2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bu gün dişciye gitdim o da doktordan yazılı şekilde istedi izin veriyorsa yaparım dedi..boşuna o kadar bekledim ve en önemlisi giderken iyiydim gelerken adım adım gelmişik kasıklarımın ağrısından şimdide ağrıyor ben sanırım bir yere çıkmamalıyım

Oyyy gerçekten öyle. Sen alışverişini tamamladın mı kuzum? Neler aldın
Yok daha çok var kıyafetleri, beşik, yatak, bornoz seti, küvet seti, nevresim takımı, tırnak bakım seti, ateş ölçer tamam canım şifonyerin hala stoğunu bekliyorum, gardrobu ve halısını da diğer ay sipariş edeceğiz. Bebek bakım çantasına da karar verdim ama sipariş etmedim henüz indirim bekliyorum diğer şeyler daha hazır değil

Mesaj attım canım bu fiyatı verdiler diğer attığım ise 425ti onu sipariş verdim
İyi etdin canım ben kapı süsünü çok düşündüm edeyimmi etmeyimmi sanırım çok sade bir şey bulucam hastane için çünkü evde çocuk kapısına asmıcam isimli bir süs yaptırıcam oda için işıklı şimdi kapıdada süs olursa abartmış olucam ondan

kızlar dün çok karnım ağrıdı gerildi bugün karnım baya büyümüş olarak uyandım sanki bir anda bir gecede büyüme yapıyor gibi :)
ne güzel ya 5 aylık olcaz şurda 1 hafta sonra karnım hala hiç belli olmuyor, bide hamileliğimde rahat geçiyor kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

Canım teşekkür ederim cevabın için, bende öyle yaptım yarına cevap gelir
Bana da ürocare diye bir toz verdi

Eveeet çok güzel bir duygu, babası biraz bozuldu ona benzemiyor diye ahahaha ayyy çok hoooşuma gidiyor benimdeee İnşAllah huyuda bana benzer diyormuşumm
ay kızlar aynı size benzese bile kv ve yandaşları asla size benzetmicek hazırlanın şimdiden ayyy aynı bizim taraf laflarına. Çok şahit oldum ablamlardan

Sade çıkarsa karşıma atarım sana, mesela benim attığım var ya ayıcıklı kapı süsü onun erkek modeli de var ışıksız hali 350 TL idi sanırım oraya da bakabilirsin

istanbulda olan arkadaşlar detaylı için kime gidiyorsunuz, ücreti nedir?
Ben Aytül Çorbacıoğlu' na gittim, evet her şeyi inceledi baktı ama çok sessiz konuşan biri yani ve çok da ilgilenmedi. Sadece yüzünü görmek için bayağı uğraştı falan ama hani çok beğendim sayılmaz. Her şeyi rapor etti doktorunuza gösterirsiniz dedi. Hocam az sesli konuş bir canlan diyesim geldi valla

kızlar dün çok karnım ağrıdı gerildi bugün karnım baya büyümüş olarak uyandım sanki bir anda bir gecede büyüme yapıyor gibi :)
Benimde resmen 19+6 da göbeğim ayrı midem ayrı ortada çizgi vardı tam 20+0 da sabah bi baktım bi bütün olmuş midem ve göbeğimin arasında boşluk yok

Eveeet çok güzel bir duygu, babası biraz bozuldu ona benzemiyor diye ahahaha ayyy çok hoooşuma gidiyor benimdeee İnşAllah huyuda bana benzer diyormuşumm
Hahah bizde herkes birine benzetiyor kv bana benzetti, annem kv benzetti, ben ne alaka ama dedesine benzettim babası kendisine benzetti hahaha dogurana kadar sürekli kendi resmine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…