- 16 Mart 2022
- 3.261
- 3.259
- 83
- 33
Ben de canım bebeklerimiz iyi olsun . Onlara bi zararı olmasın bu mantarınben geçen ay vajinal kültür vermiştim canım orda çıktı candida mantarı. ama niye fitile cevap vermedi bu sefer anlamadım. tahriş hissi hafif ama çamaşırıma akıntı oluyor her gün. 1 ay öncede aynı fitili kullanmıştım probiyotikle o zaman geçirdi bu şikayetleri. Forumları okuyorum da dediğin gibi bir sürü fitil kullanıp işe yaramadı diyen dolu. Umarım idrar tahlilim temiz çıkar da ekstra bide onunla uğraşmam. 3 hafta önce vermiştim idrar rutin kontrol olsun diye bişey çıkmamıştı orda ama yarın yine vereceğim. Bebeklerimiz iyi olsun da yoksa asla takmam kafaya. Cumartesi de ayrıntılı ultrason var. Hayırlısı ile ordan da güzel şeyler duyarsak rahat edeceğim.
Darısı başına cnmMaşallah kuzum maşallahdarısı başımıza inşallah
Bu ay sonunda kuzumDarısı başına cnminş guzel haberlerle gel. Senın nezamandı cnm
Yarınmı senın detaylın cnm?Oyyyy maşallah canım benim çok sevindim, kilosu herseyi çok iyi çıkmış benimde yarın 21+2 bakalım bebişkom nasıl güzel haberler almana çok sevindim. Darısı benim başıma
bebeğe zararı olmasın da artık bir şekilde katlanırız. yeterki onlar sağlık sıhhatle doğsunlar bir an önce mart gelsinSanırım hamilik boyunca bundan kurtulamayacağız canım bende öyleyim bazen sarı beyaz beyaz akıntı asla kurtulamıyorum. Bende 3 kutu fitil kullandım ama yokasla geçmiyor.
inşallah canım aminBen de canım bebeklerimiz iyi olsun . Onlara bi zararı olmasın bu mantarınbenim de pazartesi günü. İnşallah hepimizin güzel geçer detaylısı amin
Beğendiysen değişim iste kuzum. Yok ben soğudum bu siteden diyorsan iade etElelebaby sitesi kuzum bilmiyorum şimdi değişim edeyimmi yoksa iademi edeyim yatağın kendisini çok beğendim
Zar zor eşim paketledi çantasına şimdi cevab geldi dediklerine göre yalnış yapmışız ama sanmıyoruz bakıcaz yeniden çıkartıb bakıcaz video istiyorlar bizdenBeğendiysen değişim iste kuzum. Yok ben soğudum bu siteden diyorsan iade et
mart bir gelse de rahatlasak :)Ya bende öyle asla kurtulamıyorum akıntıdan. 2 farklı fitil bir krem kullandım. Sulu beyaz hala geliyor. Özellikle hareket ettikçe daha çok fark ediyorum. Kaşıntı yanma acı olmadığı için artık umursamayacağım. Bencede bu hiç geçmeyecek gibi.
Kurulumlu ürünlerde video çekmek gerekiyor ya böyle olaylara karşı önlem amaçlı. Paketi açma sürecinden kurma sürecine kadar herşeyi kayıt altına almamız lazım. İnşallah kuzum sıkıntısız halledersiniz.Zar zor eşim paketledi çantasına şimdi cevab geldi dediklerine göre yalnış yapmışız ama sanmıyoruz bakıcaz yeniden çıkartıb bakıcaz video istiyorlar bizden
Ah ah hep gözüm takvimde desem.mart bir gelse de rahatlasak :)
Canım orada mandalları oluyor içinde bazen biraz zor takilabiliyor. Ben civil mağazasından aldım. Orada çalışan kız açtı kontrol etti banada göstermişti. Sonra bi ara ben kendim evde açıp kurmayı deniyim yapabilecek miyim diye bakayım dedim. Bende de ilk böyle oldu baya zor takıldı ama başardım. Biraz daha deneyinBu arada yatak kendisi çok iyi her şeyini göndermişler ama bozuk gelmiş üzüldümyine eşim haklı çıktı hep diyor sipariş etmeyek bunu kendisi dedi sipariş et çok beğenmişti ve trendyolda yeniden getirmişler fiyat aynı keşki biraz acele etmeseydim
Canım benim çok çok çok sevindimgüzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedikalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Aynen bende peşman oldum keşki çekseydim şimdi yenide açıcaz bakalımKurulumlu ürünlerde video çekmek gerekiyor ya böyle olaylara karşı önlem amaçlı. Paketi açma sürecinden kurma sürecine kadar herşeyi kayıt altına almamız lazım. İnşallah kuzum sıkıntısız halledersiniz.
Kuzum benim de aklıma gelmezdi ya valla şimdi bu olay yaşanınca düşündüm.Aynen bende peşman oldum keşki çekseydim şimdi yenide açıcaz bakalım
Evet canım yanlış kurulum yada yapamama gibi vu durum olmuş olabilir. İlk gönderindededigim gibi bende de aynı durum olmuştu. Sonra yapabildimZar zor eşim paketledi çantasına şimdi cevab geldi dediklerine göre yalnış yapmışız ama sanmıyoruz bakıcaz yeniden çıkartıb bakıcaz video istiyorlar bizden
Kuzum mart ayında satenle üşüyebilirsin amakızlar hastane için bunu almayı düşünüyorum benim içime çok sindi belki fikir olur tüyleri çıkartıp takılabiliyormuş bilginiz olsunterlik olarakta twigy alacağım şuan aşırı indirim var mutlaka bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?