2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-06-18-44-25-597_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar Trendyol canlı yayında bugün saat 20.00'de 400.000TL mi ne dağıtacakmış. Malum Trendyol da daha yeni başlıyor indirim günleri, haberiniz olsun.

Kızlar şöyle bir liste buldum. İçinden bildiğiniz varda öneriniz lütfen söyleyin artık şu işi halletmek istiyorum
Dün ilk kez Babymall'a gittim. Ancak kimseyle konuşamadan çıkıp evime geldim çünkü herkes hamileydi ve dehşet kalabalıktı.

Park yatak için yaptığım çıkarım şu oldu. Hepsi aşırı büyük. Görsellerde bakarken zihnimde daha küçük canlanıyordu oysa. Ama hepsi baya büyükler. Hedefim biraz daha küçük, anne yanı olabilen yani yan tarafı aşağı yukarı açılıp kapanabilen ve en azından 2 kademeli olan bir park yatak alacağım. Çocuk ayağa kalkacak zamana geldiğinde alt kademede yatırırım diye düşünüyorum. Ama bu hedefleidğim ürünü alabilmem için de mağaza görevlileri ile bir şekilde görüşebilmeliyim. Valla evlenirken de ilk girdiğim yerden her şeyi alıp çıkacak potansiyele sahiptim. Şu büyük eşya alma işini hiççç sevmiyorum. Kıyafet vs. den ise aşırı keyif alıyorum.

Benim gidip bakabileceğim biryer de yok maalesef. Kendi kafama göre seçip almam lazım internetten. Beğenmezsem iade. Ben de anne yanı olan park yatak istiyorum kademeli olsun ki dediğin gibi ayağa kalkınca sorun olmasın.
Ay ben gelinlik alırken ilk giydiğimi aldım inanır mısınız? Bebek konu olunca ben de olay bir koptu. Karar veremiyorum

Kızlar Trendyol canlı yayında bugün saat 20.00'de 400.000TL mi ne dağıtacakmış. Malum Trendyol da daha yeni başlıyor indirim günleri, haberiniz olsun.
Hiç orda canlının olduğunu bilmiyordumsenelerdi hep ordan alıyorum

Gelinlik ben de girdiğim ilk dükkanda hallettim

Kızlar lohusa iç giyim için hangi marka almalıyım araştırma yapan var mı hiç? Odasını halı hariç tamamladık çok şükür. Şimdi hastane hazırlıkları için alışverişe geçeyim dedim hazır kasım indirimleri varken

MaşAllah bitirmişsin bizim oda boş duruyor bir tek park yatak sipariş etdimher gün diyorum mobilya gidicem almaya ama bir gidemedimİç giyim hiç araştırmadım hastane giyimim hazır bir tek gecelik kalmış

MaşAllah bitirmişsin bizim oda boş duruyor bir tek park yatak sipariş etdimher gün diyorum mobilya gidicem almaya ama bir gidemedimİç giyim hiç araştırmadım hastane giyimim hazır bir tek gecelik kalmış
Büyük şeyleri aradan çıksın dedik şimdi bu ay kalan eksiklerini az çok tamamlamayı planlıyoruz ileride ağırlaşacağım yavaştan düzen kurayım da eksik bitmiyor çünkü. Çok masraflı bu işler ya

İyi yaptın kuzum ben hep detaylıyı bekledim ondan almadım şimdi başlıyorum..giyim kolay benim için zaten küçük giyim fazla almıcam..daha çok masraflı alınacaklar var

Kızlar şu Yataş junolardan alacak mısınız?
Canım ben onu araştırdım ilkten çok mantıklı geldi ama max 3 ay yatabiliyor belki o kadar bile yatamıyor diye okudum vaz geçtim baby nest içinde reflü olabilen çanta gibi modelden alacağım daha uzun kullanım olması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…