Merhabalar arkadaşlar.Yeni yeni alışverişe başladım ben ama neler alacağımı bilemiyorum pek.Sizce yenidoğan için biberon ve emzik almalı mıyım? Siz aldıysanız hangisini aldınız? Çevremde bebeği olan kimse yok maalesef. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ahhh kuzum aynı bensin ben biberon ve emzik almayacağım. Benim Şuan ki amacım park yatak be bebek arabası. Ama henüz alamadım. Ne aldın dersen bir kaç tane tulum bir müslin battaniye, bir kalın battaniye
İyi geceler kızlar, devlete gidip de 17. Haftadan sonra cinsiyeti değişen oldu mu, alışveriş yapmak istiyoruz ama emin olamiyoruz, 15 de benziyor dedi 17 de tam emin bir şekilde erkek dedi
Ahhh kuzum aynı bensin ben biberon ve emzik almayacağım. Benim Şuan ki amacım park yatak be bebek arabası. Ama henüz alamadım. Ne aldın dersen bir kaç tane tulum bir müslin battaniye, bir kalın battaniye
Yaaa ben de şöyle ki karar veremiyorum ne kadar büyür ne olur ne olmaz diye. Ben o kısmı anlık alacağım sanırım. İlk yenidoğan hazır olsun da 3 aylıkken biz memlekete gideceğiz yaz tatili diye. O zamana bakalım nasıl olacak neler olacak
Yaaa ben de şöyle ki karar veremiyorum ne kadar büyür ne olur ne olmaz diye. Ben o kısmı anlık alacağım sanırım. İlk yenidoğan hazır olsun da 3 aylıkken biz memlekete gideceğiz yaz tatili diye. O zamana bakalım nasıl olacak neler olacak
Hallettim derken sepete ekledim 10parça 1 set gerisi 2 sette 5 psrça olcak şekilde hastane çıkışı alacağım canım. Yeni doğan 7 takım olsa yeter diyolar o şekilde alıcam Gerisine henüz bende karar veremedim
ya sanırım kızlar cok sevmiyor emziği bende çok sık duyuyorum bunu 2 erkek yrğenim var ikiside çok seviyordu emziği, 3 aylık kız yeğenim ne yspsak almıyor
Bu gece dayanmaya calısıcam ama yarın gidicem sanırım canım belki de karnımın altındaki ağrılar o yüzdendir . İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar veriyor mudur ki acaba
Bu gece dayanmaya calısıcam ama yarın gidicem sanırım canım belki de karnımın altındaki ağrılar o yüzdendir . İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar veriyor mudur ki acaba