2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar siz yorgan alacak mısınız? Bebeğe yorgan örtecek miyiz , sadece kundak mı yapıcaz. Üstü açık mı yatacak bu çocuk kafam karıştı. Kv eşime demiş pamuk yorgan yaptırayım diye. Beni arayacakmış. Gerekli mi yorgan takımı falan

ben kullanmıcam kuzum. Uyku tulumu kullanacağım

Bu ana sayfada influencer lar canlı yayın yapıyorlar biraz aşağılarda. Orada olacak herhalde ben de tam bilemiyorum.
20:00 de başlıyor Trendyol canlı yayınları toplam 4 canlı yayın olacak peş peşe en son 21:30 da başlayıp bitecek. Ama hangilerinde ne indirim kuponu olur bilmiyorum hepsine girip bakmaya çalışacağım tahminim 20:00 da Trendyol Kasım indirimini de aynı anda başlatır

Bende almak istedim ama kızlar burda dedi gereksiz kundak yapıcam ben üstüne battaniye örterim

Bi de çok zamlanmış ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde karşıma çıkmıştı 900 TL gibi bi fiyatı vardı. Şimdi neredeyse 2000 olmuş .ufacık şey

Yorgan ben kullanmicam canım 2 yaşa kadar da önerilmiyor Allah korusun tabi de ani bebek ölümleri diye bir konu varmış okudukça bende öğrendim yorgan kullanmayın diyorlar ben uyku tulumu ya da müslin örtü o da sadece belden aşağısından örteceğim oda termometresi olacak zaten o şekilde dikkat edeceğim göğüs kafesleri tam gelişmiyor 2 yaşa kadar yorgan ağırlığı uygun değil maalesef. Hatta bununla ilgili hem instagram da hem de YouTube de Osman Gönülal var ben 2 haftadır bu doktorun videolarını izliyorum deli gibi oradan öğreniyorum tavsiye ederim kitap çok vakit ayıramıyorum ama videoyu açıp bir yere koyup dinliyorum

Bi de çok zamlanmış ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde karşıma çıkmıştı 900 TL gibi bi fiyatı vardı. Şimdi neredeyse 2000 olmuş .ufacık şey
Evet aşırı da arttı fiyatı gerek yok bence canım tercih meselesi tabi ama artık güzel baby nestler var onlara da reflüye uygun üretiyorlar onları araştırabilirsin ya da yatalım değil de e bebekte var bi reflü yatağı ona bakabilirsin

Biz burda klima ile ısınıyoruz yazlık yer olduğundan. Yeterli gelir mi ki uyku tulumu . Yorgan örterdim aslında ama ağzı yüzü kapanır bişey olur diye çekiniyorum sadecec
Uyku tulumlarında çok iyi olanlar var kuzum endişe etme çok iyi derken marka olarak değil tog diye bir değeri var o tog değerine göre evin sıcaklığı nasılsa içine bir şeyler giydirip uyku tulumu giydiriyorsun üşümüyor zaten bebekleri sıcak hasta edermiş belli bir oda derecesinde olmaları lazımmış fazla sıcakta uyku kalitesini bile etkileyebilirmiş

Ben de dikkatimden kaçarsa ağzı burnu kapanır diye korkuyorum canım . Ama o kısmı bilmiyordum göğüs kafesiyle ilgili. Bi de pamuk yorgan demiş kv .o daha ağır olur. Yaptırsa da örtmem o zaman . Kışın kalın tulum giydiririm kollarının altına gelcek şekilde de battaniye .

Evet kuzum ben de bunu i okudum kitaptan. O yüzden istemiyorum

Yani benim araştırdıklarım hep bu yönde kuzum bende ilk tecrübe bilmiyorum ama kv öyle seçenek sunsa düşünmem yani etrafımda hiç yorgan kullanan birini de görmedim kullan derim olmaz kullanma derim olmaz sende araştır için nasıl rahat ederse

Canım çok çok dikkatlisin başından beri oyuzden bebeklerin çok şanslı, Dr un önceden söylemesi çok güzel hazırlık için , inşallah sağlıcakla gelecekler

canım arkadaşımın ikizleri vardı onlar uzunca bir süre birbirlerine yapısık yattılar yoksa uyanıyorlardı ama ne kadar bilmiyorum hastanede de onları birbirlerine iyice yapıştırıyorlar dipdibe uyumaları gerekiyormuş

Ay öyle Şubat mart ayına uygun toglu uyku tulumu bulursanız haber verin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…