2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim eşimde çok rahat, ama ben olamıyorum yani elimde değil çünkü normalde de öyle değildim bir de sürpriz gebe kaldım ben onun da etkisi var bence düşün bak ben bir 15 gün falan hapşuramiyordum geliyordu kaçıyordu, abim psikolog ve ona sordum. Bana dedi ki Seher çok boş kalıyosun ondan dedi sonra çok hapşurmaya başladım sesli ve şiddetli onu taktım ama ben bunları düşününce stresli ve duygusal olmuyorum normal halimle yani. Şimdi düşünüyorum ne kadar saçma şeyler düşünmüşüm diyorum ikinciye nasip olursa inşAllah böyle olmam inşAllah yaaa

Aynen kuzum öyleymiş dün mesela kasıklarım daha kötüydü bu gün ama akşam mide baskısı oldu ve şimdide devam bel ağrıları..bence bizim bundan sonra şikayetlerimiz bunlar olucak
Evet kuzum bundan sonra nasıl iyi olcaz ben bilmiyorum

Iyi aksamlar kizlar
Detayli ultrasyonda eşim asagida cıktibu benim 3. Cocugum bi sıkınti olirmu yasayan yada duymuş olan varmi takiptr kalmalisin dedi dr

Ben yeşil elmayı denemistim ayy beş beter olmuştum inşallah iyi gelir kuzum sana. Canım benim Allah kolaylık versin valla zor bir iş yapıyorsun hem okul hem hamilelik...
Bana başlardan beri elma iyi geliyor kuzum. İnşallah yine iyi gelir amin kuzum gerçekten zorlanıyorum. Ama az kaldı nöbet olayım bu ay son. Sonrası sadece ders. Onda da idare edeceğim yani

Bana başlardan beri elma iyi geliyor kuzum. İnşallah yine iyi gelir amin kuzum gerçekten zorlanıyorum. Ama az kaldı nöbet olayım bu ay son. Sonrası sadece ders. Onda da idare edeceğim yani
Ay iyi bari rahatlarsın biraz daha öğrencilerin de seni zorlamaz hamilesin diye şimdi ki çocuklar daha bilinçli sanki

Ay ne güzel abin psikolog bütün sorularını ona vere bilirsindüşünme canım takma ufak şeyleri insanlar çalışıyorlar ağır eşyalarda kaldırıyorlar gebeyken hiçbir şeyde olmuyorbiz bazen her şeyi çok takıyoruz korkuyoruz malesef

Yok kuzum yaaa aksine o konularda çok rahatım, gebe olduğumu bilmeden damacana kaldirmişliğim var benim taktiğim şeyler genelde kimsenin aklına gelmicek şeyler oluyorlar, mesela bu hapşuruk konusu vs, ve ben birilerine sormadan içim rahat etmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…