Çok şükür canım yok yok hiç takmıyorum bebişin kilosu uyumlu olsun da ben hiç önemli değilim. İnşallah sağlıkla kavuşunca her şey geride kalacakOfff canım seninde sürecin baya zorluAllahım prensesini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Bende hiç takılmıyorum canım hiç. Sonra veririm kanama alanı bende devam gitmiyor doğuma kadar yatacak gibi hazırla kendini dedi doktorum. Ben zaten çok hızlı kilo alan biriydim. Aç yaşıyordum resmen şimdi en azında diyorum ki isteklerimi yiyeyim. Çok zor canım çok. İnşallah bu çektiklerimizin mükâfatını bebişler doğunca alırız. Bende bir dönem sancı vardı endol kullandım. Sen kilonu hiç takma canım sen zaten çok almazsın. 50 kilo benim hayalim ama ben olamam sanırım o kilolar :) hamilelik öncesi benimde tedavim sürecim oldu. Rahim filmimi dersin, histereskobimi dersin. Çok çektik ama bak kuzularımız bizimle
Zor canım bir de ekstra hamilelik olunca daha da zordur az kaldı birazcık daha dayan bitecek inşallahGerçekten işkence bir şey nöbet denilen ya. Her anlamda başak bela. Ben de ilk öğretmenliğe başladığımda yere basamıyordum akşamları. Şimdi de bel ağrısından beter oluyorum
Ayy iyi bari örneğini okumak iyi oldu benim içinBence o bilgi doğru değil canım. Ben 2.200 kg doğmuşum. Ama benim 2 kızım var biri 3.230 biri 3.320 kg doğdu
Bebek doğunca kendini jiletlemek isteyebilir neden jiletle aldınBenim gebelik öncesi adet düzensizliğim olduğu için tüylenme çok oluyordu bende epilasyona gitmiştim 2 sene ama her yere bel göbek vs, şimdi gebelikte kıllanma yine arttı kızlar yaaa özellikle göbek bölgemde.. epilasyon yaptırdiğim için ağda yasak ve bende jiletle aldım bu akşamçünkü yarın detaylı var, o an yaptım ama sonra pişman oldum inşAllah artmaz yaaa artarsa da yine epilasyon yolları gözükür bana doğumdan sonra yine. Şimdi size çok komik soru sorcam jiletle almanın bir zararı var mıdır bebek için çok saçma biliyorum
Ben göbeyime epilasyon hiç yaptırmadım çünkü hiç gerek görmedim ama şimdi çok fazla tüylendim inanamıyorum bakıncaBenim gebelik öncesi adet düzensizliğim olduğu için tüylenme çok oluyordu bende epilasyona gitmiştim 2 sene ama her yere bel göbek vs, şimdi gebelikte kıllanma yine arttı kızlar yaaa özellikle göbek bölgemde.. epilasyon yaptırdiğim için ağda yasak ve bende jiletle aldım bu akşamçünkü yarın detaylı var, o an yaptım ama sonra pişman oldum inşAllah artmaz yaaa artarsa da yine epilasyon yolları gözükür bana doğumdan sonra yine. Şimdi size çok komik soru sorcam jiletle almanın bir zararı var mıdır bebek için çok saçma biliyorum
yok canım ya ağda ya jilet öneriliyorBenim gebelik öncesi adet düzensizliğim olduğu için tüylenme çok oluyordu bende epilasyona gitmiştim 2 sene ama her yere bel göbek vs, şimdi gebelikte kıllanma yine arttı kızlar yaaa özellikle göbek bölgemde.. epilasyon yaptırdiğim için ağda yasak ve bende jiletle aldım bu akşamçünkü yarın detaylı var, o an yaptım ama sonra pişman oldum inşAllah artmaz yaaa artarsa da yine epilasyon yolları gözükür bana doğumdan sonra yine. Şimdi size çok komik soru sorcam jiletle almanın bir zararı var mıdır bebek için çok saçma biliyorum
Ahahhahaa çok güldüm buna ahahhahaBebek doğunca kendini jiletlemek isteyebilir neden jiletle aldındjdjsjsjsj kız saçmalama ne zararı olcak
Kuzum senin oncesinde yoksa dökülür muhtemel ama benim bildiğin erkek kılı gibiydi yaniiiBen göbeyime epilasyon hiç yaptırmadım çünkü hiç gerek görmedim ama şimdi çok fazla tüylendim inanamıyorum bakıncabenimde bu hafta detaylım var ama sonuçta hamileyiz asla ve asla jilet vurmam ben gebelikten sonra dökülür diye umut ediyorum
Ben hepsini parça parça alicamKızlaaaaarrrr ne alıyoruz yaaa hadi indirim varken yardım edelim birbirimize. Tırnak bakım seti almayın diyor herkes . Sadece tırnak makası ve törpü yeterliymiş. Siz ne aldınız ? Tarak olarak hangisini aldınız . Fotoları atın çabuuuuuuk
Ama bak ne güzel epilasyon yaptırmıştın göbeyine jilet vurduğun daha çok çıkıcak bence..ama yaptın artık bebişler iyi olsun boş verKuzum senin oncesinde yoksa dökülür muhtemel ama benim bildiğin erkek kılı gibiydi yaniii
Hb indirimi son gün ne zaman kiiiiBen hepsini parça parça alicamhb için biraz daha düşer diye bekliyorum cuma günü alicam Trendyol indirimi 7sinde başlıyormuş onuda bekliyorum e bebek içinde persembeden pazara indirimleri varya ondan da bişey kaparım diye bekliyorum alacaklarımın yanına + koydum diğerlerine karar veremedim henüz hangisini alsam diye
Ben komple jilet kullaniyorum kuzum benim tüylerim az ve ince jiletle aldigimda agdayla almışım gibi çıkıyor agdayla alırsam tüylerim çıkamıyor hep batık oluyor hiç zararını görmedimBenim gebelik öncesi adet düzensizliğim olduğu için tüylenme çok oluyordu bende epilasyona gitmiştim 2 sene ama her yere bel göbek vs, şimdi gebelikte kıllanma yine arttı kızlar yaaa özellikle göbek bölgemde.. epilasyon yaptırdiğim için ağda yasak ve bende jiletle aldım bu akşamçünkü yarın detaylı var, o an yaptım ama sonra pişman oldum inşAllah artmaz yaaa artarsa da yine epilasyon yolları gözükür bana doğumdan sonra yine. Şimdi size çok komik soru sorcam jiletle almanın bir zararı var mıdır bebek için çok saçma biliyorum
Dedim ki yarın doktor şaşırmasın ahahaahAma bak ne güzel epilasyon yaptırmıştın göbeyine jilet vurduğun daha çok çıkıcak bence..ama yaptın artık bebişler iyi olsun boş ver
Ben indirim özürlüsüyüm yanlış bilgi verebilirimHb indirimi son gün ne zaman kiiii
Bende şükür bir tek göbek..kollarım epilasyon olunmuş ama MaşAllah hiçbir şey yok şimdilik tertemizDedim ki yarın doktor şaşırmasın ahahaahayy çok uzamisti şimdi tertemiz olduuu, ben çok kıllıydım yaaaa ne güzel epilasyon temizlemişti, şimdi çenemde bile çıkıyor onları ağdayla alıyorum tabi
Ben e bebekten bundan aldım canım. Diğerleri gibi yedek başlığa gerek olmuyor.Kızlarrr burun aspiratörü falan ne alcaz yaaa nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?