2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ahahahahahhahhq ben de bir gün özel derse giderken yaptım onu ama mevsim kıştı üstümde sweatshirt vardı göğüslerim de küçük belli bile olmuyordu

Ne ilacı kullanıyorsun düzenli olarak mı bu sancıların için?Benim de kollarım ağrıyor çok fena bir kaç gündür yarın doktoruma soracağım bana magnezyum vermedi henüz,burda öğrendiğim kadarıyla ağrı uyuşma yapıyormuş eksikliğiUmarım hepimiz bu süreci çok kolay geçiririz

O zaman endişe etmim kuzum madem normal çünkü bana herkes sen de fıtık mı var demeye başladı beni korkuttu yani

dört gözle bekliyorum

Ayyy kuzum bu da çok güzel tam erkek annesi için işte fiyatı da iyi bence. Pijamalar bile pahalı malum
Ben normalde de kendime birşey alamam elim gitmez hep eşime almak isterim şimdi bebeğe almak istiyorum bunu alacağıma ona alırım falan diye eşim diyor benim papuç dama atıldı bile diye gerçekten çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun

Ooooo benim eve kargo gelmeyen gün yoktur tam alışveriş delisiyim ben. Ama dediğim gibi artık kendimden kısıp bebeğime odaklandım

Ay ben de üniversitedeyken unuttum bi gün giymeyi. Ben okula gidiyordum. İlk anlamadım nolduğunu. Dolmuşta bi boşluk hissettim. Sonra dank etti. Ama ben inip bişey almadım . Okul çıkışına kadar montun önünü bile açmadan durdum. Kimse bişey anlamadı

Canım magnezuyum kullanmaya 22. Haftada başladım ben bacak kramplarım başladığı için. Sende iste eğer ağrıların varsa. İyi gelir

Kizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuu puset örtüsüne de bayıldım

Eklentiler

• IMG_20231108_113143.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20231108_113116.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20231108_113111.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20231108_113057.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20231108_113227.webp
    37 KB · Görüntüleme: 77
Günümüz ağrı sızı olmadan geçsin kızlarSorum anne olanlara en çokşimdi ben çok erkenden sütyen giyinemedim belimden ağrı başlıyordu şiddetli gitdim sütyen gibi ama atlet aldım şimdi iç giyimi almak istiyorum sonrada giyinmek için tabi sizce emzirme atletmi ve ya sütyenmi alayım?

Yarın gidip soracağım bunuSana hangi magnezyumu verdi?
Canım doktorun senin ağrılarına göre en uygun olanı yazar gruptan bi arkadaş bana bunu önermişti. Doktora sordum kullanabilirsin demişti. Şimdilik böyle devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_6844.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…