Maşallah canım resmen bitmiş sizin alışveriş daha hiçbir şeye başlamamış olan ben bir de bu kadar şeyi temizle kaldır yıka kurut ütüle etiket kes Allah yardımcımız olsun
Evet canım çok şükür sayılı 4-5 şeyimiz kaldı sadece onu da diğer ay hallederiz inşallah zaten sonra da doğuma 2 ay kalıyor Allah'ın izniyle anca olur sonra ağırlaşacağım bitsin artık ve daha dediğin şeyler de var
of hepsini bir anda nasıl hallettin tebrik ederim valla. ben çok beğendiğim bir şeyi tam alacakken ''belki daha güzelini bulurum'' deyip sürekli erteliyorum
Benim bazı kendi eşofmanlarım hiç dar diğil ondan şimdilik ikisini giyine biliyorumama dışarıya artık tulum almalıyım acil olarakçünkü takımlarım pantolonları sıkmaya başlıyor
Ahh kuzum Allah yardım etsin valla ben dışarıya çıkıb gelince ağrımayan yerim olmuyorKaç gündür mobilya gidiyorum sözde almaya bir gidemedim yani..bu gün park yatak gelmiş eşimi bekliyorum gelsin kursun diye çok heyacanlıyım
Göğüs ucu yara olursa mükemmel bir şeymiş etraftan duyduğum gümüş kapak baya rahatlatıyormuş bir de göğüs ucu kremi sürüp gümüş kapak takınca çiçek diyorlar
Göğüs ucu yara olursa mükemmel bir şeymiş etraftan duyduğum gümüş kapak baya rahatlatıyormuş bir de göğüs ucu kremi sürüp gümüş kapak takınca çiçek diyorlar
Farklı markaların gümüş kapakları var e bebek Philips gibi bir de göğüs kalkanı dedikleri plastik olanlar da var kapak gibi ama gümüş kapak alacağım bende gümüş kapakların hepsi baktığımda 600 küsürlerde adı gümüş kapak olsun yeter hepsi aynı görevi görüyor bildiğin eğilip bükülüyor basit bir şey ama fiyatı maşallah
Farklı markaların gümüş kapakları var e bebek Philips gibi bir de göğüs kalkanı dedikleri plastik olanlar da var kapak gibi ama gümüş kapak alacağım bende gümüş kapakların hepsi baktığımda 600 küsürlerde adı gümüş kapak olsun yeter hepsi aynı görevi görüyor bildiğin eğilip bükülüyor basit bir şey ama fiyatı maşallah
O zaman bende bakayım belki ucuzunu bulurumeşim o gümüş kapağın fiyatını ve kendisini görürse resmen kriz geçirir en iyisi ona doğumdan sonra göstermekzaten bazı aldıklarımın fiyatını görünce bana diyorki bu ne için lazımki
güzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedi kalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Bilemedim, gerekli mi anlamadım . Krem sürmektense bu daha iyi gibi bi de bu silver nurse markasının daha küçüğü var galiba o da 535 TL idi. Göğüslerim küçük ama büyüğü olsa daha çok yerine değer iyi olur diye düşünmüştüm