Bende 19+2 yim, ve 7 kilo aldım, maşallah canım sana ne güzel işte, bebeğin gelişiyordur merak etme, evhamlsnma, gelişmese doktor söylerdi
Benimki 3.olduğu için kimse birşey almıyor
Uyku tulumu hiç kullanmadım ben, bebeklerim yaz bebeğiydi, kışında battaniye ile geçiştirdik evde sıcaktı, lakin şimdi kış gibi olacak, senin bebeğin kışın mı doğmuştu canım
Kızlar bebegimin haretketleri iki gündür hissetmiyorum güzel hissetmeye başlamıştım ama iki gündür birşey var ama onun hareketi gibi değil böyle değildi birşey mi oldu yaa
Kızlar bebegimin haretketleri iki gündür hissetmiyorum güzel hissetmeye başlamıştım ama iki gündür birşey var ama onun hareketi gibi değil böyle değildi birşey mi oldu yaa
Yaa sevindim yalnız değilim hareket edince yada çok ayakta durunca sanki aşagıya iniyor bebek dimi göbek çevresi gevşiyor böyle vajinanın üst kısmı dolgun ve birazda ağrı oluyor hareket edemiyorsun sonra eğilip kalkamıyorsun mesela orada bir sertlik oluyor şişlik oluyor??
Olabilir belki dedim ama kafama da takıldı yarın sağlık ocağına gideyim diyorum endişelendim zaten uzaninca hissediyordum hareket halindeyken çok hissetmiyorum
TRENDYOLMİLLA Mavi Çiçek Desenli Kruvaze Rahat Kalıp Örme Pijama Takımı THMAW21PT0584 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Kızlar bakın böyle bir pijama da çok mantıklı. Özellikle oğluşu olacak anneler
Bende öyle ya aynıyız bir sorun yok dedi doktor dimi rahim ağzı uzunluğundada kısalma olmamış dimi? Biz neden böyle hissediyoruz acaba hareket etmeye korkuyorum
Canım benimde öyle dün aşırı hareketlilerdi bugün mıncıklıyorum konuşuyorum çikolata yiyorum tık yok anca kendileri isterse iki tekme atıp gidiyorlar ya da geriniyorlar ben dokununca hiç tepki vermiyorlar kafalarına göre takılmayı seçmişler bugün alıştım yani bir gün bir günümüzü tutmuyor endişe etme
Bende öyle ya aynıyız bir sorun yok dedi doktor dimi rahim ağzı uzunluğundada kısalma olmamış dimi? Biz neden böyle hissediyoruz acaba hareket etmeye korkuyorum
Olabilir belki dedim ama kafama da takıldı yarın sağlık ocağına gideyim diyorum endişelendim zaten uzaninca hissediyordum hareket halindeyken çok hissetmiyorum