Cnm 13 kasım bnce daha iyi, geç olsungüç olmasınBenim detaylı randevum 3 kasımdaydı. 3 Kasım'da doktorun işi çıkmış. Doktorun danışmanı aradı 2 Kasım'da öglen gelebilirmisiniz diye, eşim de yarın akşam şehir dışından gelcek. Randevumu taaa 13 kasıma artık o yüzden. Detaylı Uzun sürüyor diye gelcek haftaiçine yer ypkmuşcanım sıkıldı biraz.
İnşallah canım . Stres yaptığım için daha kötü etkileyecek.bende hiç yan etki olmadı canım belki sende de olmaz şimdiden stres yapma
Neyse biraz daha dayan ara tatil yaklaşıyorZor gerçekten kuzum yoruluyorum. Sık sık oturmaya da çalışıyorum aslında ama belim ağrıyor yine de
İyi yapmışsın kuzum evde olman daha iyi tabi kiben ilk dönemle kapatıyorum inşallah kısmetse.
Eve gelince sağlıklı şeyler yiyorumhaftasonu da öyle. Ama okul varken çok zor oluyor gerçekten
Ayy seninle aynıyız resmen, bende 171 ve hamilelik öncesi 48 kiloydum hep o çok zayıf kişiydim yani, şimdi kilo almama çok seviniyorum sen çok iyi anlarsın, ama son zaman daha öok alırız, hiç dert etme şimdi başlıyor kilo alma dönemlerimizBen çok kustum, yediğim her şey çıkıyordu. Her şey kokuyordu, her şeyden tiksiniyordum zor geçti o yüzden 54ten 50ye düştüm. Boyum 1.70 gözünde canlansın zayıflığım.Son zamanlarda toparladım ama ben zaten yapı olarak çok kilo alabilen biri değilim hep kilo almak için uğraşanlardanım herkesin ayy ne kadar zayıfsın diye adlandırdıkları kişiydim hep. Bir de sağlıklı beslenme takıntım var o yüzden de alamıyorum. Yine de verdiğim 4 kilonun 2sini alabilmek umut verici.
Evet kuzum iple çekiyorum ŞuanNeyse biraz daha dayan ara tatil yaklaşıyoryine iyi gayet senin bebiş maşallah canım demek ki yediklerin bebişe yarıyor
Canım senin hamile olduğunu biliyorlardır neticede . Öyle çok beklentileri olmaz senden. Anlayışlı olsunlar birazcık. Sen de ağrım var falan dersin çok yorma kendini bebeğinden ve senden önemli değil. Detaylı da umarım çok güzel geçerAyyy kızlar yaaa bende bugün duygusal modundayım yine, dün böyle değildim ama bugün gözler şelaleKayınvalidem kayınbbaa ile bir haftalığına köye Artvin'e gidiyorlar, sanırım sorumluluk bende olcak bir hafta, 2 kayın var babanne dede var. Ben gitme diyorum ama sanırım ondan duygusallaştım ağlama modundayım, yarında detaylı var sanırım ondan da duygusalim içimden bir ağlamak geldi az önce ağladım ve geçti gibi. Umarım bebeğimi de üzmemişimdir
Ben 1.70im o yüzden ben de aşırı zayıf duruyorum o da sinir bozucuKız deme öyle psikolojim bozuluyor ama canım benim boyum 1.73 şuan hiç kilolu durmuyorum. Ve ben aylardır sadece WC’ye kalkıyorum. Progestanın hem iğnesini hem hapını alıyorum günde üç kez yani benim durumda normal bu durum :)
Ayy bacım resmen aynıyızAyy seninle aynıyız resmen, bende 171 ve hamilelik öncesi 48 kiloydum hep o çok zayıf kişiydim yani, şimdi kilo almama çok seviniyorum sen çok iyi anlarsın, ama son zaman daha öok alırız, hiç dert etme şimdi başlıyor kilo alma dönemlerimiz
Ayyy nöbetEvet kuzum iple çekiyorum Şuansonraki haftada nöbet için son haftam oluyor daha nöbet de tutmayacağım
Dediğin gibi 21-22 haftalar daha iyiymiş Aslında . Benimki o gün 21+4 olacak. Yarın çağırdığı da gidebilseydim 20+0 olacaktı. Beklemek zor geliyor. Yine bakardı göremediği bişey olursa 1-2 hafta sonra yine bakar diye düşünüyordum. Genelde öyle oluyormuşCnm 13 kasım bnce daha iyi, geç olsungüç olmasın
Bnımkıde 8 kasım, bılerek 1 hafta geç istedım
Bende fetal dna verdim sonucunu bekliyorum umarım bir sıkıntı cıkmazKızlar bunu duyan var mı? Bebeğin beyninde omurilik sıvısı birikmesiyle oluşan kistmiş her gebelikte detaylı ultrasonda görülüyormuş ama 30. Haftaya kadar vücut bu kisti emiyormuş bir sorun olmuyormuş? Bizde çıktı her iki bebekte de doktor sorun yok diğer tüm organlar sağlıklı onlarda bir sorun olsaydı şüphelenirdik ama gayet sağlıklılar her gebelikte var bu kist ama geçiyor ileriki hafta da demişti. Biz yine de içimiz rahat yani diye fetal dna için kan verdik ama sonuç çıkmasına daha var duydunuz mu bunu internette herkesin başına gelmiş ve sonra kaybolmuş
Koroid Pleksus Kisti
Bende fetal sonucu bekliyorum bu hafta çıkar umarım 7 iş günü oldu. Doktorum mm söylemedi hatta önemsemedi tüm organ ve uzuvlar şükür normal olduğu için down ilişkin bir bulgu olmadığını bunun her gebelikte bu haftalarda olduğunu 30. Haftaya doğru kaybolacağını söyledi doktor hiç takmadı bile biz pimpirik olarak fetal dna yaptırdık benim içim rahat temiz çıkacağı için hiç düşünmüyorum bile Allahın izniyle. Sadece triozomi-18 hastalığı belirtisi olabilir ama onun içinde uzuvlar organlarda bir şey görmeliydik ama onlar normal olduğu için bir sorun yok dedi canım sana ne dedi doktor bir de kaç haftalıksın? Bende 2 bebekte de var bir bebekte 3 tane diğer bebekte 2 tane varBende fetal dna verdim sonucunu bekliyorum umarım bir sıkıntı cıkmazkoroid pleksus kaç mm cıktı acaba bir sorun oluyormu
Offf canım seninde sürecin baya zorluBen 1.70im o yüzden ben de aşırı zayıf duruyorum o da sinir bozucuaslında seninle sürecimiz çok benziyordu bizim, ben de hep kanama alanıyla uğraştım ve birden fazlaydı o yüzden ben de hep yattım ve ben de progestan haplarını ve iğnelerini alıyordum bir de ekstra tüp bebek iğnelerim ve haplarım vardı. Bir de plasenta previa durumum vardı, gelişimi duran ikiz bebeğim vardı o da diğerine zarar veriyordu var da vardı anlayacağın. Derken hep yattım ama ben çok kustum hiçbir şey yiyemedim her şeyden tiksiniyordum falan artık tam iyiyim ayaklanayım dedim bu sefer de sancı başladı anlayacağın yatış durumuna geri dönmek zorunda kaldım. İyi olsunlar da kendi kilomu takmıyorum yeter ki bebiş iyi olsun
Ben önceden de işe giriş yaparken de olmuştum 2 sene önce , Bana hatta sağlık ocağında hemşire şişerse kızarırsa gel ya da resimi çek bana yolla dedi , telefonuna vermişti ama bir şey olmadıAy buradaki sağlık ocakları niye böyle. Hiçbir konuda uyarmadı beni sadece kolunu kaldırırken acır dediçok sağol kuzum bilgilendirme için. Sadece aşı yeri değil sol kol tamamen iptal benim. Seninde öyleydi dimi
Ayy bi deniyimmm sağol canım
Ne şanslısın yaaaa . Sol kol tamamen iptal benim
Gerçekten işkence bir şey nöbet denilen ya. Her anlamda başak bela. Ben de ilk öğretmenliğe başladığımda yere basamıyordum akşamları. Şimdi de bel ağrısından beter oluyorumAyyy nöbetgerçi hiçbir öğretmen sevmiyor nöbeti. Nöbetimin olduğu günler pertim çıkıyordu benim, o gün yemek bile yapmıyordum hayattan nefret ediyordum ayy az kalmış neyse
İnşallah canım güzel gelecek sonuçlarBende fetal sonucu bekliyorum bu hafta çıkar umarım 7 iş günü oldu. Doktorum mm söylemedi hatta önemsemedi tüm organ ve uzuvlar şükür normal olduğu için down ilişkin bir bulgu olmadığını bunun her gebelikte bu haftalarda olduğunu 30. Haftaya doğru kaybolacağını söyledi doktor hiç takmadı bile biz pimpirik olarak fetal dna yaptırdık benim içim rahat temiz çıkacağı için hiç düşünmüyorum bile Allahın izniyle. Sadece triozomi-18 hastalığı belirtisi olabilir ama onun içinde uzuvlar organlarda bir şey görmeliydik ama onlar normal olduğu için bir sorun yok dedi canım sana ne dedi doktor bir de kaç haftalıksın? Bende 2 bebekte de var bir bebekte 3 tane diğer bebekte 2 tane var
İnşallah canım seninde sonuçların güzel gelecek Allah’ın izni ileBende fetal dna verdim sonucunu bekliyorum umarım bir sıkıntı cıkmazkoroid pleksus kaç mm cıktı acaba bir sorun oluyormu
Sadece göbek çevresi 19+6 olunca değişik geldi bana da diğer değerler normal gibiydi emin olamadım ilk defa yaşıyorum bende doktor sadece yaşıyor diye cevap verdiği için soramadım daben doktor sorun yok dediği için sebep sormadım :) eşim ve eşimin tarafı hep çok uzun ve yapılılar onlara çekecek demek ki :)
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahİnşallah canım seninde sonuçların güzel gelecek Allah’ın izni ile
Bence o bilgi doğru değil canım. Ben 2.200 kg doğmuşum. Ama benim 2 kızım var biri 3.230 biri 3.320 kg doğduKızlar sizin bebişlerin kilolarını okudum da benim bebeğim haftasına göre zayıf geldi yani şöyle normalde ben 21+4'teyim ama bebişin dün bütün organları 23+3 ve civarı çıktı kollar bacaklar da uzun. Ama ona rağmen 440 gr ağırlığı var. 23. haftaya göre zayıf değil mi? Kilosu boyuna mı gidiyor acaba. Bir de demişsiniz ya anne kaç kilo ile doğduysa bebiş de öyle doğarmış diye bu doğru bilgi mi? Çünkü ben 2.500 gr doğmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?