Eysnl48
3.80 çıktı canım yine son 18+2 ile aynıydı 20+4 de gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda bir daha detaylıya gerek yok dedi her 2 doktor da
biri 412 gr diğeri 398 gr haftasına göre kiloları önde çok şükür doktor ne yiyorsan devam dedi. 4 lt su içiyorum yine içtiğim suya az dediler çok garip daha ne içicem bilmiyorum
ödem çok erken başlamış bende tuz ve yağa çok dikkat et dediler. Kasılmalarım ne yazık ki erken başlamış beni en çok üzen bu oldu Rabbim büyüktür sağlıkla vakitlice gelsin tüm bebekler tek duam
doktorum 26. Haftadan sonra oturmamın bile yasak olacağını söyledi kasılmadan dolayı. En ufak kasılmada gelip serum taktırmamı söyledi. Tahmini doğum haftası 32. Hafta olarak belirlendi doktor ne yazık ki erken doğacaklarını olabildiğince yatıp içerde tutabildiğim kadar tutmamı söyledi Allahın izniyle inşallah yatarım hiç problem değil yeter ki vakitli gelsinler
çok şükür ki rahim uzunluğu 35 mm ve açıklık yok doktorum kasılıyor ama rahim şükür açılmıyor böyle devam edeceksin dedi inşallah böyle gerçekten bi 28 e kadar gideriz kaldı son 8 hafta derin bi nefes almak için benim