canım çok şükür herşey yolunda Prof Murat Yaylaya gittim 1 saat teker teker herşeyi inceledi uzun zamandır ben bu kadar asil kibar zarif bir adama denk gelmemiştim çok çok memnun kaldımparis2023 canım sen ne yaptın senin detaylı nasıl geçti
Gözün aydın canım.Benimde pıhtılaşmam yok ama düşükten kimyasaldan dolayı oksapar hala devam bence sende devam etEvet cnm anca girip yazabiliyorum
Sabah 9,30 daydı girdım
Bilmiş, profesyonel bi doktor çıktı karşımasürekli yabancı kelimelerle cevap verdi, yarısını anlamadım ama olsun
Mutlu ayrıldım ordan
Kızçemin herseyi tastamam Allaha şukur, detaylı bi şekılde heryerını ölçtü, biçti, saydı..
Yaş 39 oldugu için ikili twstim risk grubunda çıkmıştı, kafam rahat olsun istersen fetal yaptr dedi doğal olarak.
Tabii bn şu saatten sonra fetal düşünmüyorum,
Kimyasallarının sebebi asla pıhtılaşma değil dedi, febetik sonucumu gosterdım, sende pıhtılaşma yok dedi, farklı 2 gen var onlar heterezigot olsaydı pıhtılaşma olurdu dedi, halbukı 3 doktor bna dırek iğne başla demişti, vuruldugun iğne saba yararlı bebeğe değil dedi, acayıp kafam karıştı tabiinyse iğneye devam riske atamam
Rahım uzunlugu vs hersey normal dedi
Sat 21+6
Usg 21+1
Geç döllenme dıyemeyiz dedi
420 gr
+10 kg cok fazla bıraz dıkkat et dedi,
Bende 7 kilo aldım canım 19+3 ümCanım birde sen kaçta hamile kaldın, kaç kilosun bende çok alıyorum. +7 ile devam ediyorum yola bakalım bana yarın ne diyecek
Evet ya benim ki de böyle şeyleri sitelerden almamı istemiyor. Tamamen şans yani. Şimdi bide iade ile uğraş dur. Olsun kuzum en azından iade durumu var. Sen nereden sipariş etmiştin hangi site?Bu arada yatak kendisi çok iyi her şeyini göndermişler ama bozuk gelmiş üzüldümyine eşim haklı çıktı hep diyor sipariş etmeyek bunu kendisi dedi sipariş et çok beğenmişti ve trendyolda yeniden getirmişler fiyat aynı keşki biraz acele etmeseydim
Elelebaby sitesi kuzum bilmiyorum şimdi değişim edeyimmi yoksa iademi edeyim yatağın kendisini çok beğendimEvet ya benim ki de böyle şeyleri sitelerden almamı istemiyor. Tamamen şans yani. Şimdi bide iade ile uğraş dur. Olsun kuzum en azından iade durumu var. Sen nereden sipariş etmiştin hangi site?
Ayyy sağol kuzum o senin güzelliğinAma çok güzelsin canım maşallah
Yok vallahi toplamayalım. Ben düşünmüyorumEvet evet kuzum toparlarsak altından kalkamayız sanırım bu işi. Hersey öyle pahalı ki Allah yardımcımız olsun. Doğum ücretlerimiz ne kadar olacak vallahi ben onu bile düşünmeye başladım Canım
Kuzum sen mail falan at fotoğrafla beraber. Böyle geldi diye. Onlar dönüş yapacaktırElelebaby sitesi kuzum bilmiyorum şimdi değişim edeyimmi yoksa iademi edeyim yatağın kendisini çok beğendim
İnstaqram hesaplarına yazdım hemen fotoyuda gönderdim yarın dönüş yaparlarKuzum sen mail falan at fotoğrafla beraber. Böyle geldi diye. Onlar dönüş yapacaktır
AA benim ki de bugün geldiKızlar nebulizator geldi çalışıyor mu diye denedim hemençok güzel ya yatayda dikeyde güzel buhar çıkarıyor ve 0 ses tıss diye bi ses çıkıyo o da çok kulağına yaklaştırırsan bakalım insallah gerek kalmaz kullanmayız ama kullanirsak bile bebeklerin rahatsız olacağını düşünmüyorum diğer sesliler çok korkutuyo minikleri
Yok kuzum ben öyle detaylı bakmadım içine 1 kaşık kadar içme suyu koydum önünle denedim çalışıyor mu diyeAA benim ki de bugün geldiama üşendim denemedim henuz yarın deniycem kuzum nerelerini yikadin benim kafam karıştı izgarisi islanmasin falan biseyler yazıyor bide serum fizyolojikle mi denedin
beyaz ve bazen hafif sarımsı sümüksü. hafif tahriş hissi yaratıyor bazen de hafif ekşimsi kokuHayır Canım bebeğe zarar vermez ne şikayetin var benimde sürekli akıntım var fitil kullandım. Doktor kokmuyorsa korkmaz normal dedi ne renk akıntın
Aynen öyle Canım çok kilolu durmuyorum bende durmamda yeterki sağlıklı olsunlar, dediği. Gibi doğumdan sonra hemen veririzBende 7 kilo aldım canım 19+3 üm
Doğumdan sonra veririz kiloları yeter ki sağlıklı olalım ikimizde 61 idim 68 im şuan
Ben tombik duruyorumAynen öyle Canım çok kilolu durmuyorum bende durmamda yeterki sağlıklı olsunlar, dediği. Gibi doğumdan sonra hemen veririz
Sanırım hamilik boyunca bundan kurtulamayacağız canım bende öyleyim bazen sarı beyaz beyaz akıntı asla kurtulamıyorum. Bende 3 kutu fitil kullandım ama yokbeyaz ve bazen hafif sarımsı sümüksü. hafif tahriş hissi yaratıyor bazen de hafif ekşimsi kokukültürde candida mantarı olarak üreme olmuştu geçen ay canım. doktorumla görüştüm yine fitil ve probiyotik kullanıcam artık tümden gitsin yoruldum
Olsun Canım eminim çok tatlısındırBen tombik duruyorum
Fotoğraf ekleyebilirsem ekleyeyimOlsun Canım eminim çok tatlısındır
Ya bende öyle asla kurtulamıyorum akıntıdan. 2 farklı fitil bir krem kullandım. Sulu beyaz hala geliyor. Özellikle hareket ettikçe daha çok fark ediyorum. Kaşıntı yanma acı olmadığı için artık umursamayacağım. Bencede bu hiç geçmeyecek gibi.Sanırım hamilik boyunca bundan kurtulamayacağız canım bende öyleyim bazen sarı beyaz beyaz akıntı asla kurtulamıyorum. Bende 3 kutu fitil kullandım ama yokasla geçmiyor.
Evet cnm iğne konusunda doktorlar 2ye bölünüyor, inşallah herkesin detaylı ultrasonu guzel geçer, bnım şukur guzel geçti, ikili test ara risk grubunda dediMaşallah maşallah
Şu iğne konusu da hiç aynı görüşte değil doktorlar, bizimde kafamızı karıştırıyorlar,benim kendi doktorum 2 gebeliğimde de kullandığını söylemişti, bu konu hakkında biz doktorlar da ayrı düşüyoruz, ama kullanılması taraftarıyım demişti, gerekli gördüğüm hastalara kullandırıyorum, olumlu etkisini de görüyoruz dedi, bizde faydasını görürüz Allahın izniyle
Bende gidene kadar senin haftanda oluyorum, bizimde güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?