2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ay evet 3-4 ay aynı park yatakta yatırıcam inşallah sonra yanımda ayrı park beşiklerde yatırıcam nasipse

Ayyy kızlar ben hiç iyi değilim. Pek birşey de yemedim ya niye böyle oluyorum siz büyük indirim olursa buraya da atın nolur

Canım bunu ağzımıza mı tututoruz. Havayı temizleyen değil bu galiba
Kuzum bende burdan öğrendim valla hemen aktarıyorum bu çocuklar yada kendin grip gibi olduğunda yada burnun tikandiginda açmak ve akmasını saglamak amaçlı içine serum fizyolojik (yada doktor verirse ilaç) koyulan maske ile ağıza tutulanı. Ben büyük olanından vazgeçtim çünkü genel olarak herkes çok ses çıkardıklarını bir kaç saat sonra su sizdirdiklarini yada yeterli buhar vermediklerini yazmış ben mesela geçenlerde grip oldum ve çok çok tıkandı burnum açılmadı keşke o zaman bundan haberim olsaydı dedim o yüzden bu modelini aldım hem kendime hemde çocuklara kullanırım diye düşündüm

Ay bugün sorun vardı bende çok alışmışım girememek bi garip geldi. Kızlar ben bugün kasık sızlamalarımdan dolayı doktoruma gittim. Bebek büyüdüğü ve çok hareketli olduğu için rahime baskı yapıyormuş oda bana kasık ağrısı sızısı ve bel ağrısı olarak geliyormuş. Endol fitil verdi 1 tane kullanmamı istedi. Daha önce kullanan var mı? Ağrıları geçiriyor mu? Daha şimdiden böyle ağrıyorsa bebeğimi nasıl içimde tutacağımı kara kara düşünüyorum.

Canım ben de uyku tulumu alacağım da aldın mı sen kaç tog almamız lazım
Henüz almadım kuzum. Ama şöyle düşünüyorum ilk doğduğunda uyku tulumu değil de kundaklar var. Başlangıçta onlardan alacağım. Sonra tuluma geçeceğim. Termometre alacağım evi 22-23 yaparız herhalde dimi o muydu normali ona bakıp ona göre de tog a karar vereceğim.

Ayyyy ben bel ağrısı felaket daha bu aylarda bu kadar bel ağrısı neden yani

Endol ben kullanıyorum canım etkili bir fitil hafta da 1 mi yoksa günde 1 mi?

Endol ben kullanıyorum canım etkili bir fitil hafta da 1 mi yoksa günde 1 mi?
Ah inşallah canım banada iyi gelir. şimdilik sadece 1 tane kullanacağım. Eğerki çok ağrım olursa beni uyutmayacak derecede ozaman yaz, durumuna göre karar veririz dedi. Benden habersiz kullanma dedi öyle canım. Makattan da hiç ilaç kullanmamıştım bakalım yapabilecek miyim

Ay hiç bilmiyorum ki neyse ben bunları en iyisi araştırıp ona göre seçimler yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…