Kasım doğumlu canım. Ama ben yaz disinda baharlarda da hep tulum giydiriyorum kalın/ince tulumları varBende 19+2 yim, ve 7 kilo aldım, maşallah canım sanane güzel işte, bebeğin gelişiyordur merak etme, evhamlsnma, gelişmese doktor söylerdi
Benimki 3.olduğu için kimse birşey almıyor
Uyku tulumu hiç kullanmadım ben, bebeklerim yaz bebeğiydi, kışında battaniye ile geçiştirdik evde sıcaktı, lakin şimdi kış gibi olacak, senin bebeğin kışın mı doğmuştu canım
EvetAy süper darısı banaNormal doğum mu yaptınız peki?
Gittiğinde randevu verir sana büyük ihtimalleinşallah inşallah çok heyecanlı anlar gerçekten.. benim normal rutin randevum cumartesi günü herhalde bana da 2-3 hafta içinde yaptırmamı söyler
Ben hala giydiriyorum tulum 7 yaşındaKasım doğumlu canım. Ama ben yaz disinda baharlarda da hep tulum giydiriyorum kalın/ince tulumları var
geçen de bana öyle oldu canım 2 3 gün kadarKızlar bebegimin haretketleri iki gündür hissetmiyorum güzel hissetmeye başlamıştım ama iki gündür birşey var ama onun hareketi gibi değil böyle değildi birşey mi oldu yaa
Canları isteyince kıpır kıpır oluyorlar , biz hissetmeyince de panik yapıyoruz aklımızı alıyorlargeçen de bana öyle oldu canım 2 3 gün kadar
Aynen öyle . Dediğim gibi işte sanki 3-4 saattir çok pardon ama çişe gitmemişim gibi ağırlık ve ağrı oluyorYaa sevindim yalnız değilim hareket edince yada çok ayakta durunca sanki aşagıya iniyor bebek dimi göbek çevresi gevşiyor böyle vajinanın üst kısmı dolgun ve birazda ağrı oluyor hareket edemiyorsun sonra eğilip kalkamıyorsun mesela orada bir sertlik oluyor şişlik oluyor??
Benim de bu ara öyle:) nedenini bilmiyorum arada hissediyorum ama nadir yani. Halbuki öncesinde baya baya hissediyordumKızlar bebegimin haretketleri iki gündür hissetmiyorum güzel hissetmeye başlamıştım ama iki gündür birşey var ama onun hareketi gibi değil böyle değildi birşey mi oldu yaa
Olabilir belki dedim ama kafama da takıldı yarın sağlık ocağına gideyim diyorum endişelendim zaten uzaninca hissediyordum hareket halindeyken çok hissetmiyorumgeçen de bana öyle oldu canım 2 3 gün kadar
Ben de olalbilir ya dedim ama ne bileyimBenim de bu ara öyle:) nedenini bilmiyorum arada hissediyorum ama nadir yani. Halbuki öncesinde baya baya hissediyordum
Aynen canım kıpır kipirdi simdu karnımi sallıyorum hafif tepki gelsin diye tembellik mi yapıyor neCanları isteyince kıpır kıpır oluyorlar , biz hissetmeyince de panik yapıyoruz aklımızı alıyorlar
Bende öyle ya aynıyız bir sorun yok dedi doktor dimi rahim ağzı uzunluğundada kısalma olmamış dimi? Biz neden böyle hissediyoruz acaba hareket etmeye korkuyorumAynen öyle . Dediğim gibi işte sanki 3-4 saattir çok pardon ama çişe gitmemişim gibi ağırlık ve ağrı oluyorama wc gidiyorum hiçbir şey yok falan:)
Canım benimde öyle dün aşırı hareketlilerdi bugün mıncıklıyorum konuşuyorum çikolata yiyorum tık yok anca kendileri isterse iki tekme atıp gidiyorlar ya da geriniyorlar ben dokununca hiç tepki vermiyorlar kafalarına göre takılmayı seçmişler bugün alıştım yani bir gün bir günümüzü tutmuyor endişe etmeKızlar bebegimin haretketleri iki gündür hissetmiyorum güzel hissetmeye başlamıştım ama iki gündür birşey var ama onun hareketi gibi değil böyle değildi birşey mi oldu yaa
Canım bana magnezyumunu düzenli iç demişti . İçmeye başladığımdan beri daha iyi hissediyorum. Rahim ağzı uzunluğu ile ilgili de normal demiştiBende öyle ya aynıyız bir sorun yok dedi doktor dimi rahim ağzı uzunluğundada kısalma olmamış dimi? Biz neden böyle hissediyoruz acaba hareket etmeye korkuyorum
Bu katlanır mı acaba diye endişe ediyorum ama mantıklı olan da buKızlaaar bayadır fiyatı yüksekti. Bilginiz olsun
Yok yaaa bir şey olmaz benceBu katlanır mı acaba diye endişe ediyorum ama mantıklı olan da bu
karnımı dürttüm , yan yattım düz yattım bana mısın demedi sıpam bende korkmuştum sonraki gün hareketlendi doktora gitmeye ramak kalmıştı.Olabilir belki dedim ama kafama da takıldı yarın sağlık ocağına gideyim diyorum endişelendim zaten uzaninca hissediyordum hareket halindeyken çok hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?