2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Benim bugün 20+3 kuzum

Keşke o zamanlar alsaymışız yaaa pişmanım. Şimdi 2 al 1 öde oluyor da iki tane ona gerek yok lotus seviyorum ben çok rahattı önceden

Keşke o zamanlar alsaymışız yaaa pişmanım. Şimdi 2 al 1 öde oluyor da iki tane ona gerek yok lotus seviyorum ben çok rahattı önceden
Daha ne kadar büyürler bilmiyorum ama uzun bi süre eski sütyenlerime dönemeyeceğim sanırım onlarla çoktan vedalaştım biz artık emzirme sütyenleri paklar

Herkes detaylıya girmiş ne güzel <3 Benim de 21 artı 0 da randevum, 20 Kasımda, doktorum her kontrolde organlarına da teker teker bakıyor, 11.haftada Nipt de yaptırmıştık bir şey çıkmasını beklemiyorum dedi.

Nihayet terliklerim geldi çıktıhepsi buradan 264 TL sipariş etdim 39 bana küçük geldi sonra yeniden mavi bitdiği için bej rengini etdim ama gelmedi kendileri iptal etdi 50 TL kupon verdiler paramıda verdiler tabibende mecbur trendyoldan sipariş etdim 306 TL çok sıcak tutuyor

Eklentiler

• IMG20231108134031.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…