Oo baya almışsın senCanım bence gayet iyi benim 19 haftada 265 gramdı. Bende senin bebiş gayet iyi baksana zaten önde gidiyormuş maşallahyeterki sağlıklı olsunlar ki bende birde 7 kilo aldım yani
Rica ederim kuzum bak doktor kötü yorum yapmamış sen ferah tut gönlünü sen kilo almak için yeme ama bebek için kilo yapıcı şeyler oluyor ya işte fındık badem ceviz baklagil kesinlikle kemik ilikli et suyu çorba kesin perinatologun bana önerdikleri kuzum aklında bulunsunAslında ben çok yemiyorum evet artık daha iştahlıyım ama eskisinden de çok farklı değil yediklerim. Biraz artırsam fena olmaz 52 kiloyum. 54le başlamıştım 50 kiloya düşmüştüm şimdi 2sini geri almışım ama bunun 1 kilosu bebiş yani plasentası suyu vs toplam desen. Tek güzel yanı sağlıklı besleniyorum ama miktar az artırmam lazım gerçi doktor kilom için iyi yorum yaptı. Bebeğin ihtiyacı olsa ye biraz da diyebilirdiçok sağ ol canım bu arada yorumun için rahatladım
Bende 2. Dozu 20 kasımdan sonra olacağım , bende de yan etki olmadı kolum bile ağrımadı
Korkma canım . Hem boyuna göre 23 haftalıkmış kilosu 23 e göre idealBen de ortalamaya baktım normalmişsağ ol canım. benim aslında itiraf edeyim içten içe tek korkum Allah korusun erken gelse kilosu iyi olsa yaşama şansı daha yüksek olur düşüncesi. Bu düşünceden kurtulmam lazım inşallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıklı bir şekilde gelir
Bencede ya ama gözün korkmasın kız herkes farklı geçirmiş belki sende hiçbir şey olmayacak mis gibiOff gözüm bi korktu. Ben de ilaç yan etkilerini kötü yaşarım genelde . Yıllardır da aşı olmuyorum . Acayip tırsıyorum
Ben de tüm organların ortalaması 23tü canım kafa şeysi kol bacak ac falan hep 23 küsürlü çıktı ama zaten ortalamaya göre normalmiş o yüzden rahatladımSenin sata göre kilosu normal bence , bende dün gittiğimde 21+4 ü sata göre kilosu da 431 gr . Tüm organların ortalaması da 21+1 dedi perinatolog normal dedi , 23. Haftaya takılma bence
Aramızda 5 gün varmış canım bugün benimki de 407 gram çıktı, doktor iyi dedi hiç irdelemedim bende. Hem hepsi aynı olacak değil bizimki de zayıf olur zaten biz ailecek zayıf olduğumuz için fazla beklentim yok yeterki sağlıklı olsun hepsiBen de tüm organların ortalaması 23tü canım kafa şeysi kol bacak ac falan hep 23 küsürlü çıktı ama zaten ortalamaya göre normalmiş o yüzden rahatladım
Ben daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum zaten bu yüzden çok kilo almadım bence, evet yavaş yavaş bunlara geçiş yapmam lazım yarın eşimden fasulye isteyeyim bari. Çorbaya et suyu atarım buzluğumda var sağ olsun annem bardak bardak yapıp koydu geçen hafta. Çok sağ ol canım ya böyle önerileri mutlaka değerlendiriyorumRica ederim kuzum bak doktor kötü yorum yapmamış sen ferah tut gönlünü sen kilo almak için yeme ama bebek için kilo yapıcı şeyler oluyor ya işte fındık badem ceviz baklagil kesinlikle kemik ilikli et suyu çorba kesin perinatologun bana önerdikleri kuzum aklında bulunsun
Emin ol sen benden iyi yiyorsundur kuzum. Okula giderken hiç güzel yiyemiyorum akşamları da öyle. Bak 2 gündür dışarıdan yiyorumBen de her gün mutlaka yiyorum ama hanımefendi bacak boyunu uzatıyor benim yediklerimle
Ya aslında o mantıkta düşününce gerçekten çok mantıklı hiç o açıdan bakmamıştım ben de zaten çok zayıfım eşimde öyle. Bebişin zayıf olması normal bu mantığa göre genetiği bizden aldı sonuçtaAramızda 5 gün varmış canım bugün benimki de 407 gram çıktı, doktor iyi dedi hiç irdelemedim bende. Hem hepsi aynı olacak değil bizimki de zayıf olur zaten biz ailecek zayıf olduğumuz için fazla beklentim yok yeterki sağlıklı olsun hepsi
Ay buradaki sağlık ocakları niye böyle. Hiçbir konuda uyarmadı beni sadece kolunu kaldırırken acır dediCanım bende aşırı bilinçli gittim aslında her yan etkiyi okudum çevremden dinledim ama gel gör ki ateşim çıktığı gibi doktorumu aradım paniklesen yine de kendini hazırla tabi çünkü normal karşılanıyor yan etkiler iğneden 1 gün sonra yan etki bende halsizlik hasta olacak gibi bi terliyorum bi üşütüp titriyorum ateşim çıktı ama titreme oldu baş ağrısı bir de o gün Şansıma kanal tedavisi dişim ağrıyacağı tuttu uyku hali oldu bildiğin hastayım sanki iştahım kesildi geceleri kusmadım ama midem o kadar bulandı ki öğürdüm ama 1 gün sürdü ertesi sabah hiçbir şeyim yoktu sanki bir gün önce onları yaşayan ben değildim. Sinirden ağladım düşün benim öyle geçti. Doktor ve sağlık ocağı günde max 2 parol içebileceğim farklı hiçbir şey yapmamı söyledi bir de kolum çok çok ağrırsa buz uygula havluya sarıp dediler ama yan etkiler o kadar kötüydü ki kolumun acısını unuttum gerek kalmadı parol içmedim olabildiğince dayandım doktorum içsende bu yan etkiler olacak maalesef dedi bende boşa İçmiyim o zaman dedim. Tek tehlikeli durum sağlık ocağının dediğine göre iğne yerinde 2 günden fazla düren kaşıntı kızarıklık büyün kola yayılan kaşıntı kızarıklık 2 günden fazla süren ve geçmeyen ateş olursa acile git farklı bir enfeksiyon kapmışsındır dediler şükür öyle bir durum olmadı
Ayy bi deniyimmm sağol canımBuz koymak iyi geliyor demişlerdi canım bi dene istersen
Ne şanslısın yaaaa . Sol kol tamamen iptal benimBende 2. Dozu 20 kasımdan sonra olacağım , bende de yan etki olmadı kolum bile ağrımadı
Aynen öyle canım, ben daha detaylıya gitmedim 22 de gitmeyi düşünüyorum. Şuan 20+6 bir hafta daha bekleyelim bakalımYa aslında o mantıkta düşününce gerçekten çok mantıklı hiç o açıdan bakmamıştım ben de zaten çok zayıfım eşimde öyle. Bebişin zayıf olması normal bu mantığa göre genetiği bizden aldı sonuçtaçok teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlar dediğin gibi
İlk dönem zor mu geçiyordu da zayıfladın acaba, benim de iştahsızlığa vardı ama çok zayıf olduğum için şuan toplam 10 kilo aldımOo baya almışsın senben daha verdiğim 4 kilonun anca 2sini alabildim hepimizin bebisleri iyi olsun inşallah canım
Ya matematik dersi de oturayım siz yazın gibi bir ders değil maalesef o yüzden çok zor olmalı senin için. Çünkü ben en çok matematik dersini anlatırken yoruluyordum. Türkçe, sosyal, fen daha rahattı ben sınıf öğretmeniyim. Ama ben ara verdim canım çalışmıyorum bu yıl, tüp bebek benim riske atamazdım ilk bebeğimi okulda kaybettim. Psikolojik olarak çok zordu atlatması. Sen de çok yormamaya çalış kendini öğretmenlik gerçekten zor insanlar saatlerinden dolayı kolay olarak adlandırıyorlar ama hiç öyle değil. Sağlıklı beslen mutlaka düzen oluştur, bebişini ihmal etmeEmin ol sen benden iyi yiyorsundur kuzum. Okula giderken hiç güzel yiyemiyorum akşamları da öyle. Bak 2 gündür dışarıdan yiyorumbugün belim yine çok kötü çünkü okulda yoruluyorum 8 saat dersim vardı gelip yemek yapamıyorum zaten çok da yemek seçiyorum
Kız deme öyle psikolojim bozuluyor ama canım benim boyum 1.73 şuan hiç kilolu durmuyorum. Ve ben aylardır sadece WC’ye kalkıyorum. Progestanın hem iğnesini hem hapını alıyorum günde üç kez yani benim durumda normal bu durum :)Oo baya almışsın senben daha verdiğim 4 kilonun anca 2sini alabildim hepimizin bebisleri iyi olsun inşallah canım
Zor gerçekten kuzum yoruluyorum. Sık sık oturmaya da çalışıyorum aslında ama belim ağrıyor yine deYa matematik dersi de oturayım siz yazın gibi bir ders değil maalesef o yüzden çok zor olmalı senin için. Çünkü ben en çok matematik dersini anlatırken yoruluyordum. Türkçe, sosyal, fen daha rahattı ben sınıf öğretmeniyim. Ama ben ara verdim canım çalışmıyorum bu yıl, tüp bebek benim riske atamazdım ilk bebeğimi okulda kaybettim. Psikolojik olarak çok zordu atlatması. Sen de çok yormamaya çalış kendini öğretmenlik gerçekten zor insanlar saatlerinden dolayı kolay olarak adlandırıyorlar ama hiç öyle değil. Sağlıklı beslen mutlaka düzen oluştur, bebişini ihmal etme
Hahahah yok kız ben sola yattığım için aşıyı sağ koluma yaptırdım üstüne yatmıyim diyeAy buradaki sağlık ocakları niye böyle. Hiçbir konuda uyarmadı beni sadece kolunu kaldırırken acır dediçok sağol kuzum bilgilendirme için. Sadece aşı yeri değil sol kol tamamen iptal benim. Seninde öyleydi dimi
Ayy bi deniyimmm sağol canım
Ne şanslısın yaaaa . Sol kol tamamen iptal benim
Ben çok kustum, yediğim her şey çıkıyordu. Her şey kokuyordu, her şeyden tiksiniyordum zor geçti o yüzden 54ten 50ye düştüm. Boyum 1.70 gözünde canlansın zayıflığım.İlk dönem zor mu geçiyordu da zayıfladın acaba, benim de iştahsızlığa vardı ama çok zayıf olduğum için şuan toplam 10 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?