- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Ay bende kararsız kaldım alsam mı sonraya mı bıraksam diye şimdi ufaktan bir liste hazırlıyorum da kendimeBen doğumdan sonra gerekli olursa alırım diyordum. Arkadaşımda sıfır kutusunda varmış. İyi bi markaydı hemde unuttum şimdi ne olduğunu. Alma ben sana veririm dedi.
ay bende telefondan baska izleyemiyorum uzak geliyorBen de izliyorum yabancı dizi çok severimama telefondan değil Tv dan koca ekrandan tüm platformlara üyeyim
İnşallah çok güzel devam edecek kuzum herşeyKızlar selam dün çapaya gittik bizi yatırmadılar dün. Eve döndük tahlillerimi yaptılar herhangi bir sıkıntı görülmedi tansiyonum da 13 lere çıktı maks. Alfamet hapa başladım günde 4 kez haftaya çarşamba tekrar Çapa da kontrolümüz var sık sık orada takipte olacağız şimdilik durum böyle
Yani benim uzun süre hep yanımda birileri oldu ben onaa bağlıyorum biraz yalnız kaldıkça tekrar alışacağım alışacağız seninde belki yanında hep birileri olduysa alışmışsındır ondandırBen de önceden yalnız başıma evde kalmaya bayılırdım şimdi asla kalamıyorum ya bir korku bir panik neden böyle oluyor bilmiyorum
İyi olmanıza çokk sevndimm umarım bir daha öyle korkulcak durumla karsılasmazsınızKızlar selam dün çapaya gittik bizi yatırmadılar dün. Eve döndük tahlillerimi yaptılar herhangi bir sıkıntı görülmedi tansiyonum da 13 lere çıktı maks. Alfamet hapa başladım günde 4 kez haftaya çarşamba tekrar Çapa da kontrolümüz var sık sık orada takipte olacağız şimdilik durum böyle
Aaaa büyük ekranda izlemenin keyfi bambaşkaAy bende kararsız kaldım alsam mı sonraya mı bıraksam diye şimdi ufaktan bir liste hazırlıyorum da kendime
ay bende telefondan baska izleyemiyorum uzak geliyor
Tuzlu çok yemeyin kızlar artık ödeme sebep oluyormus. Ben tuzu baya bir azalttım turşu yersem o sadecrİnşallah çok güzel devam edecek kuzum herşeysen hiç modunu düşürme. Bebişin iyi annesi
Beni de bugün komşularım gördü elin yüzün şişmiş biraz dediler. Tansiyonuna baktır dediler. İnşallah çıkmıyordur. Midem bulandıkça tuzlu elma falan yiyorum
Yaa midem kötü olunca tuzlu elma yiyorum iyi geliyor diyeTuzlu çok yemeyin kızlar artık ödeme sebep oluyormus. Ben tuzu baya bir azalttım turşu yersem o sadecrki tuzsuz hiçbir şey yiyemezdim
Ahahhahahahep gözümüzün önünde olsunlar. Bir de ben benle uyumuyor diye kızıyorum ama ben sürekli uyuyorum nerdeyse şu an zor duruyorum sırf şu doğa ne yapacak diye meraktan
senin miden neden geçmedi ki halaYaa midem kötü olunca tuzlu elma yiyorum iyi geliyor diyevallahi önceden konuşması çok kolaymış tamam yemem etmem böyle dikkat ederim şöyle yaparım diye. Ama yok yani olmuyor mide hep kötü
bence oyun oynıyo doğa ama o salaklığı görüyorum bendeay bence doğa boşanmayı göze alamycak yaaa Fatih’le cemrenin hallerinden sonra :)))) kız ben bu doğayla kızını gördükçe bir an önce doğurasım geliyor
Ayyy sorma sorma benim deeeay bence doğa boşanmayı göze alamycak yaaa Fatih’le cemrenin hallerinden sonra :)))) kız ben bu doğayla kızını gördükçe bir an önce doğurasım geliyor
Kuzum geçmişti 2-3 gündür tekrar başladısenin miden neden geçmedi ki halabrnde de oluyor ama cok nadir senin fazla biraz galiba
bilinçaltından at canım belki sürekli düşündüğün içindir. Çok kötü bende bazı yemekleri yiyemiyorum hala...O günler geliyor hemen aklıma daha kmtü oluyorumKuzum geçmişti 2-3 gündür tekrar başladıniye bilmiyorum. Sürekli ilaçla yaşamak da istemiyorum
Canım gerek olursa her yerden bulunabilecek bişey. Artik az para değiller. Alıp lazım olmazsa da öylece kalacak. Naçizane fikrim tabi. Yinede senin kararınAy bende kararsız kaldım alsam mı sonraya mı bıraksam diye şimdi ufaktan bir liste hazırlıyorum da kendime
Ya bugün daha buraya yazdım bir tek kahvaltı yapınca sıkıntı olmuyor diye peşine oldubilinçaltından at canım belki sürekli düşündüğün içindir. Çok kötü bende bazı yemekleri yiyemiyorum hala...O günler geliyor hemen aklıma daha kmtü oluyorum
Ben sürekli hissediyorum canım saatte 4-5 kere hareket ediyor mutlaka tüm gün boyunca .Kızlar bebişlerinizin hareketlerini gün içinde ne kadar hissediyorsunuz???
Sonraya bırakıyım tabi inşallah lazım olmaz dediğin gibi her şey pahalı...Canım gerek olursa her yerden bulunabilecek bişey. Artik az para değiller. Alıp lazım olmazsa da öylece kalacak. Naçizane fikrim tabi. Yinede senin kararın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?