2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Sade çıkarsa karşıma atarım sana, mesela benim attığım var ya ayıcıklı kapı süsü onun erkek modeli de var ışıksız hali 350 TL idi sanırım oraya da bakabilirsin
Kuzum ben böyle bir şey hastane için etmeyi düşünüyorum gerçi kendilerine yazmadım odayı bitirdikten sonra en son bu işler..sonra kullanmıcam zaten

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-11-00-40-47-86_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 62
ay kızlar aynı size benzese bile kv ve yandaşları asla size benzetmicek hazırlanın şimdiden ayyy aynı bizim taraf laflarına. Çok şahit oldum ablamlardan
Benim kv bugün detaylı resmini gördü aynı sen asliii dedi çok mutlu oldummm

Ölücemsade diyerken yani böyle el işi istemiyorum tam anlatamadım çok fazla el işi olunca fiyatlar yüksek oluyor hem sonuçta hastane yani
Anladım ama valla ucuz hiçbir şey kalmamış bence attığın da ucuz değildir ama bilemedim

kızlar dün çok karnım ağrıdı gerildi bugün karnım baya büyümüş olarak uyandım sanki bir anda bir gecede büyüme yapıyor gibi :)
Bana da eşim dedi senin karnın bianda ne kadar büyüdü diye artık tam hamiş göbeği oldu bide benim yürüyüşüm değişti kuzum ya seninde öyle oldu mu paytak yürüyorum istem dışı

Ayyy bende bendeeee kayinvalidem yapıyor bizde de sağolsun, ben de öyle istersem arada yapıyorum ama şimdi bir hafta köye gidecek ve ben mecbur yapcam
Ben kv yapsın da istemezdim yaptıklarını beğenmezdim çok seçiyorum ben çünkü. Gerçi hamilelikten anneminkileri bile beğenmiyorum

Benim kv bugün detaylı resmini gördü aynı sen asliii dedi çok mutlu oldummm
ay ne güzel benimki bebem baş aşağı duruyor inadından dönmedi ne yaptıysak diye anlattığımda aynı babası gibi inat olcak demişti Sen benim inadımı nerden bilceksin kv...

Ayyyy baya almışsın kuzummmm internetten aldıklarının linkini atsana kuzum bize de ben de bakayım

Bana da eşim dedi senin karnın bianda ne kadar büyüdü diye artık tam hamiş göbeği oldu bide benim yürüyüşüm değişti kuzum ya seninde öyle oldu mu paytak yürüyorum istem dışı
Ya bu yürüyüş otomatik yükleniyo herhalde benim karnım daha cıkmadığı halde böyle yürüyorum bazen fark ediyorum ama yapcak bie şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…