2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok şükür canım yok yok hiç takmıyorum bebişin kilosu uyumlu olsun da ben hiç önemli değilim. İnşallah sağlıkla kavuşunca her şey geride kalacak

Gerçekten işkence bir şey nöbet denilen ya. Her anlamda başak bela. Ben de ilk öğretmenliğe başladığımda yere basamıyordum akşamları. Şimdi de bel ağrısından beter oluyorum
Zor canım bir de ekstra hamilelik olunca daha da zordur az kaldı birazcık daha dayan bitecek inşallah

Benim gebelik öncesi adet düzensizliğim olduğu için tüylenme çok oluyordu bende epilasyona gitmiştim 2 sene ama her yere bel göbek vs, şimdi gebelikte kıllanma yine arttı kızlar yaaa özellikle göbek bölgemde.. epilasyon yaptırdiğim için ağda yasak ve bende jiletle aldım bu akşam çünkü yarın detaylı var, o an yaptım ama sonra pişman oldum inşAllah artmaz yaaa artarsa da yine epilasyon yolları gözükür bana doğumdan sonra yine. Şimdi size çok komik soru sorcam jiletle almanın bir zararı var mıdır bebek için çok saçma biliyorum

Kızlaaaaarrrr ne alıyoruz yaaa hadi indirim varken yardım edelim birbirimize. Tırnak bakım seti almayın diyor herkes . Sadece tırnak makası ve törpü yeterliymiş. Siz ne aldınız ? Tarak olarak hangisini aldınız . Fotoları atın çabuuuuuuk

Bebek doğunca kendini jiletlemek isteyebilir neden jiletle aldın djdjsjsjsj kız saçmalama ne zararı olcak

Ben göbeyime epilasyon hiç yaptırmadım çünkü hiç gerek görmedim ama şimdi çok fazla tüylendim inanamıyorum bakıncabenimde bu hafta detaylım var ama sonuçta hamileyizasla ve asla jilet vurmam ben gebelikten sonra dökülür diye umut ediyorum

yok canım ya ağda ya jilet öneriliyor

Kuzum senin oncesinde yoksa dökülür muhtemel ama benim bildiğin erkek kılı gibiydi yaniii

Ben hepsini parça parça alicam hb için biraz daha düşer diye bekliyorum cuma günü alicam Trendyol indirimi 7sinde başlıyormuş onuda bekliyorum e bebek içinde persembeden pazara indirimleri varya ondan da bişey kaparım diye bekliyorum alacaklarımın yanına + koydum diğerlerine karar veremedim henüz hangisini alsam diye

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-20-56-24-647_com.miui.notes-edit.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
Kuzum senin oncesinde yoksa dökülür muhtemel ama benim bildiğin erkek kılı gibiydi yaniii
Ama bak ne güzel epilasyon yaptırmıştın göbeyine jilet vurduğun daha çok çıkıcak bence..ama yaptın artık bebişler iyi olsun boş ver

Hb indirimi son gün ne zaman kiiii

Ben komple jilet kullaniyorum kuzum benim tüylerim az ve ince jiletle aldigimda agdayla almışım gibi çıkıyor agdayla alırsam tüylerim çıkamıyor hep batık oluyor hiç zararını görmedim gobegimide düzenli hamilelikte de öncesinde de jiletle alırım

Ama bak ne güzel epilasyon yaptırmıştın göbeyine jilet vurduğun daha çok çıkıcak bence..ama yaptın artık bebişler iyi olsun boş ver
Dedim ki yarın doktor şaşırmasın ahahaah ayy çok uzamisti şimdi tertemiz olduuu, ben çok kıllıydım yaaaa ne güzel epilasyon temizlemişti, şimdi çenemde bile çıkıyor onları ağdayla alıyorum tabi

Bende şükür bir tek göbek..kollarım epilasyon olunmuş ama MaşAllah hiçbir şey yok şimdilik tertemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…