- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Diyor ki geçen gün kayınvalidem bana lohusalıkta prenses gibi baktı kalkardim kahvaltim hazır olurdu sonra annemle kalmaya başladım kalktim hiç bişey yok anneme baktım ne bakıyorsun kalk hazırla kahvaltıyı sonrada banyoyu temizle evi de süpür ben burda olmuycam hep alış dedi şok oldum ama iyiki annem böyle yapmış canım annem yoksa alisirdim hazıra dedi, görüyormusun annesi diyince alınmıyor ama kv neden 2 hafta bakmış ona az kalmış diye herkese laf ediyor tabi herşeyini yapıyordu ya... Kadın artık bişey der diye ödü kopuyor bir restorana giricez mesela ayy diyor o gelmedi onu bekleyelim ya begenmezse eşim artık çıldıracak varya zor tutuyor kendini abisiyle kötü olur sonunda çünküAy yok artık. aynı şey kendi annesine yapılsa ne hisseder acaba. kv'lere kızıyoruz , o kadar dedikodularını falan ediyoruz ama üstüne yürümek nedir. her şeyin de bir sınırı var..
kuzucum bu bütün kv'lerde var kiiiibence bir çoğu eşiyle olan iletişimsizliği, anlaşamamazlığı sebebiyle oğlunu eşi yerine koyuyo saçma sapan. bütün her şeyini oğlundan istiyor falan. çünkü diğeri eş vasfını yerine getiremiyor.. benim kv ne zaman hastaneye gidecek olsa eşime söyler. eşim de ben götüreyim seni arabayla der. yok yok oğlum ben kendim giderim der bir de eee hiç söyleme o zaman yani eşimin götüreceğini biliyosun sen söylediğinde.. bende geçende hatta dedim baban evde değil miymiş diye. evde dedi. o niye götürmüyo çok ihmal ediyo bence dedim. sinir olduğum şey hastaneye götürmesi falan değil tabiiki ailesi ve ilgilenecek . ama babası niye bu kadar pasif eşine karşı bilemiyorm
Vallahi Allah sabır versin, yardımcınız olsunDiyor ki geçen gün kayınvalidem bana lohusalıkta prenses gibi baktı kalkardim kahvaltim hazır olurdu sonra annemle kalmaya başladım kalktim hiç bişey yok anneme baktım ne bakıyorsun kalk hazırla kahvaltıyı sonrada banyoyu temizle evi de süpür ben burda olmuycam hep alış dedi şok oldum ama iyiki annem böyle yapmış canım annem yoksa alisirdim hazıra dedi, görüyormusun annesi diyince alınmıyor ama kv neden 2 hafta bakmış ona az kalmış diye herkese laf ediyor tabi herşeyini yapıyordu ya... Kadın artık bişey der diye ödü kopuyor bir restorana giricez mesela ayy diyor o gelmedi onu bekleyelim ya begenmezse eşim artık çıldıracak varya zor tutuyor kendini abisiyle kötü olur sonunda çünkü
Hahah o bence kv lik yapmaya çalışıyor ama belli ediyor çerez ye diye niye ısrar edersinbenim bu muhabbet hamilelikte başladı. hiç yemek yemiyorsun , bebek nasıl beslenecek falan. bana o an ye diye ısrar ettikleri şey de 'çerez'bebeğe ne faydası var ben bugün yoğurdumu , cevizimi yedim zaten dedim.. yok anlamıyorlar. sonra kv bi kere daha dedi sen çok az yiyosun diye. ben az yemiyorum siz çok yiyosunz demiştim artık
Allah razı olsunnnVallahi Allah sabır versin, yardımcınız olsun
Kuzum Allahtan o konuda baya ustayımHahah o bence kv lik yapmaya çalışıyor ama belli ediyor çerez ye diye niye ısrar edersinböyle güle güle espiri yapar gibi lafı sokucan hani gülsem mi yoksa bu bana ne dedi şimdi diye bı afallayacak iyi yapmışsın
Kuzum naçizane fikrim pusetinin tentesinin taşıma sapından bağımsız olarak bebek arabalarındaki gibi açılıp kapanabilenleri daha kullanışlı olur. Bunun tentesi kumaş direk taşıma sapına çıtçıtla takılıyor sanırımKızlar bebek arabası buldum. Yani bunu beğendim. Fiyatı da kendi sayfasında çok daha uygun. Siz ne dersiniz? Bir bakın
Elele Allroad 3 Travel Sistem Bebek Arabası Rose Siyah
Karusel sen de bak kuzum
Hahahah çok iyi yaaKuzum Allahtan o konuda baya ustayımkv ile bi kere atışmıştık . dedim ya hani tripli bir mesaj attı bi kere bana sonra telefonla aradım ağladı falan diye.. o gün ben diyorum ki mesela ''senin attığın bu mesaj trip ve ben tripten nefret ederim bi daha bu şekilde yaklaşma bana ailemden de alışık olduğum bir şey değil çok garip geldi '' falan dedim. o gün dedi ki '' aaaa ne tribi canım, benim içimdeki dışımdadır, asıl sen onu çok sık yapıyosun böyle alttan alttan bir şeyleri çok ima ediyosun ama ben ne söyleyeceksem direk söylerim'' falan demişti. o kadar mutlu oldum kiiii. Allahım şükürler olsun alttan soktuğum laflar yerine ulaşıyormuş meğer dedim bu arada senin elti fena gerçekten . kv'yi nasıl mum etmiş helal olsun .p
Fiyatı uygun canım yorumları iyiyse, ayhan çocuk diye bir sayfa var ordan da bakabilirsin videolu çekiyorlar hemen hemen her marka da var ben ordan almıştım travelımıKızlar bebek arabası buldum. Yani bunu beğendim. Fiyatı da kendi sayfasında çok daha uygun. Siz ne dersiniz? Bir bakın
Elele Allroad 3 Travel Sistem Bebek Arabası Rose Siyah
Karusel sen de bak kuzum
Doğru söylüyorsun, kısa kalmış hem de ona dikkat etmemiştimKuzum naçizane fikrim pusetinin tentesinin taşıma sapından bağımsız olarak bebek arabalarındaki gibi açılıp kapanabilenleri daha kullanışlı olur. Bunun tentesi kumaş direk taşıma sapına çıtçıtla takılıyor sanırım
Hadi hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah canımKızlar şeker yüklemesi için içip bekleyeceğim 3 defa kan alınıyormuş aç karnına , sonra bunı içtikten sonra 1 saat ve 2 saat sonra , ama çok tatlı boş mideye gitmiyor
Kuzum şoktayım sanki o dizilerde olduğu gibi yazıyorsunDiyor ki geçen gün kayınvalidem bana lohusalıkta prenses gibi baktı kalkardim kahvaltim hazır olurdu sonra annemle kalmaya başladım kalktim hiç bişey yok anneme baktım ne bakıyorsun kalk hazırla kahvaltıyı sonrada banyoyu temizle evi de süpür ben burda olmuycam hep alış dedi şok oldum ama iyiki annem böyle yapmış canım annem yoksa alisirdim hazıra dedi, görüyormusun annesi diyince alınmıyor ama kv neden 2 hafta bakmış ona az kalmış diye herkese laf ediyor tabi herşeyini yapıyordu ya... Kadın artık bişey der diye ödü kopuyor bir restorana giricez mesela ayy diyor o gelmedi onu bekleyelim ya begenmezse eşim artık çıldıracak varya zor tutuyor kendini abisiyle kötü olur sonunda çünkü
Kuzum soğukmu veriyorlar en çok bunu düşünüyorum çünkü bende hemen boğazlar gidiyor hemen yatalak oluyorum..İn şa Allah şekerin çıkmazKızlar şeker yüklemesi için içip bekleyeceğim 3 defa kan alınıyormuş aç karnına , sonra bunı içtikten sonra 1 saat ve 2 saat sonra , ama çok tatlı boş mideye gitmiyor
Ayy bide şimdi fark ettim senin içtiğin çilekliymiş. Çileği sadece meyve olarak yiyebiliyorum. Başka türlü asla çilek aromalı yiyecek yiyemem ve içemem. İnşallah benim gittiğim hastanedeki de çilekli değildirKızlar şeker yüklemesi için içip bekleyeceğim 3 defa kan alınıyormuş aç karnına , sonra bunı içtikten sonra 1 saat ve 2 saat sonra , ama çok tatlı boş mideye gitmiyor
Şeker yükleme zamanı geldi miKızlar şeker yüklemesi için içip bekleyeceğim 3 defa kan alınıyormuş aç karnına , sonra bunı içtikten sonra 1 saat ve 2 saat sonra , ama çok tatlı boş mideye gitmiyor
o an sakin olduğun zaman geliyo insanın aklına kuzum. sinirlenince gelmiyoHahahah çok iyi yaaaferin kız bak ben laf sokamiyorum hep sonradan düşündüğümde güzel laf sokma cümleleri geliyor aklıma ama o anı kaçırmış oluyorum ooo bizim kız fenaa hemde ne mum etti
Canım benim aferin sana ne güzel saygini korumussun sen daha iyisini yapmışsın biliyormusun mesafe her zaman iyidir bak o yüz göz olur herseyini onların yanında yaşar esiyle kavgasını vs. Eşi yemeklerini begenmiyormus bunları kv biliyor olması onun yanında yaşanması çok kötü zaman gelecek hep birbirlerinin yüzüne bunları vuracaklar ama sen her zaman saygısını bozmayan labali olmayan gelin olacaksınKuzum şoktayım sanki o dizilerde olduğu gibi yazıyorsunben kv kp siz olarak konuşuyorum hala hiç sen diyerek konuşmadım hep dedim saygı olsun aramızda..yani beni çok seviyorlar günahlarına giremem hele kp bana ilk geldiğim günden dediki eltinden uzak dur sen safsın ona hiçbir şey anlatma dedi..kv görümcemin dediğine göre senden çok rahat yapar bişirir benden iyi bakıyor diyor evine ondan seni bu kadar aramıyor diyor evine gelmiyor ama kaynım hep geliyor sızlıyor annesine yok yemeğini beğenmedim hep bir şikayetler ondan onlarda çalışıyorlar o aileyi tutsunlar ayakta ve gerçekten eltim kaynım belki her gün orda ama ben her hafta bile ora gidemem..onlar gidiyor yemeklerini orda yiyorlar kaynım beğenmediği için karısının yemeğini..ondan sonuçta eltim daha yakın oluyor ben uzak birde yalakalıkta ikiside 1 numara
Onlar her şeylerini birlikte Hall ediyorlar yani yatakta olan ilişkisini bile utanmadan gidiyor kp anlatıyor eltim bide utanmadan bana diyorki ben dedim oğlun şöyle oğlun böyleCanım benim aferin sana ne güzel saygini korumussun sen daha iyisini yapmışsın biliyormusun mesafe her zaman iyidir bak o yüz göz olur herseyini onların yanında yaşar esiyle kavgasını vs. Eşi yemeklerini begenmiyormus bunları kv biliyor olması onun yanında yaşanması çok kötü zaman gelecek hep birbirlerinin yüzüne bunları vuracaklar ama sen her zaman saygısını bozmayan labali olmayan gelin olacaksın
Canım inşallahBiraz daha iyiyim. Kendi doktorumla görüştüğümde ben bunu kısalık olarak değerlendirmem seninki geç döllenme 4 5 günlük kol ve bacakta geri kalma var dedi. Şu an için endişelenecek bir durum yok dedi. Periantalog sata göre iki hafta diyor ama çocuğun gelişimi de 20-21 arasında dedi ve periantaloglar yorumlamada eksik kalıyorlar dedi. Bende şaşkınım iki hafta sonra başka bir doktora gidip bir fikir almayı düşünüyorum.
Doktorum da öyle dedi bir kısalık diyemeyiz. Ama sanırım takip ettirmekte fayda var. O ara açılmazsa sıkıntılı bir durum olmayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?