2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben de canım bebeklerimiz iyi olsun . Onlara bi zararı olmasın bu mantarın benim de pazartesi günü. İnşallah hepimizin güzel geçer detaylısı amin

Oyyyy maşallah canım benim çok sevindim, kilosu herseyi çok iyi çıkmış benimde yarın 21+2 bakalım bebişkom nasıl güzel haberler almana çok sevindim. Darısı benim başıma
Yarınmı senın detaylın cnm?

Birde dediki zaten senin 2. Gebeliğin
İlk gebeliğin sağlıklı bi çocuksa 2. Gebeliğin yüzde 70 sağlıklı olur dedi
Eger ilk gebeliğin olsaydı ozaman kesınlıkle bu ikili test riskine karsı fetal derdım dedi

Sanırım hamilik boyunca bundan kurtulamayacağız canım bende öyleyim bazen sarı beyaz beyaz akıntı asla kurtulamıyorum. Bende 3 kutu fitil kullandım ama yok asla geçmiyor.
bebeğe zararı olmasın da artık bir şekilde katlanırız. yeterki onlar sağlık sıhhatle doğsunlar bir an önce mart gelsin

Kızlar size bir şey sorcam saçma tabi ama biliyorsunuz ki saçma sorular hep benden gelir genelde. Şimdi ben su içerken nefes almıyorum sebebi belli değil yani içene kadar öyle oluyor. Ama şişeden su içiyordum fark etmedim bayağı nefes almamışım yarısına kadar icmişim de, ayy çok saçma soru biliyorum ama sizi seviyorum siz beni anlarsınız, yani 5-6 saniye tuttum herhalde fazla da olabilir ama sonuçta yaşıyorum şükür, bir şey olmaz dimi bebişime

Elelebaby sitesi kuzum bilmiyorum şimdi değişim edeyimmi yoksa iademi edeyim yatağın kendisini çok beğendim
Beğendiysen değişim iste kuzum. Yok ben soğudum bu siteden diyorsan iade et

Beğendiysen değişim iste kuzum. Yok ben soğudum bu siteden diyorsan iade et
Zar zor eşim paketledi çantasına şimdi cevab geldi dediklerine göre yalnış yapmışız ama sanmıyoruz bakıcaz yeniden çıkartıb bakıcaz video istiyorlar bizden

Zar zor eşim paketledi çantasına şimdi cevab geldi dediklerine göre yalnış yapmışız ama sanmıyoruz bakıcaz yeniden çıkartıb bakıcaz video istiyorlar bizden
Kurulumlu ürünlerde video çekmek gerekiyor ya böyle olaylara karşı önlem amaçlı. Paketi açma sürecinden kurma sürecine kadar herşeyi kayıt altına almamız lazım. İnşallah kuzum sıkıntısız halledersiniz.

Canım orada mandalları oluyor içinde bazen biraz zor takilabiliyor. Ben civil mağazasından aldım. Orada çalışan kız açtı kontrol etti banada göstermişti. Sonra bi ara ben kendim evde açıp kurmayı deniyim yapabilecek miyim diye bakayım dedim. Bende de ilk böyle oldu baya zor takıldı ama başardım. Biraz daha deneyin

güzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedi kalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Canım benim çok çok çok sevindim benim detaylıda da kalbin üzerinde ekojen odaklar izlendi . Ama sakın bunu internetten falan okuma ya da başka bir doktorla kafanı bulandırma delik var gibi algılanıyor ama bu aylarda bu odaklar görülüyor ve zamanla kayboluyor dedi

Aynen bende peşman oldum keşki çekseydim şimdi yenide açıcaz bakalım

İyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk. İlk çocugum da baya çatlaştım.bunda olmaz dıye dusundum artık ona rağmen bebe yağı ve hindistan cevizi yağı suruyodum hem kuru Bı cildim var hem kaşınıyordu o yüzden. Akşam ne göreyim ince ince kırmızı çizgi dolu ve Bı anda oldu yanı aksam oldu kantoron vardı onu sürdüm oturdum ağladım çok canım sıkıldı bebek sağlıklı olsun önemli değil ama işte bılıyosunuz ınsanın yıne de canı sıkılıyor elimde değil yarın hemen lierac alayım dedim sizce ne yapayım

Evet canım yanlış kurulum yada yapamama gibi vu durum olmuş olabilir. İlk gönderindededigim gibi bende de aynı durum olmuştu. Sonra yapabildim

Kuzum mart ayında satenle üşüyebilirsin ama bence çok güzel hatta tüylü güzel çok severim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…