2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben doğumdan sonra gerekli olursa alırım diyordum. Arkadaşımda sıfır kutusunda varmış. İyi bi markaydı hemde unuttum şimdi ne olduğunu. Alma ben sana veririm dedi.
Ay bende kararsız kaldım alsam mı sonraya mı bıraksam diye şimdi ufaktan bir liste hazırlıyorum da kendime
Ben de izliyorum yabancı dizi çok severim ama telefondan değil Tv dan koca ekrandan tüm platformlara üyeyim
ay bende telefondan baska izleyemiyorum uzak geliyor

İnşallah çok güzel devam edecek kuzum herşey sen hiç modunu düşürme. Bebişin iyi annesi

Beni de bugün komşularım gördü elin yüzün şişmiş biraz dediler. Tansiyonuna baktır dediler. İnşallah çıkmıyordur. Midem bulandıkça tuzlu elma falan yiyorum

Ben de önceden yalnız başıma evde kalmaya bayılırdım şimdi asla kalamıyorum ya bir korku bir panik neden böyle oluyor bilmiyorum
Yani benim uzun süre hep yanımda birileri oldu ben onaa bağlıyorum biraz yalnız kaldıkça tekrar alışacağım alışacağız seninde belki yanında hep birileri olduysa alışmışsındır ondandır

İyi olmanıza çokk sevndimm umarım bir daha öyle korkulcak durumla karsılasmazsınız

Ay bende kararsız kaldım alsam mı sonraya mı bıraksam diye şimdi ufaktan bir liste hazırlıyorum da kendime

ay bende telefondan baska izleyemiyorum uzak geliyor
Aaaa büyük ekranda izlemenin keyfi bambaşka ben dizi film aşığıyım. Ama hamilelik biraz bunu engelliyor uyuyorum hemen

Tuzlu çok yemeyin kızlar artık ödeme sebep oluyormus. Ben tuzu baya bir azalttım turşu yersem o sadecr ki tuzsuz hiçbir şey yiyemezdim

Tuzlu çok yemeyin kızlar artık ödeme sebep oluyormus. Ben tuzu baya bir azalttım turşu yersem o sadecr ki tuzsuz hiçbir şey yiyemezdim
Yaa midem kötü olunca tuzlu elma yiyorum iyi geliyor diye vallahi önceden konuşması çok kolaymış tamam yemem etmem böyle dikkat ederim şöyle yaparım diye. Ama yok yani olmuyor mide hep kötü

Ahahhahaha hep gözümüzün önünde olsunlar. Bir de ben benle uyumuyor diye kızıyorum ama ben sürekli uyuyorum nerdeyse şu an zor duruyorum sırf şu doğa ne yapacak diye meraktan
ay bence doğa boşanmayı göze alamycak yaaa Fatih’le cemrenin hallerinden sonra :)))) kız ben bu doğayla kızını gördükçe bir an önce doğurasım geliyor

ay bence doğa boşanmayı göze alamycak yaaa Fatih’le cemrenin hallerinden sonra :)))) kız ben bu doğayla kızını gördükçe bir an önce doğurasım geliyor
bence oyun oynıyo doğa ama o salaklığı görüyorum bende ay bebek görünce gelen doğurma isteği kızlar biz bu gidişle 2. 3.yü de yaparız ebnce

Merhabalar arkadaşlar.Yeni yeni alışverişe başladım ben ama neler alacağımı bilemiyorum pek.Sizce yenidoğan için biberon ve emzik almalı mıyım? Siz aldıysanız hangisini aldınız? Çevremde bebeği olan kimse yok maalesef. Yardımınıza ihtiyacım var.

İyi geceler kızlar, devlete gidip de 17. Haftadan sonra cinsiyeti değişen oldu mu, alışveriş yapmak istiyoruz ama emin olamiyoruz, 15 de benziyor dedi 17 de tam emin bir şekilde erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…