- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Benim prensesimin adı Alya@cnsub kuzum Arya ve Alya da güzel olur bak
Benim eşimde çok rahat, ama ben olamıyorum yani elimde değil çünkü normalde de öyle değildim bir de sürpriz gebe kaldım ben onun da etkisi var benceHer keste var bir şeyler emin ol buna..mesela bu gebelikte rüya görüyorum sonra bütün günü o rüyayı düşünüyorum ağlıyorumSen ama iyice korkutmuşsun kv gerçi benim kv kp sorsan belki onlarda öyle düşünüyor bilemem bayılıyorum o insanlara mesela hiçbir şeyi takmayan gerçekten keşki diyorum bende öyle olsaydım eşime diyorum senin gibi olmak istiyorum aşırı rahat birisi
Ayy kizlarimiz adaş olurKuzum güzel isimler ama biri kesin Lina olacak o içimde hep bi koyma isteği varLina ve alya olabilir ama
Evet kuzum bundan sonra nasıl iyi olcaz ben bilmiyorumAynen kuzum öyleymişdün mesela kasıklarım daha kötüydü bu gün ama akşam mide baskısı oldu ve şimdide devam bel ağrıları..bence bizim bundan sonra şikayetlerimiz bunlar olucak
Elma buldum şimdi yurtta tuzla yedim, biraz iyi geldi gibi inşallah gelmiştirCanım bende soğuk bir yudum sütte buldum çareyi bir yudumu içersin bence etkilemez o kadar bir dene inşallah şifa olur
Çok güzel isimler kuzumKuzum güzel isimler ama biri kesin Lina olacak o içimde hep bi koyma isteği varLina ve alya olabilir ama
Şimdi aklıma geldi bir arkadaşım var annesi ona hamileyken midesi yandığında dondurma yermis oda denemiş ise yaramis dondurmayi da deneyebilirsin canımKuzum onu hiç içemem. Normalde de içemem. Midem bulanıyor hemenne yesem midem yanıyor ya delireceğim yani
Çok güzel isim kuzumBenim prensesimin adı Alyaçok naif geliyor bana oğlum koydu ismini Allah bilir hangi çizgi filmde duydu
Tamam kuzum deneyeceğimŞimdi aklıma geldi bir arkadaşım var annesi ona hamileyken midesi yandığında dondurma yermis oda denemiş ise yaramis dondurmayi da deneyebilirsin canım
Ben yeşil elmayı denemistim ayy beş beter olmuştum inşallah iyi gelir kuzum sana. Canım benim Allah kolaylık versin valla zor bir iş yapıyorsun hem okul hem hamilelik...Elma buldum şimdi yurtta tuzla yedim, biraz iyi geldi gibi inşallah gelmiştirsüt bulamam kuzum yurtta
Bana başlardan beri elma iyi geliyor kuzum. İnşallah yine iyi gelirBen yeşil elmayı denemistim ayy beş beter olmuştum inşallah iyi gelir kuzum sana. Canım benim Allah kolaylık versin valla zor bir iş yapıyorsun hem okul hem hamilelik...
Benide gecen kuzenim fırçaladı ben bu ismi kimseye söylemiyordum gelecekteki çocuğuma koyacaktım nerden buldun diyeÇok güzel isim kuzumben de Arya düşünüyorum kız kardeşim Alya olsun diyo. İyi diyorum sen Alya koyarsın
Ay iyi bari rahatlarsın biraz daha öğrencilerin de seni zorlamaz hamilesin diye şimdi ki çocuklar daha bilinçli sankiBana başlardan beri elma iyi geliyor kuzum. İnşallah yine iyi geliramin kuzum gerçekten zorlanıyorum. Ama az kaldı nöbet olayım bu ay son. Sonrası sadece ders. Onda da idare edeceğim yani
Benide gecen kuzenim fırçaladı ben bu ismi kimseye söylemiyordum gelecekteki çocuğuma koyacaktım nerden buldun diyearya da çok güzel geliyor kulaga
Öylesin öyle enerji katıyorsun gruba maşallahAyy teşekkür ederimm çok mutlu oldum aldığım en güzel iltifatbunu eşime söylemem lazım asdhdgaa
Ay ne güzel abin psikolog bütün sorularını ona vere bilirsinBenim eşimde çok rahat, ama ben olamıyorum yani elimde değil çünkü normalde de öyle değildim bir de sürpriz gebe kaldım ben onun da etkisi var bencedüşün bak ben bir 15 gün falan hapşuramiyordum geliyordu kaçıyordu, abim psikolog ve ona sordum. Bana dedi ki Seher çok boş kalıyosun ondan dedi sonra çok hapşurmaya başladım sesli ve şiddetli onu taktım ama ben bunları düşününce stresli ve duygusal olmuyorum normal halimle yani. Şimdi düşünüyorum ne kadar saçma şeyler düşünmüşüm diyorum ikinciye nasip olursa inşAllah böyle olmam inşAllah yaaa
Ay ne bilim yaaaaa kör olduk göresiyeNeden tenteyi bu kadar gizleme ihtiyaci duymuşlar ki
Yok kuzum yaaa aksine o konularda çok rahatım, gebe olduğumu bilmeden damacana kaldirmişliğim varAy ne güzel abin psikolog bütün sorularını ona vere bilirsindüşünme canım takma ufak şeyleri insanlar çalışıyorlar ağır eşyalarda kaldırıyorlar gebeyken hiçbir şeyde olmuyor biz bazen her şeyi çok takıyoruz korkuyoruz malesef
Bizde eşimle Ali Kerem düşünüyorduk, meğer kuzenim koymuşben de erkek için Arden düşünüyordum bir baktım akrabamız koydu çok üzüldüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?