2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Amin canımoğlum üzmesin annesinikorkumdan gitmek bile istemiyorum bayılıcam orda doktor bakana kadar
Ben aslında 13. Haftada detaylı oldum organlarin Allah'ın izniyle iyi olduğunu duymuştum doktordan ama bugün doktor bitti muayene diyene kadar kalbim ağzımda bekledim inşallah sende çok mutlu bir şekilde çıkacaksın o odadan kuzumm

Valla ben alsam çocuğa lazım olmasa da bana oluyor işte ben geçen sene çok kötü hasta oldum. Nefes alamadım yani

Kızlar bio oil hangi çatlak yağını kullanıyorsunuz

Amin canımBen ilk defa giricem ondan hecayanım çok çok fazla

ayyy ben olsam ilk kocamı yolardım bu nasıl güven Gerçi nilay gittiğinde peşinden gitmediği için hatanın büyüğü mustafada...aynı durumda mustafa olsa nilay peşinden ayrılmazdı
Orası öyle. Gitmesi gerekirdi karnı burnunda suçlu bile olsa koşacak peşinden ama Mustafa da yapmaz yani saftirikce bir adam

Hahahah bu hikayede yanan az daha Mustafa oluyordu yazık
ayyy Apoda pembeyle konuşurken dedi ki iyi ki fatihin odasına girmemiş wlcşağwflfldöslldöf Hatta pembe nilay da nasıl savundu kocasını, doğa olsa savunamazdı gibbi konultu apo yine dedi ki ee herkes biliyor tabi malını wkdşspdkfkfldlrkgkg çok güldüm

Hahahahhh cidden çok iyimiş

Ahhahahaha orada güldüm eşim diyo ne kadar hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…