Beeennn 9 ve 12 yaşında 2 kızım var. 3.bebişime hamileyim. Oğlum olacak Allah nasip ederseHerkese 20. haftadan selam :)
Aranızda benim gibi 3. Kez anne olmaya hazırlanan var mı acaba
Oyy maşallah süphanallah canım benimÇıktım kizlar detaylidan elhamdülillah Cook güzel geçti hiç bir sıkıntı yok Rabbime bin şükürçoook mutluyum kizcem 20+5 ultrasonda 20+3 çıktı 354 Gr 24 cm ince uzun çok zarif bir kız olacak dedi doktorumuz sağlıkla gelsin insallahhh
Öyle tabi. O yüzden max 8-10 tane kıyafet düşünüyorum. Benim asıl amacım Kasım da büyük parçalardı ama yok karar veremiyorum alamıyorumAynen şimdi heves ediyoruz ama aslında büyüdükçe bir sürü yeni şey alacağız. Yani almak bitmeyecek bir olay şu saatten sonra bizim için. Hele hele bir kız çocuğu için. 2 yaşından itibaren bizim giydirdiğimizi almak istediğimizi istemeyecek, kendi seçecek ve giyecek.
Offff gerçekten böyle. Hiçbir yediğimden tat alamıyorumcanım reflü dünyasına adım atıyoruzbir dolu şey yasak olacak bende başladı yemek yerken ödüm kopuyor midem yanacak diye keyif alamaz oldum çok az sık beslenme aksam yemeği mahvediyor beni özellikle çorba içip kalkıyorum acıkınca da midem ağrıyor
Çıktım kizlar detaylidan elhamdülillah Cook güzel geçti hiç bir sıkıntı yok Rabbime bin şükürçoook mutluyum kizcem 20+5 ultrasonda 20+3 çıktı 354 Gr 24 cm ince uzun çok zarif bir kız olacak dedi doktorumuz sağlıkla gelsin insallahhh
Oyy maşallah süphanallah canım benim
Teşekkür ederiz teyzeleriÇok şükür canımmaşallah, gözün aydın darısı başımıza
bende 19a gireceğim bana da henüz bir şey demedi :/Kızlar benim doktorum tetenoz asısıyla ılgılı hiçbir şey söylemedi 21. Haftada detaylı ultrasona gidicem 25. Hafta da kendı doktoruma acaba haftam gelmediği icin mi demedi içime kırt düştü siz kaçıncı haftalarda oldunuz asıyı daha 19. Haftadayım ben
Doktorlar bu konuda çoğunluğu bir şey demiyor sanırım benimki de dememişti. Takibini sağlık ocağı yapıyor ve beni sağlık ocağından aramışlardı. Ben de doktoruma sormuştum sağlık ocağından aşı için aradılar bu konuda fikriniz ne, yaptırmalı mıyım diye. Doktorum da ol aşını demişti. Ama olamadım çünkü en son 6 ay önce olmuşum ve son 3 yılda 4 kez olmuşum o yüzden gerek kalmadı.Kızlar benim doktorum tetenoz asısıyla ılgılı hiçbir şey söylemedi 21. Haftada detaylı ultrasona gidicem 25. Hafta da kendı doktoruma acaba haftam gelmediği icin mi demedi içime kırt düştü siz kaçıncı haftalarda oldunuz asıyı daha 19. Haftadayım ben
Ben 19. Haftada oldum ama doktorum demedi sağlık ocağı aradı bana aşı zamanı geldi dedi ben doktorumu aradım sağlık ocağı aşı için çağırıyor aşı olacak mıyım dedim doktorum da tek bir doz olun dedi öyle oldumKızlar benim doktorum tetenoz asısıyla ılgılı hiçbir şey söylemedi 21. Haftada detaylı ultrasona gidicem 25. Hafta da kendı doktoruma acaba haftam gelmediği icin mi demedi içime kırt düştü siz kaçıncı haftalarda oldunuz asıyı daha 19. Haftadayım ben
benimkide 12. haftada yaptı 6692 sizinki de sayılardamıydıMerhaba kızlar geçen hafta 11+4de ikili tarama testi yaptırmıştım devlet hastanesinde bugün sonuçları çıkmış doktora salı gideceğim ama içim içimi yediği için sordum sonuçlarım gayet iyi herhangi bir sıkıntı yokmuş inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebişleri
maşallah canım maşallahÇıktım kizlar detaylidan elhamdülillah Cook güzel geçti hiç bir sıkıntı yok Rabbime bin şükürçoook mutluyum kizcem 20+5 ultrasonda 20+3 çıktı 354 Gr 24 cm ince uzun çok zarif bir kız olacak dedi doktorumuz sağlıkla gelsin insallahhh
canım bebek arabası ve ana kucağı aldım ben baya indirim var bir daha düşer mi emin olamadım ki ben de 8. ayı beklerim diyordum :))Öyle tabi. O yüzden max 8-10 tane kıyafet düşünüyorum. Benim asıl amacım Kasım da büyük parçalardı ama yok karar veremiyorum alamıyorum
Beni aramadılarda anlamadım bir şey Ben bayadır olmadım aşı falan hatırlamıyorum da hıc bi sorarım o zaman doktoruma teşekkür ederimDoktorlar bu konuda çoğunluğu bir şey demiyor sanırım benimki de dememişti. Takibini sağlık ocağı yapıyor ve beni sağlık ocağından aramışlardı. Ben de doktoruma sormuştum sağlık ocağından aşı için aradılar bu konuda fikriniz ne, yaptırmalı mıyım diye. Doktorum da ol aşını demişti. Ama olamadım çünkü en son 6 ay önce olmuşum ve son 3 yılda 4 kez olmuşum o yüzden gerek kalmadı.
Burda olanlar var ve sağlık ocagı arıyormus aranmadım da anlamadım vallabende 19a gireceğim bana da henüz bir şey demedi :/
Sağlık ocağında gebelik kaydınız varsa aralamaları lazımdı ama doktorunuzdan bilgi alıp o şekilde sağlık ocağına gidebilirsinizBeni aramadılarda anlamadım bir şey Ben bayadır olmadım aşı falan hatırlamıyorum da hıc bi sorarım o zaman doktoruma teşekkür ederim
Canım o meyvelilerin çok da doğal olmadığını düşünüyorum, öyle okumuştum. Yerinde olsam doğal bir kefir alıp veya imkanın varsa mayalayip evde kendin meyve katıp icebilirsin. Muz, cennet hurmasi gibi meyveler yakışır diye düşünüyorumkızlar soru saçma gelebilir ama ben kefir tüketmek çok istiyorum özellikle bağırsak sağlığı çin çookk öneriyorlar biliyorusunuz asla sadesini içemiyorum midemi bulandırıyor orman meyveli falan içsem aynı işi görür mü
Bende sağlık ocağına 17 haftalikken falan gitmiştim. 20 haftalık olunca gelin tetanoz aşısı yapalım dediler. Doktoruma sordum. 28 haftalikken tek doz karma asi yaptirmani tavsiye ederim dedi. 20 haftalik olduğumda gitmedim arayan soranda olmadı beni canımSağlık ocağında gebelik kaydınız varsa aralamaları lazımdı ama doktorunuzdan bilgi alıp o şekilde sağlık ocağına gidebilirsiniz
Kuzum çok sevindim detaylıdan mutlu çıkmana, öncelikle gözün aydınAA kızlar bu arada detaylı esnasında tesadüfen kasilmam oldu doktor gösterdi rahim ağzı iki tarafinda pazı gibi şişlik var dedi bu yalancı kalsilmayi gosteriyor dedi bu haftalar olabilir bu durumda rahim ağzı uzunluğuna bakarız gayet yeterli senin ki dedi bir ölçümde 37 bir ölçümde 40 mm çıktı
Kuzum sadesini asla ama asla içemeyen bir insan olarak beni sade kefire alıştıran markayı söyliyim.. içim marka kefiri bir tatmanı isterim. Geçende eşime ayran diye yutturdum :)))kızlar soru saçma gelebilir ama ben kefir tüketmek çok istiyorum özellikle bağırsak sağlığı çin çookk öneriyorlar biliyorusunuz asla sadesini içemiyorum midemi bulandırıyor orman meyveli falan içsem aynı işi görür mü
Yaa hayırlı olsun canım hangisini aldıncanım bebek arabası ve ana kucağı aldım ben baya indirim var bir daha düşer mi emin olamadım ki ben de 8. ayı beklerim diyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?