Evet kuzum doktora söyle doktor verir yüksek ihtimalBenim de kollarım çok fena ya birkaç gündürMagnezyum eksikliğini düşünememiştim sanırım vücutta eksiliyor bir süre sonra takviye için sinyal gönderiyor vücut
Ahahahahahhahhq ben de bir gün özel derse giderken yaptım onuAyyy kızlar size bişi anlatacağım.
Eşimle sevgililik dönemimizdeydik ve bir gün geç kalcam diye hemen üstümü giydim çantamı aldım çıktım dolmuştayım. Mevsim de böyle bahar sonu yaz başı. Dolmuşta giderken bir süre sonra ben sütyen giymeden çıktığımı fark ettimTabi o korku, o endişe, acaba kızları kimler gördü düşüncesi, asla unutamayacağım bir anı bıraktı bana. Mecburen dolmuştan erken indim, Suwen mağazası vardı hemen daldım içeri. Acil sütyen almam lazım evden çıkarken giymeyi unutmuşum dedim. Kızların bakışlarından bana "gerizekalı" dediklerini anladım. Ve o zaman 1500TL maaş alıyordum sütyene 200TL vermiştim. Giydiğim en pahalı sütyen olmuştu. Ama aşırı rahattı. Neyse işte, özgür memelerle böyle de bir anı.
Aynı fikirdeyim kuzum 200-300 diye değmez diyorum. Büyük bir fark hiç rast gelmedim benben de dolaba bakıyorım ama 200-300 lira ucuza satıyorlar yenisini alırım diyorum( ucuza bulmak zor oldu
Ne ilacı kullanıyorsun düzenli olarak mı bu sancıların için?Benim de kollarım ağrıyor çok fena bir kaç gündür yarın doktoruma soracağım bana magnezyum vermedi henüz,burda öğrendiğim kadarıyla ağrı uyuşma yapıyormuş eksikliğiCanım tekmelerinde elini karnına koyduğunda göbeğindeki hareketliliği hissediyorsun bazen sert bazen normal hareketleniyor.güçlü hareketini haftaları ilerledikçe hafif hafif belli ediyor. Ama 20. Haftalarda daha normal daha acısız bir hareketlilik oluyor. Bende kasık ağrısı oldu nedense hareketliliğinden dolayıymış. Adet sancısı rahatsız edici ince böyle bel karın ağrısı gibiydi. İlaç kullandım şimdi daha iyiym şükür. Vucudum buna da alışır inşallah tekrar ilaca gerek kalmaz. Acı eşiğim de düşük maalesef bu durum beni çok üzüyor
O zaman endişe etmim kuzum madem normalCanım endişe edilecek bir durum değil magnezyum eksikliğim benimde kan değerlerimde eksiklik yoktu ama ben daha 8. Haftada uyurken kramp girmesine uyanıyordum geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum sürekli kramplar giriyordu doktorum direk o zaman magnezyuma başlattı kan değerimde normal aralıkta çıkmasına rağmen. 1 hafta düzenli kullandım ağrılarım çok şükür gitti 8. Haftadan beri her gün hiç aksatmadan düzenli magnezyum kullanıyorum kan değerlerimde hala normal referans değerlerinde çok şükür kramplarım yok hatta kasılmadan sonra günde 2 kez kullanmaya başladım. Bir de sen ayaktadın işe git gel durumun var ağrın daha çok olur
dört gözle bekliyorum23 Kasım Perşembe uygulamalarda, 24 Kasım Cuma mağazalarda. Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Stradivarius, Oysho, Massimo indirimleri 23 Kasım'da online'de saat 17.00 – 18.00 arasında, Zara ise 20.00'de başlayacak. Canım oysho kendi sitesinde indirim yapacak onu takip et istersen bende onu bekliyorum
Teşekkür ederim kuzuBen bagi neo alacağım kuzum karar verdim. İstersen bakkız kardeşim ben alcam dedi ondan almadım
Ben normalde de kendime birşey alamam elim gitmez hep eşime almak isterim şimdi bebeğe almak istiyorum bunu alacağıma ona alırım falan diye eşim diyor benim papuç dama atıldı bile diye gerçekten çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsunAyyy kuzum bu da çok güzel tam erkek annesi için iştefiyatı da iyi bence. Pijamalar bile pahalı malum
Ooooo benim eve kargo gelmeyen gün yokturBen normalde de kendime birşey alamam elim gitmez hep eşime almak isterim şimdi bebeğe almak istiyorum bunu alacağıma ona alırım falan diye eşim diyor benim papuç dama atıldı bile diye gerçekten çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun
Hayır kuzum. Anneminkileri aldımAyyy nasıl çözdün atletle kapatan yöntem mi? Ben öyle rahat edemem ya gerilirim
AhaahhahahahahahaHayır kuzum. Anneminkileri aldım
Ayyy kızlar size bişi anlatacağım.
Eşimle sevgililik dönemimizdeydik ve bir gün geç kalcam diye hemen üstümü giydim çantamı aldım çıktım dolmuştayım. Mevsim de böyle bahar sonu yaz başı. Dolmuşta giderken bir süre sonra ben sütyen giymeden çıktığımı fark ettimTabi o korku, o endişe, acaba kızları kimler gördü düşüncesi, asla unutamayacağım bir anı bıraktı bana. Mecburen dolmuştan erken indim, Suwen mağazası vardı hemen daldım içeri. Acil sütyen almam lazım evden çıkarken giymeyi unutmuşum dedim. Kızların bakışlarından bana "gerizekalı" dediklerini anladım. Ve o zaman 1500TL maaş alıyordum sütyene 200TL vermiştim. Giydiğim en pahalı sütyen olmuştu. Ama aşırı rahattı. Neyse işte, özgür memelerle böyle de bir anı.
Canım magnezuyum kullanmaya 22. Haftada başladım ben bacak kramplarım başladığı için. Sende iste eğer ağrıların varsa. İyi gelirNe ilacı kullanıyorsun düzenli olarak mı bu sancıların için?Benim de kollarım ağrıyor çok fena bir kaç gündür yarın doktoruma soracağım bana magnezyum vermedi henüz,burda öğrendiğim kadarıyla ağrı uyuşma yapıyormuş eksikliğiUmarım hepimiz bu süreci çok kolay geçiririz
Ben organizer eşarplarıma bonelerime hep kullanırım çok düzenli oluyor sendede güzel düzenli duruyor canımKizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuupuset örtüsüne de bayıldım
Kuzum normalde pişik kremi ama cilt üzerinde iyileştirici ve guzellestirici etkisi oluyor ben yüzüm için aldım o kadar bereketli ki kıza da kullanicamBu krem ne için kaçırdım ben
Yarın gidip soracağım bunuCanım magnezuyum kullanmaya 22. Haftada başladım ben bacak kramplarım başladığı için. Sende iste eğer ağrıların varsa. İyi gelir
AA evet eşarp içinde çok mantıklı kuzum o dağınık görüntü devrilen kıyafetler ayy hepsi gitti oh be gidip gelip dolaba bakıyorumBen organizer eşarplarıma bonelerime hep kullanırım çok düzenli oluyor sendede güzel düzenli duruyor canım
Canım doktorun senin ağrılarına göre en uygun olanı yazarYarın gidip soracağım bunuSana hangi magnezyumu verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?