- 10 Haziran 2022
- 4.529
- 7.074
- 108
Canım genel sorun vardı. Düzeltmişler.Kizlar sizdede siteye bişey oldu mu giremedim bir türlü hata verdi
Aynen bende öğlenden beri deniyordum. Şimdi girebildim canımKizlar sizdede siteye bişey oldu mu giremedim bir türlü hata verdi
Ayy buraya bişey olsa birbirimizden daha da haber alamayızKizlar sizdede siteye bişey oldu mu giremedim bir türlü hata verdi
Valla bende aynısını düşündüm kendimi eksik hissettim elime telefonu alıyorum geri bırakıyorum sanki bişey unutmuşum hissi oldu bütün günAyy buraya bişey olsa birbirimizden daha da haber alamayız
Bende yaa giremedikçe huzursuz oldumValla bende aynısını düşündüm kendimi eksik hissettim elime telefonu alıyorum geri bırakıyorum sanki bişey unutmuşum hissi oldu bütün gün
Yok kuzum gelmedi banada bir haftaya ön sonuç çıkar dedi e nabizdan çıktığı görünür ama içeriğini sen göremezsin dedi ama bakıyorum yok Perşembe ayrıntılı USG var ozamana çıkar inşallahCanım 3 gün içinde ön sonuç çıkıyor, sana bilgi gelmedi mi
Şükür kuzum@beracik80 3.80 çıktı canım yine son 18+2 ile aynıydı 20+4 de gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda bir daha detaylıya gerek yok dedi her 2 doktor dabiri 412 gr diğeri 398 gr haftasına göre kiloları önde çok şükür doktor ne yiyorsan devam dedi. 4 lt su içiyorum yine içtiğim suya az dediler çok garip daha ne içicem bilmiyorum ödem çok erken başlamış bende tuz ve yağa çok dikkat et dediler. Kasılmalarım ne yazık ki erken başlamış beni en çok üzen bu oldu Rabbim büyüktür sağlıkla vakitlice gelsin tüm bebekler tek duam doktorum 26. Haftadan sonra oturmamın bile yasak olacağını söyledi kasılmadan dolayı. En ufak kasılmada gelip serum taktırmamı söyledi. Tahmini doğum haftası 32. Hafta olarak belirlendi doktor ne yazık ki erken doğacaklarını olabildiğince yatıp içerde tutabildiğim kadar tutmamı söyledi Allahın izniyle inşallah yatarım hiç problem değil yeter ki vakitli gelsinler çok şükür ki rahim uzunluğu 35 mm ve açıklık yok doktorum kasılıyor ama rahim şükür açılmıyor böyle devam edeceksin dedi inşallah böyle gerçekten bi 28 e kadar gideriz kaldı son 8 hafta derin bi nefes almak için benim
Kuzum maşallah çok sevindimm bebislerin iyi olmasına@beracik80 3.80 çıktı canım yine son 18+2 ile aynıydı 20+4 de gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda bir daha detaylıya gerek yok dedi her 2 doktor dabiri 412 gr diğeri 398 gr haftasına göre kiloları önde çok şükür doktor ne yiyorsan devam dedi. 4 lt su içiyorum yine içtiğim suya az dediler çok garip daha ne içicem bilmiyorum ödem çok erken başlamış bende tuz ve yağa çok dikkat et dediler. Kasılmalarım ne yazık ki erken başlamış beni en çok üzen bu oldu Rabbim büyüktür sağlıkla vakitlice gelsin tüm bebekler tek duam doktorum 26. Haftadan sonra oturmamın bile yasak olacağını söyledi kasılmadan dolayı. En ufak kasılmada gelip serum taktırmamı söyledi. Tahmini doğum haftası 32. Hafta olarak belirlendi doktor ne yazık ki erken doğacaklarını olabildiğince yatıp içerde tutabildiğim kadar tutmamı söyledi Allahın izniyle inşallah yatarım hiç problem değil yeter ki vakitli gelsinler çok şükür ki rahim uzunluğu 35 mm ve açıklık yok doktorum kasılıyor ama rahim şükür açılmıyor böyle devam edeceksin dedi inşallah böyle gerçekten bi 28 e kadar gideriz kaldı son 8 hafta derin bi nefes almak için benim
Bunu da yapıyorum kuzum ben. Hatta bir de baya bekletiyorum hafif kuşatıyor böyle. Ama salçasız yapıyorum ben salça kötü yapıyor midemiHahaha . Ağzının tadını iyi biliyorsun da o yüzdenbenim bugün yaptığım tarifte güzeldi kız bak dene .. zeytinyağı, karabiber, tuz,pulbiber, toz biber, biraz kekik, limon suyu, salça karışımını biraz su ile aç .. sonra bunu karnaharların üstüne her iki yönü de olmak üzere güzelce bula . Fırınla
Site bugün bir delirtti herkesiAy sabahtan beri kapalı site. Sonunda açıldı
Yine kusmalı başladım kuşlar güne. 21.hafta be kuzum el insaf diyorumama attık bebişi net hissediyorum. Sabah uyandığı anı bile hissettim kıpırdadı sanki bir o tarafa bir bu tarafa
Evet yaSite bugün bir delirtti herkesi
Hahah biz seni influenser sayalım sen hepsini paylaşıp bize kitle üzdünHepsiburada indirimleri bitti kozlar. Ne aldımmmm hiiiiçpark yatak oto koltuğu ve dolap alacaktım hala yok
Bir kaç parça kıyafeti oldu minnoşumun sadece
AhahahahhahaHahah biz seni influenser sayalım sen hepsini paylaşıp bize kitle üzdün
Yaaaa yicem çok tatlııııBunlar da pazar ganimetlerimizbizim burda sosyete pazarı var kızlar marka ürünler geliyor çok ucuza bu aldiklarimin hepsi kanz ve 40 TL'den aldım bandana da 20 TL yeşili olanı abla hediye verdi hamile olduğumu görünce
Saol kuzumm aminn inşallahYaaaa yicem çok tatlııııgüzel günlerde kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?