2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ahhh kuzum aynı bensin ben biberon ve emzik almayacağım. Benim Şuan ki amacım park yatak be bebek arabası. Ama henüz alamadım. Ne aldın dersen bir kaç tane tulum bir müslin battaniye, bir kalın battaniye

İyi geceler kızlar, devlete gidip de 17. Haftadan sonra cinsiyeti değişen oldu mu, alışveriş yapmak istiyoruz ama emin olamiyoruz, 15 de benziyor dedi 17 de tam emin bir şekilde erkek dedi
Erkekte değişme olmaz bence doktor emin bir şekilde söylediyse. Detaylıya kadar da bekleyebilirsiniz çok bir şey kalmamış zaten

Ahhh kuzum aynı bensin ben biberon ve emzik almayacağım. Benim Şuan ki amacım park yatak be bebek arabası. Ama henüz alamadım. Ne aldın dersen bir kaç tane tulum bir müslin battaniye, bir kalın battaniye
kızlar ben yrnidoğanı okey hallettim ama 3-6 ay ne kadar almalıyız ki? Birisi 15 tane tulum yazmıs cok fazla geldi bana da

kızlar ben yrnidoğanı okey hallettim ama 3-6 ay ne kadar almalıyız ki? Birisi 15 tane tulum yazmıs cok fazla geldi bana da
Yaaa ben de şöyle ki karar veremiyorum ne kadar büyür ne olur ne olmaz diye. Ben o kısmı anlık alacağım sanırım. İlk yenidoğan hazır olsun da 3 aylıkken biz memlekete gideceğiz yaz tatili diye. O zamana bakalım nasıl olacak neler olacak

işte bende aynı ne ne kadar alınır bi fikrim yok ben ancak bebe süsleme peşindeyim birsürü toka bandana eklemisim favoriye

Ben arada bakıyorum bir şeylere canım indirime girince alıyorum ama gerekli mi gereksiz mi pek bilemiyorum :)

Yeni doğan için neler aldınız ve kaç tane.Ya ben alışveriş yaparken bu kadar zorlanacagımı hiç düşünmemiştim
Hallettim derken sepete ekledim 10parça 1 set gerisi 2 sette 5 psrça olcak şekilde hastane çıkışı alacağım canım. Yeni doğan 7 takım olsa yeter diyolar o şekilde alıcam Gerisine henüz bende karar veremedim

Bende emzik alıştırmak istiyorum ama tutar mı bilmiyorum. 2 kızımda da çok uğraştım ikisi de almadı emzigi
ya sanırım kızlar cok sevmiyor emziği bende çok sık duyuyorum bunu 2 erkek yrğenim var ikiside çok seviyordu emziği, 3 aylık kız yeğenim ne yspsak almıyor

Çok geçmiş olsun canım. Kendini çok kötü hissediyorsan bi acile git idrar tahlili yaptır ilaç versinler canım. İlaçsız zor geçer
Bu gece dayanmaya calısıcam ama yarın gidicem sanırım canım belki de karnımın altındaki ağrılar o yüzdendir . İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar veriyor mudur ki acaba

Bu gece dayanmaya calısıcam ama yarın gidicem sanırım canım belki de karnımın altındaki ağrılar o yüzdendir . İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar veriyor mudur ki acaba
Uzun sürekli tedavi edilmezse enfeksiyon verilen ilaçlara nazaran daha tehlikeli olabiliyormuş. Sen yarın mutlaka git canım. Bol bol su iç mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…