2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
güzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedi kalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Çok şükür canım o delik de Allahın izniyle kapanacak inşallah içini ferah tut

Ondan öyle fiyatlar uçmuşAcaba bunundamı markaları var yoksa hepsi aynı işlem yapıyor
Evet canım markaları var farklı farklı. Göğüs yaralarını iyileştiriyormuş kısa sürede. Bazıları doğumdan 1-2 hafta önce takmaya başlıyor. . Bununda mı farklı ayarları var ki 22 ayar 24 ayar gibi

Yani yengemin göğüs uçları aşırı yara olmuştu bebekler ilk ay emme refleksi tam olmadı tuttu tutamadı yarım yamalak tuttular derken hep yara oldu kanadı ucu ve mastit geçirdi yara olunca artık kanama aşamasına geldi o da ilk gebelik bilinçsiz haklı olarak doktoru gümüş kapak ve krem önerdi öyle rahatladı o yüzden ben alacağım canım tercih meselesi tabi sonradan doğumdan sonra da alabilirsin

Ayyyy foto da at kuzum

Ben de alıcam galiba. Erkenden koymaya başlarız yaraları önlüyormuş canım dediğin gibi memnun olmayan yok. Ay hiç öyle benim istediğim şeyler doğru dürüst indirime girmedi ya

Yok artık ne ayarıben 500 buldum birini silvermi nemi

güzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedi kalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Çok şükür canım, sende atlattın sıranı darısı biz bekleyenlere olsun doğuma kadar delik kapanır Allah'ın izniyle

Kız atayım da karnım yok duyumları beni üzüyor ama atarım inşallah yarın 21 haftalık oluyoruz Allahın izniyle foti çekerim
Yaaaa vardır. Bana da dün bir teyze diyor sen nasıl hamilesin diye. Öğrencilerim de diyor. Ne bekliyorlar 9 aylık göbek mi

Benim de hala geçmedi akıntı kaşıntı var mı sende canım
kaşıntı yok diyebilirim canım çok nadir saniyelik hafif geldi bugün. Ama tahriş hissi , beyaz ve sarımsı akıntı var. Pazar günü bitirmiştim fitili anca peynir kesiği gibi olan akıntı geçti. Senin nasıl durumlar benim gebeliğimin başında sakaryada gittiğim doktorum vardı haftaya ara tatilde ona gideceğim whatsappdan yazıştık onunla idrar tahlili yaptır öyle tekrar konuşalım dedi. Burda yani İstanbuldaki doktoruma ulaşamıyorum hastanede yokmuş, whatsapptan yazdım dönüş de olmadı 2 gündür.

Yaaaa vardır. Bana da dün bir teyze diyor sen nasıl hamilesin diye. Öğrencilerim de diyor. Ne bekliyorlar 9 aylık göbek mi
Bi maşallah emojinizi alırız dayanamadım kalktım çektim

Eklentiler

• E4878BBE-3FE6-481B-AFB7-FE025F3DC70F.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 92
Benim de kaşıntı yok . Fitil bişeye yaramıyor. Mantar mı ben onu bile bilmiyorum çok yoğun fazla sarı krem rengi yumurta akı kıvamında akıntılarım hep. Antibiyotik mantarı daha da çoğaltır. Pazartesi gittiğimde tekrar söylicem inşallah antibiyotiğe gerek duymaz . Ben iç çamaşırlarını da ütülemeye başladım. Probiyotik kullanıyorum. Ama hiç geçmiyor . Bazen düşen katı akıntı bozuk 1 lira çapını buluyor . Benim gittiğim başka doktora akıntıları söyledim. Tarif ettim. Yeşil ,kokulu,kaşıntılı değilse gebelikte dikkate almıyoruz bile akıntıyı dedi. Sen de üzülme canım doktora söyle yapacağımız başka bir şey yok. Acı ağrı kaşıntı yoksa demekki gebeliğimiz böyle ilerleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…