canım arkadaşımın ikizleri vardı onlar uzunca bir süre birbirlerine yapısık yattılar yoksa uyanıyorlardı ama ne kadar bilmiyorum hastanede de onları birbirlerine iyice yapıştırıyorlar dipdibe uyumaları gerekiyormuş
Kuzum bende burdan öğrendim valla hemen aktarıyorum bu çocuklar yada kendin grip gibi olduğunda yada burnun tikandiginda açmak ve akmasını saglamak amaçlı içine serum fizyolojik (yada doktor verirse ilaç) koyulan maske ile ağıza tutulanı. Ben büyük olanından vazgeçtim çünkü genel olarak herkes çok ses çıkardıklarını bir kaç saat sonra su sizdirdiklarini yada yeterli buhar vermediklerini yazmış ben mesela geçenlerde grip oldum ve çok çok tıkandı burnum açılmadı keşke o zaman bundan haberim olsaydı dedim o yüzden bu modelini aldım hem kendime hemde çocuklara kullanırım diye düşündüm
Ay bugün sorun vardı bende çok alışmışım girememek bi garip geldi. Kızlar ben bugün kasık sızlamalarımdan dolayı doktoruma gittim. Bebek büyüdüğü ve çok hareketli olduğu için rahime baskı yapıyormuş oda bana kasık ağrısı sızısı ve bel ağrısı olarak geliyormuş. Endol fitil verdi 1 tane kullanmamı istedi. Daha önce kullanan var mı? Ağrıları geçiriyor mu? Daha şimdiden böyle ağrıyorsa bebeğimi nasıl içimde tutacağımı kara kara düşünüyorum.
Henüz almadım kuzum. Ama şöyle düşünüyorum ilk doğduğunda uyku tulumu değil de kundaklar var. Başlangıçta onlardan alacağım. Sonra tuluma geçeceğim. Termometre alacağım evi 22-23 yaparız herhalde dimi o muydu normali ona bakıp ona göre de tog a karar vereceğim.
Ay bugün sorun vardı bende çok alışmışım girememek bi garip geldi. Kızlar ben bugün kasık sızlamalarımdan dolayı doktoruma gittim. Bebek büyüdüğü ve çok hareketli olduğu için rahime baskı yapıyormuş oda bana kasık ağrısı sızısı ve bel ağrısı olarak geliyormuş. Endol fitil verdi 1 tane kullanmamı istedi. Daha önce kullanan var mı? Ağrıları geçiriyor mu? Daha şimdiden böyle ağrıyorsa bebeğimi nasıl içimde tutacağımı kara kara düşünüyorum.
Ah inşallah canım banada iyi gelir. şimdilik sadece 1 tane kullanacağım. Eğerki çok ağrım olursa beni uyutmayacak derecede ozaman yaz, durumuna göre karar veririz dedi. Benden habersiz kullanma dedi öyle canım. Makattan da hiç ilaç kullanmamıştım bakalım yapabilecek miyim
Henüz almadım kuzum. Ama şöyle düşünüyorum ilk doğduğunda uyku tulumu değil de kundaklar var. Başlangıçta onlardan alacağım. Sonra tuluma geçeceğim. Termometre alacağım evi 22-23 yaparız herhalde dimi o muydu normali ona bakıp ona göre de tog a karar vereceğim.