2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum benim de kasım sonu detaylım. Ama ben alıyorum daha değişmez bence

Çok şükür canım kilosu boyu çok iyi kocaman bi maşallah. Haftalarımız çok yakın. Ben de yarın giricem detaylıyaa 20+4 olcam
En erken ben giricem sanıyordum. Bütün organlarını gördü değil mi? Erken falan demedi doktor haftan için

Ahh gözün aydın, maaşallah cimcimeye Darısı bizlere, benim de 16 Kasım’da olacak inşallah.

Çok saol canim benim rabbim hepimizi bu muayeneden mutlu ayrılmayı nasip etsin AA öyle mi aynı haftamız tabi tabi gözünün içindeki lensten ayak parmağına kadar bakilabilecek herşeye baktım dedi hatta keşke bütün bebekler böyle olsa benim işim çok kolay olur dedi bizim kız çok güzel gösterdi organları hiç zorlamadi doktoru saolsun

Oh süper darısı benim başıma.

AA kızlar bu arada detaylı esnasında tesadüfen kasilmam oldu doktor gösterdi rahim ağzı iki tarafinda pazı gibi şişlik var dedi bu yalancı kalsilmayi gosteriyor dedi bu haftalar olabilir bu durumda rahim ağzı uzunluğuna bakarız gayet yeterli senin ki dedi bir ölçümde 37 bir ölçümde 40 mm çıktı

Gözün aydın canımşimdi rahat ola bilirsinayyy darısı bana olsun ve gecmeyenlere

Ayyy maşallah sağlıkla devam etsin inşallah hamişlik güzel güzel doğuralım inşallah

Çok şükür maşallah maşallah
Hep güzel haberler almak dileğiyle, darısı başımıza olsun

Aklın yolu bir kuzum herşeyi almak istiyorum kızıma ama bir yandan da diyorum ki fazla masraf bir iki kere giyecek
Aynen şimdi heves ediyoruz ama aslında büyüdükçe bir sürü yeni şey alacağız. Yani almak bitmeyecek bir olay şu saatten sonra bizim için. Hele hele bir kız çocuğu için. 2 yaşından itibaren bizim giydirdiğimizi almak istediğimizi istemeyecek, kendi seçecek ve giyecek.

Kuzum onu hiç içemem. Normalde de içemem. Midem bulanıyor hemen ne yesem midem yanıyor ya delireceğim yani
canım reflü dünyasına adım atıyoruz bir dolu şey yasak olacak bende başladı yemek yerken ödüm kopuyor midem yanacak diye keyif alamaz oldum çok az sık beslenme aksam yemeği mahvediyor beni özellikle çorba içip kalkıyorum acıkınca da midem ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…