2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Evet canım doktordan habersiz alma bir de her gün kullanıma uygun değil ben 10 gün doktor kontrolüyle her gün kullandığım bir dönem oldu kese suları azaldı şimdi bende hafta da 1 çok kötü kasılma hissedersem kullanacağım yine doktor kullan derse. Hastaneden bana ultrason jelini fitile sıkıp öyle yapıyorlardı ama evde ben eldivenle kendim direk jelsiz yapıyorum

Farklar ne, neye göre bakmalıyız ben bunu anlayamadım. Çok geniş fiyat sıkalası var ama neden yani
Aslında tamamen tercih meselesi yatak canım, anneyanı özelliğini kullanacaksan bir yanı katlanabilir olmalı , yattığın yerden görmeyi planlıyorsan tam file olanlar var , alt ayakları sallanabilir , ya da sabitleyebiliyorsun, kumaş kalitesi ,büyüdüğünde oyun alanı gibi kullanacağı için kasa sağlamlığı , pilli çalışan dönencesi var aldığımın ayarları var 8 ses istediğinde bebek uyandığında ya da ağladığında seçtiğin ses devreye giriyor ya da manuel sen çalıştırılabilirsin.aklıma gelenler bunlar

Peki ben buraya indirim olcak yazıp 5 dk sonra unutup kocama hadi dizi izleyelim demiş miyimdir bunca saat. ghjklş

İyi akşamlar arkadaşlar size birşey sormak istiyorum biraz hareket edince yada evde bir işlerle uğraşınca sanki bebek vajinamın üstüne iniyor gibi oluyor orası dolgunlaşıyor ve ağrı oluyor bu sizinde oluyor mu neden oluyor acaba dinleniyorum sonra uzanıyorum tekrar yukarı çıkıyor gibi orası yumuşuyor ve ağırlık azalıyor? 22+1 günlük hamileyim 22 ve üstü olanlardan özellikle yanıt bekliyorum lütfen

22+2 benim yukarı çıkıyor ve ya iniyor gibi bir şeyler hiss etmiyorum sadece biraz ayakta kalsam haraket etsem yürüyüş yapsam hemen kasık vajina toplam olarak ağrıyor ben alıştım artık rahim uzunluğumda iyi çıktı doktoruma sordum çocuk büyüyor ondan dedi bende sanırım doğuma kadar öyle olucam hatda geceler sağa sola dönerken resmen kasıklarımı tutuyorum

Canım sen detaylıya gittin mi

Kuzu görmedim kaç gündür kasık ağrım çok hiç giremedim ne dedi doktor canım
Ayy ağrıyı deme ya benimde çok ağrım oluyor bu gün doğum yapan arkadaşımla konuştum bana diyor erkek çocukları daha çok aşağıda oluyorlar ondan hep ağrıların oluyorDetaylım uzun çekmedi her şey çok iyi çok şükür sadece bir tık normadan fazla suyu çıktı..sonra kendi doktoruma sordum dedim ben havuç suyu içtim dedi ondan ola bilir içme dedi..3 hafta sonra aç karnına gel dedi bana.

Anladım kuzum, hayırlısı olsun çok sevindim bebeğin iyi olmasına maşallah kuzum havuç suyunu suyu mu az dediler diye içtin, neden içtin, kilosu falan nasıl büyümüş müüüü

Benimde 22+2 ama benimde günlerim çok hareketli geçiyor hamile olduğumu hala unutup hızlı hareket ediyorum ve sonra kendime kızıyorum yarında istanbula uçak yolculuğum var umarım sorunsuz gider gelirim

Anladım kuzum, hayırlısı olsun çok sevindim bebeğin iyi olmasına maşallah kuzum havuç suyunu suyu mu az dediler diye içtin, neden içtin, kilosu falan nasıl büyümüş müüüü
Yok kuzum yaben normalde su çok az içtiğim için korktum dedim detaylıda bana kesin söylicek doktor suyun az diye ondan her gün 1 bardak başladım içmeye ama sonuda böyle olduondan daha içmiyorum korktum.Kilosu iyi 495-500 arası dedi büyümüş oğluşumben unuttum sen detaylıya girdinmi?

Anladım canım bende öyle yapayım. İnşallah hiçbirimizin tekrar tekrar kullanmasına gerek kalmaz. bugün detaylın güzel geçmiş okudum çok sevindim canım sağlıkla gelsin miniklerin eminim ki herşey çok güzel sorunsuz sıkıntısız ilerleyecek. Onlarda annesi yormadan zamanında gelecekler. Bir tane taşıyanın da derdi aynı kuzum çok hassas hamilelikler artık çok. Allah herşeyin beterinden korusun

Benimde 22+2 ama benimde günlerim çok hareketli geçiyor hamile olduğumu hala unutup hızlı hareket ediyorum ve sonra kendime kızıyorum yarında istanbula uçak yolculuğum var umarım sorunsuz gider gelirim
Bende çok istiyorum haraket edeyim ama olmuyor malesef çok ağrım oluyor geçen gün gördüm ağrım yok hem evin yemeğini tatlısını temizliğini yaptım özlemiştim ama akşama yine ağrım oldu..ondan sanırım bende öyle gecicek

Bnde giremedim sitede sorun vardı, bıkaç gundur işlerım vardı
Nasılsınız kızlar?
Varmı gelişmeler önemli bilgiler?
Canım bende cumartesiden beri giremedim hiç, kasık ağrım çok yoğundu iki gündür. Doktorum normaldir diyor. Perşembe günü detaylım var dört gözle onu bekliyorum. Sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi

Canım. 22+5 bugün vajina da baskı inme değilde vajina batma ve makat batmalarım oluyordu 21+2 olduğum zamanlarda.
Şimdi ki ağrılarım ise bambaşka. Bebeklerin büyümesiyle kaynaklı baskılar. Dinlenince geçiyorsa korkma.

Ah o ağrılar kuzum iki gündür bende çok fenayım.Perşembe detaylıya gideceğim. İnsallaj güzel haberler aşırım

Ah o ağrılar kuzum iki gündür bende çok fenayım.Perşembe detaylıya gideceğim. İnsallaj güzel haberler aşırım
İn şa Allah alırsın canım korkma ben kabullendim artık buna şükür ediyorum yeterki daha kötü sorunlar çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…