Ay kızlar ben bebeğimin kız olduğundan eminim ama detaylım taa kasımın sonunda. Kasım indirimlerinde bir şeyler alıyım diyorum herkes detaylıyı bekle sonra alırsın diyor. Doktorun biri detaylı da minik bir sürpriz de olabilir demişti ama sanmıyorum öyle sürpriz olacağını...alsam mı beklesem mi bilemedim
Çıktım kizlar detaylidan elhamdülillah Cook güzel geçti hiç bir sıkıntı yok Rabbime bin şükür çoook mutluyum kizcem 20+5 ultrasonda 20+3 çıktı 354 Gr 24 cm ince uzun çok zarif bir kız olacak dedi doktorumuz sağlıkla gelsin insallahhh
Çıktım kizlar detaylidan elhamdülillah Cook güzel geçti hiç bir sıkıntı yok Rabbime bin şükür çoook mutluyum kizcem 20+5 ultrasonda 20+3 çıktı 354 Gr 24 cm ince uzun çok zarif bir kız olacak dedi doktorumuz sağlıkla gelsin insallahhh
Çok şükür canım kilosu boyu çok iyi kocaman bi maşallah. Haftalarımız çok yakın. Ben de yarın giricem detaylıyaa 20+4 olcam
En erken ben giricem sanıyordum. Bütün organlarını gördü değil mi? Erken falan demedi doktor haftan için
Çok şükür canım kilosu boyu çok iyi kocaman bi maşallah. Haftalarımız çok yakın. Ben de yarın giricem detaylıyaa 20+4 olcam
En erken ben giricem sanıyordum. Bütün organlarını gördü değil mi? Erken falan demedi doktor haftan için
Çok saol canim benim rabbim hepimizi bu muayeneden mutlu ayrılmayı nasip etsin AA öyle mi aynı haftamız tabi tabi gözünün içindeki lensten ayak parmağına kadar bakilabilecek herşeye baktım dedi hatta keşke bütün bebekler böyle olsa benim işim çok kolay olur dedi bizim kız çok güzel gösterdi organları hiç zorlamadi doktoru saolsun
Çok saol canim benim rabbim hepimizi bu muayeneden mutlu ayrılmayı nasip etsin AA öyle mi aynı haftamız tabi tabi gözünün içindeki lensten ayak parmağına kadar bakilabilecek herşeye baktım dedi hatta keşke bütün bebekler böyle olsa benim işim çok kolay olur dedi bizim kız çok güzel gösterdi organları hiç zorlamadi doktoru saolsun
AA kızlar bu arada detaylı esnasında tesadüfen kasilmam oldu doktor gösterdi rahim ağzı iki tarafinda pazı gibi şişlik var dedi bu yalancı kalsilmayi gosteriyor dedi bu haftalar olabilir bu durumda rahim ağzı uzunluğuna bakarız gayet yeterli senin ki dedi bir ölçümde 37 bir ölçümde 40 mm çıktı
Aynen şimdi heves ediyoruz ama aslında büyüdükçe bir sürü yeni şey alacağız. Yani almak bitmeyecek bir olay şu saatten sonra bizim için. Hele hele bir kız çocuğu için. 2 yaşından itibaren bizim giydirdiğimizi almak istediğimizi istemeyecek, kendi seçecek ve giyecek.
canım reflü dünyasına adım atıyoruz bir dolu şey yasak olacak bende başladı yemek yerken ödüm kopuyor midem yanacak diye keyif alamaz oldum çok az sık beslenme aksam yemeği mahvediyor beni özellikle çorba içip kalkıyorum acıkınca da midem ağrıyor