2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hangisini kullanıyorsun?Doktorun mu önerdi yoksa herhangi birini kullanabilir misin dedi
Magnorm diye bir ilaç canım. doktorum önermişti.
Ahaahhahahahahaha benim annembenden zayıf
Yaa ayy valla bacaklar bol bel tam oturuyor şuan annemin pantalonlarda . çok rahat oldu
Kizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuu puset örtüsüne de bayıldım
aa süperrrr. kız ne ara yıkadın da yerleştirdin yahu

Magnorm diye bir ilaç canım. doktorum önermişti.

Yaa ayy valla bacaklar bol bel tam oturuyor şuan annemin pantalonlarda . çok rahat oldu

aa süperrrr. kız ne ara yıkadın da yerleştirdin yahu
Ben çok sabirsizim kuzum napiyim dayanamıyorum o dolap batıyordu bana bende hallettim

Yaaaa o model de çok pahalı ama kaçış yok gibi alcaz
Yaa aslında ilk tanıtımda ty da 259 tl satılıyordu 10 gün kadar öyle sattılar sonra 500 küsürler çıktı tekrar düşmesini bekliyorum bende
Kizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuu puset örtüsüne de bayıldım
Kız helal olsun maşallah en son nasıl düzenli yerleştiricem diyorsun sen hepsini ip gibi dizmişsin bayıldım hangi ara yıkadın ütüledin katladın dizdin benim çocuk dolabı şuan benim stoklarımla dolu bebeklere ait 3-5 parça kıyafet var askılarla attım içine duruyor
Kuzum tecrübem yok ama araştırıp çevremden de gördüğüm genelde doğumdan sonrada evde emzirme sütyeni çok iyi oluyormuş bir de ne olursa olsun şubat mart soğuk aylar olacak kış artık geç geliyor malum. Bence emzirme sütyeni zaten şart dışarı çıkarken doktor kontrolüne giderken ya da hastane odasında sezeyansa 2 gün kalındığında lazım elbet. Ama ayrıca emzirme sütyeni evdeyken daha konforlu gümüş kapak gibi ürünler de kullanacaksan eğer sütyen rahatsız edebilir ya da sütyen üstüne atlet giyme durumu sıkıp rahatsız edebilir yani atlette bulundurmak bence şart

Anladım canım ya ben aslında evde hiç sütyen takmam dışardan içeri giren gibi hemen çıkartıyorum hele şimdi hamileyken dışarıya bile zor giyiniyorum hemen belim rahatsız oluyor bir tek eve başka birisi gelse hemen takıyorum o zaman dışarıya sütyen alırım ev için atlet

Bende evde hiç takmam o yüzden senin gibi yapıcam canım dışarısı için sütyen 3 lü siyah beyaz ten rengi alıcam bir de ev için 1 emzirme atletim var bir kaç tane daha alıcam yeter zaten diye düşünüyorum

Ben 22 haftada giricem tüm organları tam gelişsin diye erken girdiğinde gelişmediği için olumsuz yorumlar can sıkabiliyor.. Doktorum özellikle 22 de tavsiye etti :) Haftaya inşallah bizimbende
Tweetyy senin kaç haftalık oldu ? Benim cok yoğun değildi ama hafiften baslamıstı doktorum ben demeden bana verdı hatta hem kan hem magnezyum ve direkt kesildi vucut ağrım yani korkma olması normall Bende ilaç kullanırıen cok korkuyorum ama sonucta doktor verıyor mesela grip oldum geçen asla içmedim gğn geçtikce ilaç seviyesi artıyo canımı sıkıyo bu durum

Sütyen kesinlikle yeter canım atlette bakıcam bende bir kaç tane alırım

Bu arada burun tıkanıklığı çekenler bi ara mentollu vix kullanıyordum sonra bıraktım burun bandına geçtim çok rahatladım burun tıkanlılıgınız varsa burun bandı alın kızlar

Öyle güzel kii görünce heyecanlandım. bebek kokusu geldi burnuma. Ne güzel heyecanlar herşey muhteşem görünüyor
dimii yaa bende çok duygulandım heyecanlandım sürekli dolaba bakıyorum rabbim evlatlarımızın üzerine giydirmeyi nasip etsin çok teşekkür ederiz kuzum

Saol kuzumm organizerler için çok heyecanlanmıştım hep ona sebep yaptım gaza getirdi beni bide ara ara gelip insanlar dolabına bakmaya başladı kızımın dedim Güzel görünsün çok eğlenceli gram yorulmadim oğlan anne neden gülerek ütü yapıyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…