- 10 Haziran 2022
- 4.529
- 7.074
- 108
Kiz aslinda seni korumuş oğlunu gömmüşay ne güzel benimki bebem baş aşağı duruyor inadından dönmedi ne yaptıysak diye anlattığımda aynı babası gibi inat olcak demiştiSen benim inadımı nerden bilceksin kv...
bende bunlara bakmıştımm.Adı belli olsun hemem alcamAyy kapı süsü olarak bende şunları çok beğeniyorum
Benim hamile olduğumu geçen yürümemden anladı arkadaşım dedi ki kız hamile misin evet dedim belli yürümenden dedi utandimmYa bu yürüyüş otomatik yükleniyo herhaldebenim karnım daha cıkmadığı halde böyle yürüyorum bazen fark ediyorum ama yapcak bie şey yok
Kız gömme amacıyla dese keşke...illa her şey oğullarına benzeyecekKiz aslinda seni korumuş oğlunu gömmüş
Bunda da bengisu yazanı beğendimAyy kapı süsü olarak bende şunları çok beğeniyorum
Oo o zaman sıkıntı senin kv psikopata bağlamışKız gömme amacıyla dese keşke...illa her şey oğullarına benzeyecek
Ay benim yanımda gezenlerde benim gibi yürüyor işin komik yanıBenim hamile olduğumu geçen yürümemden anladı arkadaşım dedi ki kız hamile misin evet dedim belli yürümenden dedi utandimm
Ben sürekli mıncıklıyorum o yüzden sürekli ama mıncıklamasam max 10-15 arasıdırKızlar bebişlerinizin hareketlerini gün içinde ne kadar hissediyorsunuz???
Kaç haftalıktıBen sürekli mıncıklıyorum o yüzden sürekli ama mıncıklamasam max 10-15 arasıdır
Özdilek Pembe Tweety Bambu Bornoz Yeni Doğan Bebek Seti Fiyatı, Yorumları - TrendyolAyyyy baya almışsın kuzummmminternetten aldıklarının linkini atsana kuzum bize de ben de bakayım
Kızlar ben hala hissedemiyorum sadece gecen gece yatarken gezer gibi oldu ama ondan da emin olamadım bir daha hiç hissetmedim 5aylık olcaz...Ne zaman hissederim ki netKızlar bebişlerinizin hareketlerini gün içinde ne kadar hissediyorsunuz???
22 haftalık ben sık sık hissediyorum artık. Hic saymadım bereketi kaçmasınKızlar bebişlerinizin hareketlerini gün içinde ne kadar hissediyorsunuz???
Bunların fiyatlarını sordum 480 490 dedi 65 TL kargoYaz haber ver merak ettim ben de
İlk ne zaman hissetmeye başladın peki22 haftalık ben sık sık hissediyorum artık. Hic saymadım bereketi kaçmasın
Benim üçüncü gebeliğin canım 17 haftalıkken ufak ufak hissetmeye başladım. Büyüdükçe hareketlerini hissetmem hem daha belirgin oldu hemde sıklaştıİlk ne zaman hissetmeye başladın peki
Evet kuzumÖzdilek Pembe Tweety Bambu Bornoz Yeni Doğan Bebek Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Küvet Seti - Küvet & Kova & Maşrapa Gri Küvet Hooby Life - Fiyatı, Yorumları
HOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Küvet Seti - Küvet & Kova & Maşrapa Gri Küvet Hooby Life yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Philips Avent Avent Scf099/22 Soothie Emzik, (0-6 Ay), 2 Parça, Pembe - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Avent Scf099/22 Soothie Emzik, (0-6 Ay), 2 Parça, Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Chicco Tırnak Bakım Seti Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Chicco Tırnak Bakım Seti Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Böyle mi atılıyor acabaChicco AteÅölçer Beden Derecesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco AteÅölçer Beden Derecesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayyyy o bornoz takımınıııı yerimmmmmmÖzdilek Pembe Tweety Bambu Bornoz Yeni Doğan Bebek Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Küvet Seti - Küvet & Kova & Maşrapa Gri Küvet Hooby Life - Fiyatı, Yorumları
HOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Küvet Seti - Küvet & Kova & Maşrapa Gri Küvet Hooby Life yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Philips Avent Avent Scf099/22 Soothie Emzik, (0-6 Ay), 2 Parça, Pembe - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Avent Scf099/22 Soothie Emzik, (0-6 Ay), 2 Parça, Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Chicco Tırnak Bakım Seti Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Chicco Tırnak Bakım Seti Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Böyle mi atılıyor acabaChicco AteÅölçer Beden Derecesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco AteÅölçer Beden Derecesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hahah onlara da aynı guncelleme geliyor heraldeAy benim yanımda gezenlerde benim gibi yürüyor işin komik yanıpaytak paytak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?