Ahhh kuzum aynı bensinMerhabalar arkadaşlar.Yeni yeni alışverişe başladım ben ama neler alacağımı bilemiyorum pek.Sizce yenidoğan için biberon ve emzik almalı mıyım? Siz aldıysanız hangisini aldınız? Çevremde bebeği olan kimse yok maalesef. Yardımınıza ihtiyacım var.
Erkekte değişme olmaz bence doktor emin bir şekilde söylediyse. Detaylıya kadar da bekleyebilirsiniz çok bir şey kalmamış zatenİyi geceler kızlar, devlete gidip de 17. Haftadan sonra cinsiyeti değişen oldu mu, alışveriş yapmak istiyoruz ama emin olamiyoruz, 15 de benziyor dedi 17 de tam emin bir şekilde erkek dedi
kızlar ben yrnidoğanı okey hallettim ama 3-6 ay ne kadar almalıyız ki? Birisi 15 tane tulum yazmıs cok fazla geldi bana daAhhh kuzum aynı bensinben biberon ve emzik almayacağım. Benim Şuan ki amacım park yatak be bebek arabası. Ama henüz alamadım. Ne aldın dersen bir kaç tane tulum bir müslin battaniye, bir kalın battaniye
Yaaa ben de şöyle ki karar veremiyorum ne kadar büyür ne olur ne olmaz diye. Ben o kısmı anlık alacağım sanırım. İlk yenidoğan hazır olsun dakızlar ben yrnidoğanı okey hallettim ama 3-6 ay ne kadar almalıyız ki? Birisi 15 tane tulum yazmıs cok fazla geldi bana da
işte bende aynı ne ne kadar alınır bi fikrim yok ben ancak bebe süsleme peşindeyim birsürü toka bandana eklemisim favoriyeYaaa ben de şöyle ki karar veremiyorum ne kadar büyür ne olur ne olmaz diye. Ben o kısmı anlık alacağım sanırım. İlk yenidoğan hazır olsun da3 aylıkken biz memlekete gideceğiz yaz tatili diye. O zamana bakalım nasıl olacak neler olacak
Ben arada bakıyorum bir şeylere canım indirime girince alıyorum ama gerekli mi gereksiz mi pek bilemiyorum :)Ahhh kuzum aynı bensinben biberon ve emzik almayacağım. Benim Şuan ki amacım park yatak be bebek arabası. Ama henüz alamadım. Ne aldın dersen bir kaç tane tulum bir müslin battaniye, bir kalın battaniye
Yeni doğan için neler aldınız ve kaç tane.Ya ben alışveriş yaparken bu kadar zorlanacagımı hiç düşünmemiştimkızlar ben yrnidoğanı okey hallettim ama 3-6 ay ne kadar almalıyız ki? Birisi 15 tane tulum yazmıs cok fazla geldi bana da
Ben deeee çok süslemek istiyorum ama yeni doğmuşken yapamam galiba korkarım. Ama biraz büyüsün şöyle 6 aylık falan olsun ooooişte bende aynı ne ne kadar alınır bi fikrim yok ben ancak bebe süsleme peşindeyim birsürü toka bandana eklemisim favoriye
Gerekecek herşeyi al tabi kuzum. Ama küçük parçalar sonradan da olur kafasındayım benBen arada bakıyorum bir şeylere canım indirime girince alıyorum ama gerekli mi gereksiz mi pek bilemiyorum :)
Hallettim derken sepete ekledim 10parça 1 set gerisi 2 sette 5 psrça olcak şekilde hastane çıkışı alacağım canım. Yeni doğan 7 takım olsa yeter diyolar o şekilde alıcam Gerisine henüz bende karar veremedimYeni doğan için neler aldınız ve kaç tane.Ya ben alışveriş yaparken bu kadar zorlanacagımı hiç düşünmemiştim
ayy çok heyecablanıyorum bir sn önce doğsa ya...Ben deeee çok süslemek istiyorum ama yeni doğmuşken yapamam galiba korkarım. Ama biraz büyüsün şöyle 6 aylık falan olsun oooo
ebnde öyle biberon lazım olursa dr.browns öneriyolar ondan alıcam, emzik alırım ama ya alıştırmak istiyorum cünkü uyku acısından rahatmışBen biberon ve emzik almamaya karar verdim çok lazım olursa eczaneden de alabiliriz
Çok geçmiş olsun canım. Kendini çok kötü hissediyorsan bi acile git idrar tahlili yaptır ilaç versinler canım. İlaçsız zor geçerKızlar yaaa ben sistit olmuşum napcamzarar gelir mi bebişe
Bende emzik alıştırmak istiyorum ama tutar mı bilmiyorum. 2 kızımda da çok uğraştım ikisi de almadı emzigiebnde öyle biberon lazım olursa dr.browns öneriyolar ondan alıcam, emzik alırım ama ya alıştırmak istiyorum cünkü uyku acısından rahatmış
ya sanırım kızlar cok sevmiyor emziği bende çok sık duyuyorum bunu 2 erkek yrğenim var ikiside çok seviyordu emziği, 3 aylık kız yeğenim ne yspsak almıyorBende emzik alıştırmak istiyorum ama tutar mı bilmiyorum. 2 kızımda da çok uğraştım ikisi de almadı emzigi
Bu gece dayanmaya calısıcam ama yarın gidicem sanırım canım belki de karnımın altındaki ağrılar o yüzdendir . İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar veriyor mudur ki acabaÇok geçmiş olsun canım. Kendini çok kötü hissediyorsan bi acile git idrar tahlili yaptır ilaç versinler canım. İlaçsız zor geçer
Uzun sürekli tedavi edilmezse enfeksiyon verilen ilaçlara nazaran daha tehlikeli olabiliyormuş. Sen yarın mutlaka git canım. Bol bol su iç mutlakaBu gece dayanmaya calısıcam ama yarın gidicem sanırım canım belki de karnımın altındaki ağrılar o yüzdendir . İdrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar veriyor mudur ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?