2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kasım doğumlu canım. Ama ben yaz disinda baharlarda da hep tulum giydiriyorum kalın/ince tulumları var

inşallah inşallah çok heyecanlı anlar gerçekten.. benim normal rutin randevum cumartesi günü herhalde bana da 2-3 hafta içinde yaptırmamı söyler
Gittiğinde randevu verir sana büyük ihtimalle

Kızlar bebegimin haretketleri iki gündür hissetmiyorum güzel hissetmeye başlamıştım ama iki gündür birşey var ama onun hareketi gibi değil böyle değildi birşey mi oldu yaa

Reactions: The
Kasım doğumlu canım. Ama ben yaz disinda baharlarda da hep tulum giydiriyorum kalın/ince tulumları var
Ben hala giydiriyorum tulum 7 yaşında üstünde birşey tutmuyor çünkü
Ama yenidoğanda kalın tulum hiç giydirmedim ama düşününce de mantıklı geldi

Reactions: The
Aynen öyle . Dediğim gibi işte sanki 3-4 saattir çok pardon ama çişe gitmemişim gibi ağırlık ve ağrı oluyor ama wc gidiyorum hiçbir şey yok falan:)

Kızlar bebegimin haretketleri iki gündür hissetmiyorum güzel hissetmeye başlamıştım ama iki gündür birşey var ama onun hareketi gibi değil böyle değildi birşey mi oldu yaa
Benim de bu ara öyle:) nedenini bilmiyorum arada hissediyorum ama nadir yani. Halbuki öncesinde baya baya hissediyordum

geçen de bana öyle oldu canım 2 3 gün kadar
Olabilir belki dedim ama kafama da takıldı yarın sağlık ocağına gideyim diyorum endişelendim zaten uzaninca hissediyordum hareket halindeyken çok hissetmiyorum

Canları isteyince kıpır kıpır oluyorlar , biz hissetmeyince de panik yapıyoruz aklımızı alıyorlar
Aynen canım kıpır kipirdi simdu karnımi sallıyorum hafif tepki gelsin diye tembellik mi yapıyor ne

Aynen öyle . Dediğim gibi işte sanki 3-4 saattir çok pardon ama çişe gitmemişim gibi ağırlık ve ağrı oluyor ama wc gidiyorum hiçbir şey yok falan:)
Bende öyle ya aynıyız bir sorun yok dedi doktor dimi rahim ağzı uzunluğundada kısalma olmamış dimi? Biz neden böyle hissediyoruz acaba hareket etmeye korkuyorum

Canım benimde öyle dün aşırı hareketlilerdi bugün mıncıklıyorum konuşuyorum çikolata yiyorum tık yok anca kendileri isterse iki tekme atıp gidiyorlar ya da geriniyorlar ben dokununca hiç tepki vermiyorlar kafalarına göre takılmayı seçmişler bugün alıştım yani bir gün bir günümüzü tutmuyor endişe etme

Bende öyle ya aynıyız bir sorun yok dedi doktor dimi rahim ağzı uzunluğundada kısalma olmamış dimi? Biz neden böyle hissediyoruz acaba hareket etmeye korkuyorum
Canım bana magnezyumunu düzenli iç demişti . İçmeye başladığımdan beri daha iyi hissediyorum. Rahim ağzı uzunluğu ile ilgili de normal demişti

Olabilir belki dedim ama kafama da takıldı yarın sağlık ocağına gideyim diyorum endişelendim zaten uzaninca hissediyordum hareket halindeyken çok hissetmiyorum
karnımı dürttüm , yan yattım düz yattım bana mısın demedi sıpam bende korkmuştum sonraki gün hareketlendi doktora gitmeye ramak kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…