- 10 Haziran 2022
- 4.529
- 7.074
- 108
Cansın kaptım hemen bunu bekliyordum çok iyi indirime girmişDirect Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
Kızlar ilk defa bu kadar inmişşşş
Görünce atcam demiştimCansın kaptım hemen bunu bekliyordum çok iyi indirime girmiş
Ayyyy baya inmiş daha hb indirimleri başlamadan bundan bahsederken 800 tl ydi çok iyi düşmüş ya alsam mıDirect Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
Kızlar ilk defa bu kadar inmişşşş
Al kuzum daha inmez bence. En ucuz böyle gördümAyyyy baya inmiş daha hb indirimleri başlamadan bundan bahsederken 800 tl ydi çok iyi düşmüş ya alsam mı
O neymiş yaaa ilk defa duydumKızlar Trendyol canlı yayında bugün saat 20.00'de 400.000TL mi ne dağıtacakmış. Malum Trendyol da daha yeni başlıyor indirim günleri, haberiniz olsun.
Dün ilk kez Babymall'a gittim. Ancak kimseyle konuşamadan çıkıp evime geldim çünkü herkes hamileydi ve dehşet kalabalıktı.Kızlar şöyle bir liste buldum. İçinden bildiğiniz varda öneriniz lütfen söyleyinartık şu işi halletmek istiyorum
Trendyol uygulaması ana sayfasında olacakmış canlı yayın. Ben azıcık izleyip paracık kapayım istiyorum.O neymiş yaaa ilk defa duydum
Benim gidip bakabileceğim biryer de yok maalesef. Kendi kafama göre seçip almam lazım internetten. Beğenmezsem iade. Ben de anne yanı olan park yatak istiyorum kademeli olsun ki dediğin gibi ayağa kalkınca sorun olmasın.Dün ilk kez Babymall'a gittim. Ancak kimseyle konuşamadan çıkıp evime geldim çünkü herkes hamileydi ve dehşet kalabalıktı.
Park yatak için yaptığım çıkarım şu oldu. Hepsi aşırı büyük. Görsellerde bakarken zihnimde daha küçük canlanıyordu oysa. Ama hepsi baya büyükler. Hedefim biraz daha küçük, anne yanı olabilen yani yan tarafı aşağı yukarı açılıp kapanabilen ve en azından 2 kademeli olan bir park yatak alacağım. Çocuk ayağa kalkacak zamana geldiğinde alt kademede yatırırım diye düşünüyorum. Ama bu hedefleidğim ürünü alabilmem için de mağaza görevlileri ile bir şekilde görüşebilmeliyim. Valla evlenirken de ilk girdiğim yerden her şeyi alıp çıkacak potansiyele sahiptim. Şu büyük eşya alma işini hiççç sevmiyorum. Kıyafet vs. den ise aşırı keyif alıyorum.
Tamam ben de bakayım nasıl kapılıyor hiç bilmesem deTrendyol uygulaması ana sayfasında olacakmış canlı yayın. Ben azıcık izleyip paracık kapayım istiyorum.
Hiç orda canlının olduğunu bilmiyordumKızlar Trendyol canlı yayında bugün saat 20.00'de 400.000TL mi ne dağıtacakmış. Malum Trendyol da daha yeni başlıyor indirim günleri, haberiniz olsun.
Gelinlik ben de girdiğim ilk dükkanda hallettimBenim gidip bakabileceğim biryer de yok maalesef. Kendi kafama göre seçip almam lazım internetten. Beğenmezsem iade. Ben de anne yanı olan park yatak istiyorum kademeli olsun ki dediğin gibi ayağa kalkınca sorun olmasın.
Ay ben gelinlik alırken ilk giydiğimi aldım inanır mısınız? Bebek konu olunca ben de olay bir koptu. Karar veremiyorum
Bu ana sayfada influencer lar canlı yayın yapıyorlar biraz aşağılarda. Orada olacak herhalde ben de tam bilemiyorum.Hiç orda canlının olduğunu bilmiyordumsenelerdi hep ordan alıyorum
MaşAllah bitirmişsin bizim oda boş duruyor bir tek park yatak sipariş etdimKızlar lohusa iç giyim için hangi marka almalıyım araştırma yapan var mı hiç? Odasını halı hariç tamamladık çok şükür. Şimdi hastane hazırlıkları için alışverişe geçeyim dedim hazır kasım indirimleri varken
Tamam kuzumBu ana sayfada influencer lar canlı yayın yapıyorlar biraz aşağılarda. Orada olacak herhalde ben de tam bilemiyorum.
Büyük şeyleri aradan çıksın dedikMaşAllah bitirmişsin bizim oda boş duruyor bir tek park yatak sipariş etdimher gün diyorum mobilya gidicem almaya ama bir gidemedim İç giyim hiç araştırmadım hastane giyimim hazır bir tek gecelik kalmış
İyi yaptın kuzum ben hep detaylıyı bekledim ondan almadım şimdi başlıyorum..giyim kolay benim için zaten küçük giyim fazla almıcam..daha çok masraflı alınacaklar varBüyük şeyleri aradan çıksın dedikşimdi bu ay kalan eksiklerini az çok tamamlamayı planlıyoruz ileride ağırlaşacağım yavaştan düzen kurayım da eksik bitmiyor çünkü. Çok masraflı bu işler ya
Canım ben onu araştırdım ilkten çok mantıklı geldi ama max 3 ay yatabiliyor belki o kadar bile yatamıyor diye okudum vaz geçtim baby nest içinde reflü olabilen çanta gibi modelden alacağım daha uzun kullanım olması içinKızlar şu Yataş junolardan alacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?