2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bence gayet iyi benim 19 haftada 265 gramdı. Bende senin bebiş gayet iyi baksana zaten önde gidiyormuş maşallah yeterki sağlıklı olsunlar ki bende birde 7 kilo aldım yani
Oo baya almışsın sen ben daha verdiğim 4 kilonun anca 2sini alabildim hepimizin bebisleri iyi olsun inşallah canım

Rica ederim kuzum bak doktor kötü yorum yapmamış sen ferah tut gönlünü sen kilo almak için yeme ama bebek için kilo yapıcı şeyler oluyor ya işte fındık badem ceviz baklagil kesinlikle kemik ilikli et suyu çorba kesin perinatologun bana önerdikleri kuzum aklında bulunsun

Bende 2. Dozu 20 kasımdan sonra olacağım , bende de yan etki olmadı kolum bile ağrımadı

Korkma canım . Hem boyuna göre 23 haftalıkmış kilosu 23 e göre ideal
.21 haftana göre de bayağı bi ideal. Demekki uzun ince kuğu gibi bir kız olacak

Senin sata göre kilosu normal bence , bende dün gittiğimde 21+4 ü sata göre kilosu da 431 gr . Tüm organların ortalaması da 21+1 dedi perinatolog normal dedi , 23. Haftaya takılma bence
Ben de tüm organların ortalaması 23tü canım kafa şeysi kol bacak ac falan hep 23 küsürlü çıktı ama zaten ortalamaya göre normalmiş o yüzden rahatladım

Ben de tüm organların ortalaması 23tü canım kafa şeysi kol bacak ac falan hep 23 küsürlü çıktı ama zaten ortalamaya göre normalmiş o yüzden rahatladım
Aramızda 5 gün varmış canım bugün benimki de 407 gram çıktı, doktor iyi dedi hiç irdelemedim bende. Hem hepsi aynı olacak değil bizimki de zayıf olur zaten biz ailecek zayıf olduğumuz için fazla beklentim yok yeterki sağlıklı olsun hepsi

Ben daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum zaten bu yüzden çok kilo almadım bence, evet yavaş yavaş bunlara geçiş yapmam lazım yarın eşimden fasulye isteyeyim bari. Çorbaya et suyu atarım buzluğumda var sağ olsun annem bardak bardak yapıp koydu geçen hafta. Çok sağ ol canım ya böyle önerileri mutlaka değerlendiriyorum

Ben de her gün mutlaka yiyorum ama hanımefendi bacak boyunu uzatıyor benim yediklerimle
Emin ol sen benden iyi yiyorsundur kuzum. Okula giderken hiç güzel yiyemiyorum akşamları da öyle. Bak 2 gündür dışarıdan yiyorum bugün belim yine çok kötü çünkü okulda yoruluyorum 8 saat dersim vardı gelip yemek yapamıyorum zaten çok da yemek seçiyorum

Ya aslında o mantıkta düşününce gerçekten çok mantıklı hiç o açıdan bakmamıştım ben de zaten çok zayıfım eşimde öyle. Bebişin zayıf olması normal bu mantığa göre genetiği bizden aldı sonuçta çok teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlar dediğin gibi

Ay buradaki sağlık ocakları niye böyle. Hiçbir konuda uyarmadı beni sadece kolunu kaldırırken acır dedi çok sağol kuzum bilgilendirme için. Sadece aşı yeri değil sol kol tamamen iptal benim. Seninde öyleydi dimi

Buz koymak iyi geliyor demişlerdi canım bi dene istersen
Ayy bi deniyimmm sağol canım

Bende 2. Dozu 20 kasımdan sonra olacağım , bende de yan etki olmadı kolum bile ağrımadı
Ne şanslısın yaaaa . Sol kol tamamen iptal benim

Aynen öyle canım, ben daha detaylıya gitmedim 22 de gitmeyi düşünüyorum. Şuan 20+6 bir hafta daha bekleyelim bakalım

Oo baya almışsın sen ben daha verdiğim 4 kilonun anca 2sini alabildim hepimizin bebisleri iyi olsun inşallah canım
İlk dönem zor mu geçiyordu da zayıfladın acaba, benim de iştahsızlığa vardı ama çok zayıf olduğum için şuan toplam 10 kilo aldım

Merhaba kızlar cumartesi günü kasık agrısı senebiyle fakulte hastanesine gittim ( hematom alanım var bu arada) doktor kontrol etti hersey normal 9+2 gunluk 2.45 cm dedi. O gun 8+4 gunluk olmalıydım. Dün kendi doktoruma gittim adetime göre 9+0 olmam gerekirken 8+6 günlük 2.22 cm dedi hersey yolunda cok iyi dedi. Benim anlamadıgım aradaki bir kaç gğnde bebek küçüldümü böyle bir şey olamaz sanırım o zaman bu fark neden kaynaklı birde kendi doktorumun verdiği ultrason kagıdında ga nın yanında 8+6 %37 yasıyor bu yuzde 37 doğruluk oranımı yada yanılma payımı acaba cunku hep gununde gidiyordu ve yanında hep yuzde 97 yazıyordu

Ya matematik dersi de oturayım siz yazın gibi bir ders değil maalesef o yüzden çok zor olmalı senin için. Çünkü ben en çok matematik dersini anlatırken yoruluyordum. Türkçe, sosyal, fen daha rahattı ben sınıf öğretmeniyim. Ama ben ara verdim canım çalışmıyorum bu yıl, tüp bebek benim riske atamazdım ilk bebeğimi okulda kaybettim. Psikolojik olarak çok zordu atlatması. Sen de çok yormamaya çalış kendini öğretmenlik gerçekten zor insanlar saatlerinden dolayı kolay olarak adlandırıyorlar ama hiç öyle değil. Sağlıklı beslen mutlaka düzen oluştur, bebişini ihmal etme

Ayyy kızlar yaaa bende bugün duygusal modundayım yine, dün böyle değildim ama bugün gözler şelale Kayınvalidem kayınbbaa ile bir haftalığına köye Artvin'e gidiyorlar, sanırım sorumluluk bende olcak bir hafta, 2 kayın var babanne dede var. Ben gitme diyorum ama sanırım ondan duygusallaştım ağlama modundayım, yarında detaylı var sanırım ondan da duygusalim içimden bir ağlamak geldi az önce ağladım ve geçti gibi. Umarım bebeğimi de üzmemişimdir

Kız deme öyle psikolojim bozuluyor ama canım benim boyum 1.73 şuan hiç kilolu durmuyorum. Ve ben aylardır sadece WC’ye kalkıyorum. Progestanın hem iğnesini hem hapını alıyorum günde üç kez yani benim durumda normal bu durum :)

Zor gerçekten kuzum yoruluyorum. Sık sık oturmaya da çalışıyorum aslında ama belim ağrıyor yine de
İyi yapmışsın kuzum evde olman daha iyi tabi ki ben ilk dönemle kapatıyorum inşallah kısmetse.

Eve gelince sağlıklı şeyler yiyorum haftasonu da öyle. Ama okul varken çok zor oluyor gerçekten

Hahahah yok kız ben sola yattığım için aşıyı sağ koluma yaptırdım üstüne yatmıyim diye sağ kolumun dirsekten omzuma kadar fenaydı

İlk dönem zor mu geçiyordu da zayıfladın acaba, benim de iştahsızlığa vardı ama çok zayıf olduğum için şuan toplam 10 kilo aldım
Ben çok kustum, yediğim her şey çıkıyordu. Her şey kokuyordu, her şeyden tiksiniyordum zor geçti o yüzden 54ten 50ye düştüm. Boyum 1.70 gözünde canlansın zayıflığım. Son zamanlarda toparladım ama ben zaten yapı olarak çok kilo alabilen biri değilim hep kilo almak için uğraşanlardanım herkesin ayy ne kadar zayıfsın diye adlandırdıkları kişiydim hep. Bir de sağlıklı beslenme takıntım var o yüzden de alamıyorum. Yine de verdiğim 4 kilonun 2sini alabilmek umut verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…