2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm 13 kasım bnce daha iyi, geç olsungüç olmasın
Bnımkıde 8 kasım, bılerek 1 hafta geç istedım

Neyse biraz daha dayan ara tatil yaklaşıyor yine iyi gayet senin bebiş maşallah canım demek ki yediklerin bebişe yarıyor

Ayy seninle aynıyız resmen, bende 171 ve hamilelik öncesi 48 kiloydum hep o çok zayıf kişiydim yani, şimdi kilo almama çok seviniyorum sen çok iyi anlarsın, ama son zaman daha öok alırız, hiç dert etme şimdi başlıyor kilo alma dönemlerimiz

Canım senin hamile olduğunu biliyorlardır neticede . Öyle çok beklentileri olmaz senden. Anlayışlı olsunlar birazcık. Sen de ağrım var falan dersin çok yorma kendini bebeğinden ve senden önemli değil. Detaylı da umarım çok güzel geçer

Ben 1.70im o yüzden ben de aşırı zayıf duruyorum o da sinir bozucu aslında seninle sürecimiz çok benziyordu bizim, ben de hep kanama alanıyla uğraştım ve birden fazlaydı o yüzden ben de hep yattım ve ben de progestan haplarını ve iğnelerini alıyordum bir de ekstra tüp bebek iğnelerim ve haplarım vardı. Bir de plasenta previa durumum vardı, gelişimi duran ikiz bebeğim vardı o da diğerine zarar veriyordu var da vardı anlayacağın. Derken hep yattım ama ben çok kustum hiçbir şey yiyemedim her şeyden tiksiniyordum falan artık tam iyiyim ayaklanayım dedim bu sefer de sancı başladı anlayacağın yatış durumuna geri dönmek zorunda kaldım. İyi olsunlar da kendi kilomu takmıyorum yeter ki bebiş iyi olsun

Ayy bacım resmen aynıyız ben 45tim evlenmeden önce ve zayıflığımı saklamak için hep bol bol giyiniyordumevlenince çok şükür 50 üstüne çıkabildim ama çok kilo meyilli değilim metabolizmam sağ olsun. Ama dediğin gibi çoğu kişi bundan sonra başlıyor diyor inşallah orantılı güzel kilo alabilirim biraz hat oluşsa fena olmaz

Evet kuzum iple çekiyorum Şuan sonraki haftada nöbet için son haftam oluyor daha nöbet de tutmayacağım
Ayyy nöbet gerçi hiçbir öğretmen sevmiyor nöbeti. Nöbetimin olduğu günler pertim çıkıyordu benim, o gün yemek bile yapmıyordum hayattan nefret ediyordum ayy az kalmış neyse

Cnm 13 kasım bnce daha iyi, geç olsungüç olmasın
Bnımkıde 8 kasım, bılerek 1 hafta geç istedım
Dediğin gibi 21-22 haftalar daha iyiymiş Aslında . Benimki o gün 21+4 olacak. Yarın çağırdığı da gidebilseydim 20+0 olacaktı. Beklemek zor geliyor. Yine bakardı göremediği bişey olursa 1-2 hafta sonra yine bakar diye düşünüyordum. Genelde öyle oluyormuş Neyse Allah'tan geçen hafta başka doktora gitmiştim görmüştüm birazcık rahatım o yüzden.

Bende fetal dna verdim sonucunu bekliyorum umarım bir sıkıntı cıkmaz koroid pleksus kaç mm cıktı acaba bir sorun oluyormu

Bende fetal dna verdim sonucunu bekliyorum umarım bir sıkıntı cıkmaz koroid pleksus kaç mm cıktı acaba bir sorun oluyormu
Bende fetal sonucu bekliyorum bu hafta çıkar umarım 7 iş günü oldu. Doktorum mm söylemedi hatta önemsemedi tüm organ ve uzuvlar şükür normal olduğu için down ilişkin bir bulgu olmadığını bunun her gebelikte bu haftalarda olduğunu 30. Haftaya doğru kaybolacağını söyledi doktor hiç takmadı bile biz pimpirik olarak fetal dna yaptırdık benim içim rahat temiz çıkacağı için hiç düşünmüyorum bile Allahın izniyle. Sadece triozomi-18 hastalığı belirtisi olabilir ama onun içinde uzuvlar organlarda bir şey görmeliydik ama onlar normal olduğu için bir sorun yok dedi canım sana ne dedi doktor bir de kaç haftalıksın? Bende 2 bebekte de var bir bebekte 3 tane diğer bebekte 2 tane var

Offf canım seninde sürecin baya zorlu Allahım prensesini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bende hiç takılmıyorum canım hiç. Sonra veririm kanama alanı bende devam gitmiyor doğuma kadar yatacak gibi hazırla kendini dedi doktorum. Ben zaten çok hızlı kilo alan biriydim. Aç yaşıyordum resmen şimdi en azında diyorum ki isteklerimi yiyeyim. Çok zor canım çok. İnşallah bu çektiklerimizin mükâfatını bebişler doğunca alırız. Bende bir dönem sancı vardı endol kullandım. Sen kilonu hiç takma canım sen zaten çok almazsın. 50 kilo benim hayalim ama ben olamam sanırım o kilolar :) hamilelik öncesi benimde tedavim sürecim oldu. Rahim filmimi dersin, histereskobimi dersin. Çok çektik ama bak kuzularımız bizimle

Ben önceden de işe giriş yaparken de olmuştum 2 sene önce , Bana hatta sağlık ocağında hemşire şişerse kızarırsa gel ya da resimi çek bana yolla dedi , telefonuna vermişti ama bir şey olmadı

Ayyy nöbet gerçi hiçbir öğretmen sevmiyor nöbeti. Nöbetimin olduğu günler pertim çıkıyordu benim, o gün yemek bile yapmıyordum hayattan nefret ediyordum ayy az kalmış neyse
Gerçekten işkence bir şey nöbet denilen ya. Her anlamda başak bela. Ben de ilk öğretmenliğe başladığımda yere basamıyordum akşamları. Şimdi de bel ağrısından beter oluyorum

İnşallah canım güzel gelecek sonuçlar

ben doktor sorun yok dediği için sebep sormadım :) eşim ve eşimin tarafı hep çok uzun ve yapılılar onlara çekecek demek ki :)
Sadece göbek çevresi 19+6 olunca değişik geldi bana da diğer değerler normal gibiydi emin olamadım ilk defa yaşıyorum bende doktor sadece yaşıyor diye cevap verdiği için soramadım da

Bence o bilgi doğru değil canım. Ben 2.200 kg doğmuşum. Ama benim 2 kızım var biri 3.230 biri 3.320 kg doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…