2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar buhar makinesini ihmal etmeyin onuda ekleyin listenize ben bunu alicam degerlendirmesi guzel fiyatida makul iş gorur kucuk bisey bebislerin burnu zaten kucucuk kurumasın findik burunlari en cok zorlanilan seymis yenidogan zamani

Eklentiler

• Screenshot_20231030-194107_Trendyol.webp
    19 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar buhar makinesini ihmal etmeyin onuda ekleyin listenize ben bunu alicam degerlendirmesi guzel fiyatida makul iş gorur kucuk bisey bebislerin burnu zaten kucucuk kurumasın findik burunlari en cok zorlanilan seymis yenidogan zamani
Bende almak istiyorum ama araştırma yapmadım hala

İnşallah canım bizi görsen çok kafamız bulandı ya umarım dediğin gibi birşey çıkmaz atlatırız bu süreci de kolaylıkla

Milyonlukla çok ilgili biz de öyleyiz kızım da hep geriden geldi bu çok normal

Bildirdim normal takip et dedi sadece bana e eski gittiğim doktor işte. Suyu kötü değil tehlikeli bir durum yok az değil dedi

Bende almak istiyorum ama araştırma yapmadım hala
Bende hic yapmadm genelde trendyolda en cok degerlendirilen urunleri favorilere ekliyorum sinra yorumlari okuya okuya karar veriyorum ama gecen sene 8 aylik yegenimiz hastanede yatmisti orda hemsire bu makinelerde saf su kullanin demisti o aklimda sadece eczanelerde satiliyomus sanirim

Benim de böyle 4-5 gün oynuyor. Hiç tansiyonum da ölçülmedi açıkçası. İnşallah ilaç içince düzelecek kuzum. 2 hafta da büyük bir zaman dilimi değil. Mesela öyle bile olsa sorun yok değil mi?
4-5 gün değil 10 güne kadar normal diyorlar bizimki 14 gün geride gelişim geriliği demesinin sebebi o . Bi tansiyon geçmişin yok söylediğin bir belirti yok ise doktoruna ölçmez zaten endişe etme

Yaa sağlıklı bir ömrü olsun inşallah valla bizi de mahvettiler bu bir süreç geçecek biliyorum sabredeceğiz

Saf su kullanılmasını bilmiyordum işte dediğim gibi hiç araştırmadım bazen trendyolda yorumlar bir birine karışıyor bazen ondan pek güvenmiyorum ordakı yorum sayısına

Yaa sağlıklı bir ömrü olsun inşallah valla bizi de mahvettiler bu bir süreç geçecek biliyorum sabredeceğiz
Canım, moralin hep yüksek olsun. İnşallah takip ve tedaviyle 14 günlük arayı kapatmış olacak. Sen hep olumlu düşün ve dediğin gibi stresten hep uzak dur. Dualarımızdasın.

İnşallah canım bizi görsen çok kafamız bulandı ya umarım dediğin gibi birşey çıkmaz atlatırız bu süreci de kolaylıkla
Allahım bebisinede ailenede saglik huzur mutluluk versin insallaaahh sen uzulmemeye stres olmamaya calis icerdeki miniginde uzulmesin sonra gelisimi icinde ben bi ara süt muz findik fistik badem ceviz cekip iciyodum gelisimi bi anda önce gecince azalttim doktora ictigim seyi saydigimda bebege en cok faydasi olan seyleri aliyosun tabiki ileri gecer demisti aklında bulunsun

Her insanın bünyesi farklı oluyor canım. Kimisi 12 ye yükselse kötüleşiyor. Kimisi 12 civarları rahat oluyor biraz düşse kötüleşiyor. Bebek besleniyor. Suyu da iyiymiş. Sana sadece ilaçlarını kullanmak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…