2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım bende göbekte yağ olmayınca erken hissediliyor diye duymuştum bende de yok ama hareket de yok Plesentayı bilmiyorum canım doktor hiç yorum yalmadı
Belki ön duvardadır ya da bebişin rahatına düşkün de olabilir ama önümüzdeki haftalarda hissedersin muhtemelen 21den sonra daha net oluyor bence ve denilene göre 25ten sonra tam anlamıyla hissediyormuşsun

Belki ön duvardadır ya da bebişin rahatına düşkün de olabilir ama önümüzdeki haftalarda hissedersin muhtemelen 21den sonra daha net oluyor bence ve denilene göre 25ten sonra tam anlamıyla hissediyormuşsun
ay daha cok var o zaman benim kız pek narin duruyor zaten ultrasonda falan Hareket etmiyor fazla

Ben çok korkuyorum yarın detaylıya girmektengeceni uyuyamıcam kesinlikle offfffff

Evet kuzum ya gerçekten çok pahalı. Ama eskiden ben üzülüyordum olmuyor diye o yüzden alma girişiminde bulunamadım
Yok ne yalan söyleyim bana hiç lazım olmadı şimdi bir tek çocuk için istiyorum tam hatırlamıyorum sanki bir kaç olumsuz yorumda görmüştüm ondan pek bilmiyorum kesin alınmalımı yoksa boş boş durucak odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…