2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Günaydın Kızlar bakın Kızçeme ne aldım ben pembe aşığı biriyim de Eki Görüntüle 3328627 Eki Görüntüle 3328628
Çok güzeller canım güle güle kullansın. Oğlumda deneyimledigim kadarıyla 0-3 nerdeyse hiç giydiremedim, ancak bir iki hafta. Biraz da uzun bir bebek olursa bu patikli tulumlar hemencik rafa kalkıyor. O yüzden mümkünse 3-6 almaya çalış canım en azından birkaç ay giyme ihtimali olur ve bu patiklilerden hevesin geçtiğinde patiksiz al onlar en azından bebek uzasa dahi giydirilebiliyor

Kızlar bebeğimi artık göbek hizamda hissetmeye başladım 19. Haftadan itibaren yukarı çıkıyor demek ki. Önceden sağda solda vs hissederdim şimdi tam ortada hissediyorum.
Dün mesela yoğun bir gündü dışarda vs çok yürüdüm, bir kez dahi hissetmedim gerçekten şaşırdım. Yani biz yorulunca onlar da yoruluyor galiba dinlendikten sonra hissettim yeniden

Keserim diye düşündüm kuzum ben de

Kızlar hepinize merhaha elimde ikeanın ahşap beşiği var sıfır kutuda hiç açılmadı dahi almy düşünen varsa döneblrmi bana? 2100e aldım 1800e bırakacam kutsunda direkt kargo yapacam

Ay kızlar ben bebeğimin kız olduğundan eminim ama detaylım taa kasımın sonunda. Kasım indirimlerinde bir şeyler alıyım diyorum herkes detaylıyı bekle sonra alırsın diyor. Doktorun biri detaylı da minik bir sürpriz de olabilir demişti ama sanmıyorum öyle sürpriz olacağını...alsam mı beklesem mi bilemedim

Canım her iki cinsiyetin ortak giyebileceği bir şeyler alabilirsin. Ben bu arada çok tatlı bazı erkek kıyafetleri var kesin kızıma giydiririm

Alırdım ben olsam sanmıyorum %95 dedikten sonra değişeceğini. Ama arkadaşın dediği gibi unisex alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…