2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
@ba

canım nasılsın kendi doktoruna gittin mi? Seni merak ettim.
Biraz daha iyiyim. Kendi doktorumla görüştüğümde ben bunu kısalık olarak değerlendirmem seninki geç döllenme 4 5 günlük kol ve bacakta geri kalma var dedi. Şu an için endişelenecek bir durum yok dedi. Periantalog sata göre iki hafta diyor ama çocuğun gelişimi de 20-21 arasında dedi ve periantaloglar yorumlamada eksik kalıyorlar dedi. Bende şaşkınım iki hafta sonra başka bir doktora gidip bir fikir almayı düşünüyorum.
Milyonlukla çok ilgili biz de öyleyiz kızım da hep geriden geldi bu çok normal
Doktorum da öyle dedi bir kısalık diyemeyiz. Ama sanırım takip ettirmekte fayda var. O ara açılmazsa sıkıntılı bir durum olmayacak inşallah

Bana her gün 1tane iç dedi kadın doğumcu. 12. Haftadan beri içiyorum canım . Yemem de iyi. Ama yeme düzenimi sormadı bana hiç. Ben sadece kırmızı eti çok tüketemiyorum onun harici her şeyi yiyorum . Kırmızı etten soğudum. Daha Demir ilacı ben de kullanmıyorum. Omepa vm diğer gebelikte kullanılan diğer multivitaminlerde içerik hemen hemen aynı gibi zaten .

Maşallah kız ne şanslı gelinsin sen öyle mesela benimkine tamam alabilirsin desem gider a101-bim den alır. Öyle bir kadın
Elhamdülillah kuzum kayınvalidem ne bana ne eltime bir gün kayinvalidelik yapmadı annelik yaptı hep bizim yeterki yüzümüz gülsün diye uğraşıyor ama eltim çok kullanıyor işte bu durumu kadını şamar oglanina çevirdi resmen korkuyor ondan çok iyi olmakta iyi değil bak o kadar doğum bohçası yaptı altın bilezik taktı çocuğuna lohusalıkta kadının üzerine yürüdü biliyormusun bana kızım deme diye bağırarak onu bile bir gün oğluna yada kendi kocasina anlatmadi içinde yaşadı hep, hala bile aynı bağırır bu yaz sen neden benim dediklerimi dinlemiyorsun diye üzerine yürüdü (neden kocasının üstünü ona sormadan yıkadı diye) ayy ne biliyim ya iyi gelin olur kötü kv, kötü gelin olur iyi kv bunun ortası yok heralde

Son düzenleme:
Bende şimdi hastaneye gidiyorum kızlar, bugün hepimiz iyi haberlerle dönelim evimize inşallah
Bende gidiyorum şimdi, hayırlı sağlıklı haberlerle
Şifa olsun kuzum

Ayyyy tövbee. Böyle gelin de olmaz yani ayıp. Yani benim ki gerçekten değişik biri ya gerçekten. Anlatsam yani böyle roman olur. Ve bu kadar oğluna düşkün biri daha olamaz. Oğlu hep doğru hep haklı, herşeyine tamam olur haklısın oğlum böyle biri. Değişik bir ilişki

Valla değişikmis gerçekten önce seni tutması lazım ki sen eşinle kötü olma ara bozmaya çalışmaktan başka bişey değil... Aman uzak dur mesafeli dur kuzum bak şimdiden soyleyim bu kv de şu potansiyel oluyor bebek doğunca mesela hasta oldu sen hasta ettin bakamadın olacak gazı oluyor sen emziremedin olucak hafif zayıf olsun bişey yedirmiyorsun çocuğa olucak o yüzden hep mesafeli kal

Ay yok artık. aynı şey kendi annesine yapılsa ne hisseder acaba. kv'lere kızıyoruz , o kadar dedikodularını falan ediyoruz ama üstüne yürümek nedir. her şeyin de bir sınırı var..
kuzucum bu bütün kv'lerde var kiiii bence bir çoğu eşiyle olan iletişimsizliği, anlaşamamazlığı sebebiyle oğlunu eşi yerine koyuyo saçma sapan. bütün her şeyini oğlundan istiyor falan. çünkü diğeri eş vasfını yerine getiremiyor.. benim kv ne zaman hastaneye gidecek olsa eşime söyler. eşim de ben götüreyim seni arabayla der. yok yok oğlum ben kendim giderim der bir de eee hiç söyleme o zaman yani eşimin götüreceğini biliyosun sen söylediğinde.. bende geçende hatta dedim baban evde değil miymiş diye. evde dedi. o niye götürmüyo çok ihmal ediyo bence dedim. sinir olduğum şey hastaneye götürmesi falan değil tabiiki ailesi ve ilgilenecek . ama babası niye bu kadar pasif eşine karşı bilemiyorm

Kuzum bak daha hiç çocuğum yok. Eşime söyledim bunu biliyor musun? Dedim gidicez memlekete çocuk hasta olcak bizden bilecekler(biz diyorum eşime karşı) biliyorum inan başıma gelecekleri

Ayyyy aynı bizim ki de böyle. İstemem yan cebime koy. İlla söyler eşimi zan altında bırakır ama

benim bu muhabbet hamilelikte başladı. hiç yemek yemiyorsun , bebek nasıl beslenecek falan. bana o an ye diye ısrar ettikleri şey de 'çerez' bebeğe ne faydası var ben bugün yoğurdumu , cevizimi yedim zaten dedim.. yok anlamıyorlar. sonra kv bi kere daha dedi sen çok az yiyosun diye. ben az yemiyorum siz çok yiyosunz demiştim artık

Kuzum bak daha hiç çocuğum yok. Eşime söyledim bunu biliyor musun? Dedim gidicez memlekete çocuk hasta olcak bizden bilecekler(biz diyorum eşime karşı) biliyorum inan başıma gelecekleri
Aynenn öyle bak nasıl anlamışsın Allah'tan akıllı kızsın sen eşinle nasıl konuscani biliyorsun

Aynen öyle kuzum benimki de. Midem bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum beni zorluyor ye diye herşeye. Bir de kokuyor ona rağmen yapıyor

Aynenn öyle bak nasıl anlamışsın Allah'tan akıllı kızsın sen eşinle nasıl konuscani biliyorsun
Kuzum ben başıma gelecekleri kestirip önceden önlemimi aldım daha yokken eşimi güzel güzel işledim. Çok şükür eşim de herşeyin bilincinde farkında beni savunur. Laf da ettirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…