Sade çıkarsa karşıma atarım sana, mesela benim attığım var ya ayıcıklı kapı süsü onun erkek modeli de var ışıksız hali 350 TL idi sanırım oraya da bakabilirsin
ay kızlar aynı size benzese bile kv ve yandaşları asla size benzetmicek hazırlanın şimdiden ayyy aynı bizim taraf laflarına. Çok şahit oldum ablamlardan
Bana da eşim dedi senin karnın bianda ne kadar büyüdü diye artık tam hamiş göbeği oldu bide benim yürüyüşüm değişti kuzum ya seninde öyle oldu mu paytak yürüyorum istem dışı
ay ne güzel benimki bebem baş aşağı duruyor inadından dönmedi ne yaptıysak diye anlattığımda aynı babası gibi inat olcak demişti Sen benim inadımı nerden bilceksin kv...
Yok daha çok var kıyafetleri, beşik, yatak, bornoz seti, küvet seti, nevresim takımı, tırnak bakım seti, ateş ölçer tamam canım şifonyerin hala stoğunu bekliyorum, gardrobu ve halısını da diğer ay sipariş edeceğiz. Bebek bakım çantasına da karar verdim ama sipariş etmedim henüz indirim bekliyorum diğer şeyler daha hazır değil
Bana da eşim dedi senin karnın bianda ne kadar büyüdü diye artık tam hamiş göbeği oldu bide benim yürüyüşüm değişti kuzum ya seninde öyle oldu mu paytak yürüyorum istem dışı