2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar yok mu benzer bişi yaşayan?
Canım bende vardır bu batmalar bazen her iki taraftan bazen bir tek sol..doktoruma sordum dedi olucak çocuk her yere vuruyor sıkıntı yok dedi ama benden enfeksiyon olub olmadığını bilmek istedi çıkmayıncada sorun yok dedi.

Canım ben sürekli yaşıyorum her zamanki gibi doktor normal diyor, benimde sag tarağımda karnımda batma oluyor.
Ben henüz doktoruma sormadım iki gün önce gitmiştim bişi yoktu. Dün başladı bu. Korkuyorum ilk hamilelik olunca ne normal ne değil bilmiyorumda fazla. Rahime doğru bide. Karnımda batma yok. 14 ünde tekrar gidicem merak ettim yaşayan var mı diye sormak istedim sizlerede

Aslında ben soğuk algınlığı grip geçirdim bu hafta antibiyotiğe başladım. Cefaks verdi doktor, kadın doğumcumda kullan dedi. Enfeksiyon var sanırım ateşlenmiştim biraz. 3 gün daha kullanıcam antibiyotiği.

Ağrının ondan olub olmadığını bir şey diyemem malesef ama yani bende hala var alıştım bile

Kızlar bende sağlık ocağından geliyorum şimdi kalp atışlarını dinletti hemşire çok hareketli dedi dedim maşallah her zmn öyle tetanoz aşımı da oldum şükur
Maşallah kuzum ben de az önce doktoru aradım. Tetanos olayım mı diye. Olmak istersen tabi olabilirsin dedi. Bana bıraktı. Sen kaç haftayken oldun canım aşıyı

Kızlar sizin bebişlerin kilolarını okudum da benim bebeğim haftasına göre zayıf geldi yani şöyle normalde ben 21+4'teyim ama bebişin dün bütün organları 23+3 ve civarı çıktı kollar bacaklar da uzun. Ama ona rağmen 440 gr ağırlığı var. 23. haftaya göre zayıf değil mi? Kilosu boyuna mı gidiyor acaba. Bir de demişsiniz ya anne kaç kilo ile doğduysa bebiş de öyle doğarmış diye bu doğru bilgi mi? Çünkü ben 2.500 gr doğmuşum

Kuzum doktorun iyi diyorsa iyidir. Kiloyla ilgili hiç bilgim yok ama iyi diyor doktor

Kuzum doktorun iyi diyorsa iyidir. Kiloyla ilgili hiç bilgim yok ama iyi diyor doktor
Doktor güzel yorum yaptı aslında ama buradaki kiloları okuyunca dedim acaba zayıf mı işte kendi kendime sorun arıyorum yine herhaldeeşim olsa sinirlenirdi şimdi ay bir şubat gelseydi de kavuşsaydım sağlıkla böyle zormuş devamlı düşünmek aslında takmıyordum çok rahattım ama suyunun az olma muhabbeti beni çok etkilemiş belli ki

Kuzum kendin okuyup strese girme lütfen. Doktorunu dinle sen bebişin gayet iyi

Kızlar tetanoz oldum . Kolumu kaldıramıyorum
Canım ben 2 gün kolumu kaldıramadım. 1 hafta oldu kolum hala şiş dokununca acıyor. Aşıdan 1 gün sonra da aşırı yan etki yaşadım hepsi aynı anda başladı ama yan etkiler 1 gün sürdü çok şükür sonra geçti

Canım uygulamada 23 haftalık . 385 Gr -800 Gr arası normalmiş Türkiye'de kabul gören verilerde. Hem 2500 Gr doğsada 4000 Gr doğsa da önemli değilki. Yeterki 2500 altı prematüreye girmesin. Yeter ki sağlıklı olsun.Beslendikçe alır kilo.

Eklentiler

• IMG_20231101_165850.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…