2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Birde 21.hafta da Recep Has ı tavsiye etti, en iyisi dedi, randevulara bakacağım artık eve gidince

Kızlar şeker yüklemesi için içip bekleyeceğim 3 defa kan alınıyormuş aç karnına , sonra bunı içtikten sonra 1 saat ve 2 saat sonra , ama çok tatlı boş mideye gitmiyor
Yaaa hayırlı sonuçlarla gel inşllah canım . Ayyy bende hiç içemem böyle şeyler
Ayyy her gün yemeğe giden gelinleri anlamıyorum hiç. yaaa bi yumurta yiyeyim ama evimde olayım kafasındayım ben

kızlar bu arada ben doktoruma şeker yüklemesi yaptırmak istemediğimi söyledim. zaten şekerim de düşük çıkıyor sürekli tahlillerde dedm o zaman ilk önce açlık şekerine bakarz, sonra yemek yedikten sonra da tokluk şekerine bakarız bi risk görmezsem yaptırmam dedii . bir dahaki gidişimde ona bakılacak benimde

Fiyatı uygun canım yorumları iyiyse, ayhan çocuk diye bir sayfa var ordan da bakabilirsin videolu çekiyorlar hemen hemen her marka da var ben ordan almıştım travelımı
Tamam kuzum oraya bakacağım YouTube mu instagram mı peki

Canım inşallah birseyi yoktur. Sen başka perinatolog tavsiyesi daha alırsın canım. Bebişim cinsiyeti kız mıydı. Bence sen başka bir doktora daha görün canım
İki hafta beklemeyi düşünüyorum gelişimi nasıl devam edecek onu gözlemlemek için gideceğim. Cinsiyeti erkek canım. Ama geç döllenme olduğunu biliyorum çünkü ovulasyon testi ile hamile kaldım

Tabi ki dediğini anlamadım kuzum cahil anne ben
Bak kuzum ilk foto senin beğendiğin küçük olan ilk aylar kullanılan puset var ya onun tentesine bak tutma sapına bağlanıyor. Diğer fotoda tentesi kendi başına tutma sapından bağımsız açılıp kapanabilir. Umarım anlatabilmisimdir

Eklentiler

• Screenshot_20231031_104822_Hepsiburada.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20231031_104927_Trendyol.webp
    20 KB · Görüntüleme: 38

Ayyy her gün yemeğe giden gelinleri anlamıyorum hiç. yaaa bi yumurta yiyeyim ama evimde olayım kafasındayım ben
Aslında bir kaç ay önce eltim yanıma geldi belki 2 saat onu dinledimhep eşinden şikayetler en sonda dediki her gün her gün kv gile gitmek istemiyorum yemeğimi kendi evimde yemek istiyorum ama eşim diyor onlarsız kalamıyor..benim kaynım 1 yumurtayı beğenmez evin içi onlarda dışarda

Ayyyy aynı bizim ki de böyle. İstemem yan cebime koy. İlla söyler eşimi zan altında bırakır ama
Benimki de böyle ya . Her şeyleri istemem yan cebime koy . Gr de öyle kv de öyle. Her şeyde duygu sömürüsü. Her şeyde mağdurlar. Eşim de kıyamıyor hiç. Acıyor. Tek erkek diye her şeylerinden kendini mesul tutuyor. Sinir oluyorum . İstemiyorsanız anlatmayın oğlunuza üzülmesin o da. Adamın Canı sıkıldığında benim yuvamın huzuru bozuluyor. . Eşime diyorum bizim de zor zamanlarımız oldu. Hangisi destek oldu diyorum . Kimden destek isteyecektim onların zaten kendi derdi sorunu vardı diyor.

eşi çok ısrar ediyorsa gitsin yesin her gün annesinde. hatta gitmişken kalıversin yatılı. aile kavramını anlayamamış belli ki yazık.

Travel sistemler ağır oluyor size diyeyim
Evet ben biliyordum ağır olduklarını ama çok heves ediyordum. Dedim aracım var sonuçta eve çıkarıp indirmiycem vs bagajda duracak. Içimde kalmasin Prego venüs modelini tercih ettim ben. Başa gelen çekilir. Bakalım nasıl olacak merak ediyorum

Kuzum soğukmu veriyorlar en çok bunu düşünüyorum çünkü bende hemen boğazlar gidiyor hemen yatalak oluyorum..İn şa Allah şekerin çıkmaz
Sen kendin eczaneden alıyorsun yani ben oda sıcaklığında içtim , inşallah çıkmaz bakalım kan tahlil sonuçları ve şeker sonucu için öğleden sonra gideceğim tekrar , detaylı da normal dedi doktor detaylı kalbine damarlara bakamadı bi benim minnoş yüzüstü durdu pozisyondan dolayı dönmedi bakamadı , aklımda bi o şüphe kaldı

İki hafta beklemeyi düşünüyorum gelişimi nasıl devam edecek onu gözlemlemek için gideceğim. Cinsiyeti erkek canım. Ama geç döllenme olduğunu biliyorum çünkü ovulasyon testi ile hamile kaldım
Anladım canım benimde erkek benimde 3 gün falan oynuyor. Benimde geç döllenme. Aynen canım bir daha git en azından daha rahat edersin. Perinatolog kime gitmiştin canım

Evet içmek bana da zor geldi çilek aromalı çok şekerli bir içecek düşün sonuçları akşamüstü öğreneceğim

Kızlar buhar makinesini ihmal etmeyin onuda ekleyin listenize ben bunu alicam degerlendirmesi guzel fiyatida makul iş gorur kucuk bisey bebislerin burnu zaten kucucuk kurumasın findik burunlari en cok zorlanilan seymis yenidogan zamani
Bunu geçen yıl ablam almıştı, araştırmış bunu istiyorum diyip duruyordu ama onda bebek yok kendine aldı. Ben de bi sorim memnun muymuş.

Şeker yüklemesi denilen şey aç karnına içilen bir içecek onun karşılığı da 8 kaşık pilava denk geliyormuş , perinatologum herkese çok büyütüyor bu şeker yüklemesini dedi bir de bana

Benimde aynı şekilde araba var o yüzden bende travel sistem alacağım çok beğeniyorum

Bu arada kızlar bunuda söyleyim görümcemin eltisi hamile çok fazla su içtiği için doktor demiş abartmışsın suyu çocukta azcık gerileme var son ayları kadının
Alla alla ne kadariçmiş acaba. Ben günde 3lt içerim. Doktor harika diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…