2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben de şu yukarıda aldığın kırmızı taçtan almayı düşünüyorum favladım. Millet napıyo bu deliler der mi acaba

Valla bende aynısını düşündüm kendimi eksik hissettim elime telefonu alıyorum geri bırakıyorum sanki bişey unutmuşum hissi oldu bütün gün
Ayyy bende de niye giremiyorum diye panik yaptım , sonra başka bir tarayıcı indirdim ordan da siteye girmeye çalıştım olmadı , aynı şeyleri hepimiz düşünmüşüz hergün sizlerle konuşmak haber almak dertleşmek bilgi alışverişi yapmak ayrı bir moral kaynağı

Minnoş sağlıklı günlerde giysin inşallah hepsi birbirinden güzel

Maşallah canım ense kalınlıkları güzel çıkmış, seninkiler ikiz olduğu için sanırım haftalarını beklemeden erken gelecekler. Sağlıklı olsunlar da inşallah, ilk doğum yapan sen olacaksın heralde içimizde

Sanırım canım sağsalim vakitlice gelsinler keşke tek istediğim

Bizimde bebek arabası ve puset bunlar olacak renkleri de aynı böyle yengem temizleyip verecek inşallah şansa oto koltukları da varmış 2 tane Allah daha ne olsun dedim

Eklentiler

• IMG_3478.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3479.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 77
Kesinlikle öyle ya ben oğlana hamileyken de alle aplikasyonundan annelerle konuşuyordum çok güzel arkadasliklar edindim 6 senedir hala iletişim halindeyiz şimdi burdaki arkadaslara da alışıyorum giremezsem meraktan catlarim aman bişey olmasın siteye

Kızlar şöyle bir liste buldum. İçinden bildiğiniz varda öneriniz lütfen söyleyin artık şu işi halletmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_3421.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 79
Bizimde bebek arabası ve puset bunlar olacak renkleri de aynı böyle yengem temizleyip verecek inşallah şansa oto koltukları da varmış 2 tane Allah daha ne olsun dedim
Ay ne güzel ya . Benim de kuzenlerimden bebek büyüten var. Çocukları bebek arabası puset falan bıraktı hepsi . Kimse teklif etmedi, ben de isteyemem zaten 2. Ye saklıyolar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…