
Saf su kullanılmasını bilmiyordum işte dediğim gibi hiç araştırmadım bazen trendyolda yorumlar bir birine karışıyor bazen ondan pek güvenmiyorum ordakı yorum sayısına
Canım, moralin hep yüksek olsun. İnşallah takip ve tedaviyle 14 günlük arayı kapatmış olacak. Sen hep olumlu düşün ve dediğin gibi stresten hep uzak dur. Dualarımızdasın.
Allahım bebisinede ailenede saglik huzur mutluluk versin insallaaahh sen uzulmemeye stres olmamaya calis icerdeki miniginde uzulmesin sonra gelisimi icinde ben bi ara süt muz findik fistik badem ceviz cekip iciyodum gelisimi bi anda önce gecince azalttim doktora ictigim seyi saydigimda bebege en cok faydasi olan seyleri aliyosun tabiki ileri gecer demisti aklında bulunsun
Ben o söylediğin tansiyonları kendimi bildim bileli görmüyorum bi kere 10 a düştü elim ayağım kesildi benim hep yüksek ama iyice çığrından çıkmış bugün anladığımız oydu. İnşallaj canım çok sağol
Her insanın bünyesi farklı oluyor canım. Kimisi 12 ye yükselse kötüleşiyor. Kimisi 12 civarları rahat oluyor biraz düşse kötüleşiyor. Bebek besleniyor. Suyu da iyiymiş. Sana sadece ilaçlarını kullanmak kalıyor