- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Magnorm diye bir ilaç canım. doktorum önermişti.Hangisini kullanıyorsun?Doktorun mu önerdi yoksa herhangi birini kullanabilir misin dedi
YaaAhaahhahahahahahabenim annembenden zayıf
aa süperrrr. kız ne ara yıkadın da yerleştirdin yahuKizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuupuset örtüsüne de bayıldım
Teşekkür ediyorum denemekten zarar gelmez herhalde,bir cahil anne olarakKuzum normalde pişik kremi ama cilt üzerinde iyileştirici ve guzellestirici etkisi oluyor ben yüzüm için aldım o kadar bereketli ki kıza da kullanicam
Haklısın,teşekkür ediyorum çokCanım doktorun senin ağrılarına göre en uygun olanı yazargruptan bi arkadaş bana bunu önermişti. Doktora sordum kullanabilirsin demişti. Şimdilik böyle devam ediyorum
Magnorm diye bir ilaç canım. doktorum önermişti.
Çok teşekkürler
Ben çok sabirsizim kuzum napiyim dayanamıyorum o dolap batıyordu bana bende hallettimMagnorm diye bir ilaç canım. doktorum önermişti.
Yaaayy valla bacaklar bol bel tam oturuyor şuan annemin pantalonlarda . çok rahat oldu
aa süperrrr. kız ne ara yıkadın da yerleştirdin yahu
Öyle güzel kii görünce heyecanlandım.Kizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuupuset örtüsüne de bayıldım
Yaa aslında ilk tanıtımda ty da 259 tl satılıyordu 10 gün kadar öyle sattılar sonra 500 küsürler çıktı tekrar düşmesini bekliyorum bendeYaaaa o model de çok pahalıama kaçış yok gibi alcaz
Kız helal olsun maşallah en son nasıl düzenli yerleştiricem diyorsun sen hepsini ip gibi dizmişsin bayıldımKizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuupuset örtüsüne de bayıldım
Kuzum tecrübem yok ama araştırıp çevremden de gördüğüm genelde doğumdan sonrada evde emzirme sütyeni çok iyi oluyormuş bir de ne olursa olsun şubat mart soğuk aylar olacak kış artık geç geliyor malum. Bence emzirme sütyeni zaten şart dışarı çıkarken doktor kontrolüne giderken ya da hastane odasında sezeyansa 2 gün kalındığında lazım elbet. Ama ayrıca emzirme sütyeni evdeyken daha konforlu gümüş kapak gibi ürünler de kullanacaksan eğer sütyen rahatsız edebilir ya da sütyen üstüne atlet giyme durumu sıkıp rahatsız edebilir yani atlette bulundurmak bence şartGünümüz ağrı sızı olmadan geçsin kızlarSorum anne olanlara en çok şimdi ben çok erkenden sütyen giyinemedim belimden ağrı başlıyordu şiddetli gitdim sütyen gibi ama atlet aldım şimdi iç giyimi almak istiyorum sonrada giyinmek için tabi sizce emzirme atletmi ve ya sütyenmi alayım?
inşallah çookk güzel geçerBen 22 haftada giricem tüm organları tam gelişsin diye erken girdiğinde gelişmediği için olumsuz yorumlar can sıkabiliyor.. Doktorum özellikle 22 de tavsiye etti :) Haftaya inşallah bizim
inşallah gerçekten çook heyecanlıyımmGittiğinde randevu verir sana büyük ihtimalle
Anladım canım ya ben aslında evde hiç sütyen takmam dışardan içeri giren gibi hemen çıkartıyorum hele şimdi hamileyken dışarıya bile zor giyiniyorum hemen belim rahatsız oluyor bir tek eve başka birisi gelse hemen takıyorumYaa aslında ilk tanıtımda ty da 259 tl satılıyordu 10 gün kadar öyle sattılar sonra 500 küsürler çıktı tekrar düşmesini bekliyorum bende
Kız helal olsun maşallah en son nasıl düzenli yerleştiricem diyorsun sen hepsini ip gibi dizmişsin bayıldımhangi ara yıkadın ütüledin katladın dizdin benim çocuk dolabı şuan benim stoklarımla dolu bebeklere ait 3-5 parça kıyafet var askılarla attım içine duruyor
Kuzum tecrübem yok ama araştırıp çevremden de gördüğüm genelde doğumdan sonrada evde emzirme sütyeni çok iyi oluyormuş bir de ne olursa olsun şubat mart soğuk aylar olacak kış artık geç geliyor malum. Bence emzirme sütyeni zaten şart dışarı çıkarken doktor kontrolüne giderken ya da hastane odasında sezeyansa 2 gün kalındığında lazım elbet. Ama ayrıca emzirme sütyeni evdeyken daha konforlu gümüş kapak gibi ürünler de kullanacaksan eğer sütyen rahatsız edebilir ya da sütyen üstüne atlet giyme durumu sıkıp rahatsız edebilir yani atlette bulundurmak bence şart
Bende evde hiç takmam o yüzden senin gibi yapıcam canım dışarısı için sütyen 3 lü siyah beyaz ten rengi alıcam bir de ev için 1 emzirme atletim var bir kaç tane daha alıcam yeter zaten diye düşünüyorumAnladım canım ya ben aslında evde hiç sütyen takmam dışardan içeri giren gibi hemen çıkartıyorum hele şimdi hamileyken dışarıya bile zor giyiniyorum hemen belim rahatsız oluyor bir tek eve başka birisi gelse hemen takıyorumo zaman dışarıya sütyen alırım ev için atlet
İnternetten aldıysan link isterizKizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuupuset örtüsüne de bayıldım
Allah'ım nasıl güzel duruyorKizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuupuset örtüsüne de bayıldım
Ben 22 haftada giricem tüm organları tam gelişsin diye erken girdiğinde gelişmediği için olumsuz yorumlar can sıkabiliyor.. Doktorum özellikle 22 de tavsiye etti :) Haftaya inşallah bizimbende
Tweetyy senin kaç haftalık oldu ? Benim cok yoğun değildi ama hafiften baslamıstı doktorum ben demeden bana verdı hatta hem kan hem magnezyum ve direkt kesildi vucut ağrım yani korkma olması normall Bende ilaç kullanırıen cok korkuyorum ama sonucta doktor verıyor mesela grip oldum geçen asla içmedim gğn geçtikce ilaç seviyesi artıyo canımı sıkıyo bu durumEvet gerçekten felaketti. Bacağımı yatağa kaldıramıyorum ya da arabaya eşim kaldırıyor. Hep böyle değilim de nöbet ve yoğun ders olduğu günler böyle oluyorum. Erken değil mi bunun için diye de endişe ediyorum
Sütyen kesinlikle yeter canım atlette bakıcam bende bir kaç tane alırımBende evde hiç takmam o yüzden senin gibi yapıcam canım dışarısı için sütyen 3 lü siyah beyaz ten rengi alıcam bir de ev için 1 emzirme atletim var bir kaç tane daha alıcam yeter zaten diye düşünüyorum
dimii yaa bende çok duygulandım heyecanlandım sürekli dolaba bakıyorum rabbim evlatlarımızın üzerine giydirmeyi nasip etsinÖyle güzel kii görünce heyecanlandım.bebek kokusu geldi burnuma. Ne güzel heyecanlar herşey muhteşem görünüyor
Saol kuzummYaa aslında ilk tanıtımda ty da 259 tl satılıyordu 10 gün kadar öyle sattılar sonra 500 küsürler çıktı tekrar düşmesini bekliyorum bende
Kız helal olsun maşallah en son nasıl düzenli yerleştiricem diyorsun sen hepsini ip gibi dizmişsin bayıldımhangi ara yıkadın ütüledin katladın dizdin benim çocuk dolabı şuan benim stoklarımla dolu bebeklere ait 3-5 parça kıyafet var askılarla attım içine duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?