2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ya bu terlikler çok hoşuma gidiyor ama hastane dışında nerede giyiliyr bilemediğim için almayacağım galiba. Evden terlik götürcem.

önceki gün kullanma tarihi geçmiş ketçap yemişim kızlar, midem bozuldu sonradan fark ettim geçtiğini. Dünden beri de hareket etmiyordu eşimle korktuk gece acile mi gitsek dedik geri bugüne randevu buldum hemen aldım, çok şükür kalbi atıyor her şey yolunda çıktı. Ama size bir şey sormak istiyorum benim ilk doktorum 10 Haziran olan adet tarihimi 3 Haziran olarak değiştirdi bir hafta ileri dedi. Şuan tüm doktorlara 3 Haziran diyorum, kilosu 530 gram yani 22 hafta ile uyumlu ama boyu 24 çıktı 21. Haftada kalmış görünüyor. Sizce bundan sonra gerçek adet tarihimi mi söylesem muayene olurken

kızlar bu akıntıdan mantardan bıktım ben psikolojim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım istanbulda avrupa yakasında doktor tavsiyesi olan var mı acaba
Canım benim doktorum fitil vermişti bir de zalain diye bi krem. Onları kullanıyorum çok şükür kalmadı. Önceden yeşil katı akıntım oluyordu geçti. Sen de herhangi bi doktora söyle fitil verir büyük ihtimal

yeni kullandım 3 günlük fitil geçmedi sinirden ağlıyorum artık canım. bebeğe zarar verecek diye içim içim yiyor. gebelik başından beri 3 kez fitil kullandım tekrarlıyor

Canım senin yerinde olsam gerçek adet söylerdim ama bir doktor da böyle bir durum yaşadım o adet tarihimi 3 Haziran olarak değiştirdi diye yeni doktoru da bilgilendirirdim onlar zaten her iki olayı da dinlediklerinde doğru yönlendirme yaparlar

Kuzum benimde sat 11 Haziran bence de gerçek tarihi söyle çünkü bebek ileriki haftalarda kendi haftasına da dönebilir bu sefer gelişimi geri gitmiş yada durmuş gibi bişey diyebilirler aklını bulandırır boşuna

Kızlar alışverişimizin çoğu bitti ama yattığım yerden yoruldum günlerdir ona bak buna bak şu eksik bu eksik derken tamamladım sayılır. Eksik olarak bebek bezi ve ıslak mendili, kamerası, bebek arabası kaldı. Onları da diğer ay alırız. Bu ay sadece odası ve diğer ihtiyaçlar 50bin tuttu. Siz düşünün Ama çok aza indirdik sonunda şükür

50 miiii

Evet ama her şeyini aldık nerdeyse deterjanından bineronuna battaniyesi müslini hava nemlendiricisi lohusa şeysileri, bebek bakım çantası, alt değiştirme örtüsü ve organizeri, ana kucağı, puset örtüsü, hastane çıkışı, bakım setleri, göğüs ucu şeysileri, koltuğu, halısı, şifonyeri, dolabı, puset örtüsü ve minderi, peluş oyuncakları, sifonyer üzeri raflar çiçekler, çerçeve, sayı küpleri panosu ıvır zıvırları daha neler neler

Maşallah canım resmen bitmiş sizin alışveriş daha hiçbir şeye başlamamış olan ben bir de bu kadar şeyi temizle kaldır yıka kurut ütüle etiket kes Allah yardımcımız olsun

of hepsini bir anda nasıl hallettin tebrik ederim valla. ben çok beğendiğim bir şeyi tam alacakken ''belki daha güzelini bulurum'' deyip sürekli erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…