2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Öyle tabi. O yüzden max 8-10 tane kıyafet düşünüyorum. Benim asıl amacım Kasım da büyük parçalardı ama yok karar veremiyorum alamıyorum

Offff gerçekten böyle. Hiçbir yediğimden tat alamıyorum bir tek kahvaltı yaparken iyi midem

kızlar soru saçma gelebilir ama ben kefir tüketmek çok istiyorum özellikle bağırsak sağlığı çin çookk öneriyorlar biliyorusunuz asla sadesini içemiyorum midemi bulandırıyor orman meyveli falan içsem aynı işi görür mü

Çok şükür canım maşallah, gözün aydın darısı başımıza

Kızlar benim doktorum tetenoz asısıyla ılgılı hiçbir şey söylemedi 21. Haftada detaylı ultrasona gidicem 25. Hafta da kendı doktoruma acaba haftam gelmediği icin mi demedi içime kırt düştü siz kaçıncı haftalarda oldunuz asıyı daha 19. Haftadayım ben

bende 19a gireceğim bana da henüz bir şey demedi :/

Doktorlar bu konuda çoğunluğu bir şey demiyor sanırım benimki de dememişti. Takibini sağlık ocağı yapıyor ve beni sağlık ocağından aramışlardı. Ben de doktoruma sormuştum sağlık ocağından aşı için aradılar bu konuda fikriniz ne, yaptırmalı mıyım diye. Doktorum da ol aşını demişti. Ama olamadım çünkü en son 6 ay önce olmuşum ve son 3 yılda 4 kez olmuşum o yüzden gerek kalmadı.

Ben 19. Haftada oldum ama doktorum demedi sağlık ocağı aradı bana aşı zamanı geldi dedi ben doktorumu aradım sağlık ocağı aşı için çağırıyor aşı olacak mıyım dedim doktorum da tek bir doz olun dedi öyle oldum

benimkide 12. haftada yaptı 6692 sizinki de sayılardamıydı

Öyle tabi. O yüzden max 8-10 tane kıyafet düşünüyorum. Benim asıl amacım Kasım da büyük parçalardı ama yok karar veremiyorum alamıyorum
canım bebek arabası ve ana kucağı aldım ben baya indirim var bir daha düşer mi emin olamadım ki ben de 8. ayı beklerim diyordum :))

Beni aramadılarda anlamadım bir şey Ben bayadır olmadım aşı falan hatırlamıyorum da hıc bi sorarım o zaman doktoruma teşekkür ederim

Beni aramadılarda anlamadım bir şey Ben bayadır olmadım aşı falan hatırlamıyorum da hıc bi sorarım o zaman doktoruma teşekkür ederim
Sağlık ocağında gebelik kaydınız varsa aralamaları lazımdı ama doktorunuzdan bilgi alıp o şekilde sağlık ocağına gidebilirsiniz

Canım o meyvelilerin çok da doğal olmadığını düşünüyorum, öyle okumuştum. Yerinde olsam doğal bir kefir alıp veya imkanın varsa mayalayip evde kendin meyve katıp icebilirsin. Muz, cennet hurmasi gibi meyveler yakışır diye düşünüyorum

Sağlık ocağında gebelik kaydınız varsa aralamaları lazımdı ama doktorunuzdan bilgi alıp o şekilde sağlık ocağına gidebilirsiniz
Bende sağlık ocağına 17 haftalikken falan gitmiştim. 20 haftalık olunca gelin tetanoz aşısı yapalım dediler. Doktoruma sordum. 28 haftalikken tek doz karma asi yaptirmani tavsiye ederim dedi. 20 haftalik olduğumda gitmedim arayan soranda olmadı beni canım

Kuzum çok sevindim detaylıdan mutlu çıkmana, öncelikle gözün aydın bir de o an kasılmayı nasıl hissettin vücudunda ne gibi bir farklılık oldu ..

Kuzum sadesini asla ama asla içemeyen bir insan olarak beni sade kefire alıştıran markayı söyliyim.. içim marka kefiri bir tatmanı isterim. Geçende eşime ayran diye yutturdum :)))

canım bebek arabası ve ana kucağı aldım ben baya indirim var bir daha düşer mi emin olamadım ki ben de 8. ayı beklerim diyordum :))
Yaa hayırlı olsun canım hangisini aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…