Çok şükür canım o delik de Allahın izniyle kapanacak inşallah içini ferah tutgüzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedikalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Evet canım markaları var farklı farklı.Ondan öyle fiyatlar uçmuşAcaba bunundamı markaları var yoksa hepsi aynı işlem yapıyor
Yani yengemin göğüs uçları aşırı yara olmuştu bebekler ilk ay emme refleksi tam olmadı tuttu tutamadı yarım yamalak tuttular derken hep yara oldu kanadı ucu ve mastit geçirdi yara olunca artık kanama aşamasına geldi o da ilk gebelik bilinçsiz haklı olarak doktoru gümüş kapak ve krem önerdi öyle rahatladı o yüzden ben alacağım canım tercih meselesi tabi sonradan doğumdan sonra da alabilirsinBilemedim, gerekli mi anlamadım . Krem sürmektense bu daha iyi gibibi de bu silver nurse markasının daha küçüğü var galiba o da 535 TL idi. Göğüslerim küçük ama büyüğü olsa daha çok yerine değer iyi olur diye düşünmüştüm
Ayyyy foto da at kuzumAhh kuzum Allah yardım etsin valla ben dışarıya çıkıb gelince ağrımayan yerim olmuyorKaç gündür mobilya gidiyorum sözde almaya bir gidemedim yani..bu gün park yatak gelmiş eşimi bekliyorum gelsin kursun diye çok heyacanlıyım
AhahahaAşağıda yüzünü gördüm
Ben de yeni yıl sonrasına bırakmak istemiyorum küçük parçalar kalsın da büyükler kalmasınBen Ocak sonrasına bırakmak istemedim malum zamlar o yüzden bitsin dedik bir de muhtemelen şubatta gelecek bebiş az kaldı anca dedik
Senin bir de ikizSaçlarınönden bende sıfır hamile gibiyim yandan kimseye göre 5 aylık gibi değilim ama bence yandan da baya var benim
Ben de alıcam galiba.Yani yengemin göğüs uçları aşırı yara olmuştu bebekler ilk ay emme refleksi tam olmadı tuttu tutamadı yarım yamalak tuttular derken hep yara oldu kanadı ucu ve mastit geçirdi yara olunca artık kanama aşamasına geldi o da ilk gebelik bilinçsiz haklı olarak doktoru gümüş kapak ve krem önerdi öyle rahatladı o yüzden ben alacağım canım tercih meselesi tabi sonradan doğumdan sonra da alabilirsin
Yok artık ne ayarıEvet canım markaları var farklı farklı.Göğüs yaralarını iyileştiriyormuş kısa sürede. Bazıları doğumdan 1-2 hafta önce takmaya başlıyor. . Bununda mı farklı ayarları var ki 22 ayar 24 ayar gibi
Çok şükür canım, sende atlattın sıranı darısı biz bekleyenlere olsungüzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedikalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Kurulsun atıcam kuzumAyyyy foto da at kuzum
Kız atayım da karnım yok duyumları beni üzüyorSenin bir de ikizsen de at bir gün karnını
Yaaaa vardır. Bana da dün bir teyze diyor sen nasıl hamilesin diye. Öğrencilerim de diyor. Ne bekliyorlar 9 aylık göbek miKız atayım da karnım yok duyumları beni üzüyorama atarım inşallah yarın 21 haftalık oluyoruz Allahın izniyle foti çekerim
O sanırım benim attığımın küçük olanı ,Yok artık ne ayarıben 500 buldum birini silvermi nemi
kaşıntı yok diyebilirim canım çok nadir saniyelik hafif geldi bugün. Ama tahriş hissi , beyaz ve sarımsı akıntı var. Pazar günü bitirmiştim fitili anca peynir kesiği gibi olan akıntı geçti. Senin nasıl durumlarBenim de hala geçmedi akıntıkaşıntı var mı sende canım
Bi maşallah emojinizi alırızYaaaa vardır. Bana da dün bir teyze diyor sen nasıl hamilesin diye. Öğrencilerim de diyor. Ne bekliyorlar 9 aylık göbek mi
Maşallah canım sizeBi maşallah emojinizi alırızdayanamadım kalktım çektim
Aynen canım öncesi çok daha mantıklı malum 1 ayda bile o kadar zam oluyorsa ocaktan sonrasını düşünemiyorumBen de yeni yıl sonrasına bırakmak istemiyorum küçük parçalar kalsın da büyükler kalmasın
Benim de kaşıntı yok . Fitil bişeye yaramıyor. Mantar mı ben onu bile bilmiyorumkaşıntı yok diyebilirim canım çok nadir saniyelik hafif geldi bugün. Ama tahriş hissi , beyaz ve sarımsı akıntı var. Pazar günü bitirmiştim fitili anca peynir kesiği gibi olan akıntı geçti. Senin nasıl durumlarbenim gebeliğimin başında sakaryada gittiğim doktorum vardı haftaya ara tatilde ona gideceğim whatsappdan yazıştık onunla idrar tahlili yaptır öyle tekrar konuşalım dedi. Burda yani İstanbuldaki doktoruma ulaşamıyorum hastanede yokmuş, whatsapptan yazdım dönüş de olmadı 2 gündür.
Çok tatlısınız maşallah canım büyümüşler bayaBi maşallah emojinizi alırızdayanamadım kalktım çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?