2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar nebulizator geldi çalışıyor mu diye denedim hemen çok güzel ya yatayda dikeyde güzel buhar çıkarıyor ve 0 ses tıss diye bi ses çıkıyo o da çok kulağına yaklaştırırsan bakalım insallah gerek kalmaz kullanmayız ama kullanirsak bile bebeklerin rahatsız olacağını düşünmüyorum diğer sesliler çok korkutuyo minikleri

Eklentiler

• IMG_0014.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0012.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 54
güzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedi kalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Canım o da kapanacak inşallah sen de atlattın çok şükür

Kızlar biz de eşimle birazdan alışverişe başlıyoruz inşallah bir elimde telefon bı tarafta PC bismillah diyorum inşallah bu sefer karar verip alabilirim
Hadi bismillah kuzum
güle güle kullan kuzum

yeni kullandım 3 günlük fitil geçmedi sinirden ağlıyorum artık canım. bebeğe zarar verecek diye içim içim yiyor. gebelik başından beri 3 kez fitil kullandım tekrarlıyor
Hayır Canım bebeğe zarar vermez ne şikayetin var benimde sürekli akıntım var fitil kullandım. Doktor kokmuyorsa korkmaz normal dedi ne renk akıntın

Tikabasa canım senin detaylı vardı bugün nasıl geçti?
Evet cnm anca girip yazabiliyorum
Sabah 9,30 daydı girdım
Bilmiş, profesyonel bi doktor çıktı karşıma sürekli yabancı kelimelerle cevap verdi, yarısını anlamadım ama olsun
Mutlu ayrıldım ordan
Kızçemin herseyi tastamam Allaha şukur, detaylı bi şekılde heryerını ölçtü, biçti, saydı..

Yaş 39 oldugu için ikili twstim risk grubunda çıkmıştı, kafam rahat olsun istersen fetal yaptr dedi doğal olarak.
Tabii bn şu saatten sonra fetal düşünmüyorum,
Kimyasallarının sebebi asla pıhtılaşma değil dedi, febetik sonucumu gosterdım, sende pıhtılaşma yok dedi, farklı 2 gen var onlar heterezigot olsaydı pıhtılaşma olurdu dedi, halbukı 3 doktor bna dırek iğne başla demişti, vuruldugun iğne saba yararlı bebeğe değil dedi, acayıp kafam karıştı tabii nyse iğneye devam riske atamam

Rahım uzunlugu vs hersey normal dedi
Sat 21+6
Usg 21+1
Geç döllenme dıyemeyiz dedi
420 gr

+10 kg cok fazla bıraz dıkkat et dedi,

Maşallah kuzum maşallah darısı başımıza inşallah

Oyyyy maşallah canım benim çok sevindim, kilosu herseyi çok iyi çıkmış benimde yarın 21+2 bakalım bebişkom nasıl güzel haberler almana çok sevindim. Darısı benim başıma

Ayyy ben toplamayayım. Toplarsak kötü oluyor belli ki toplamadan usul usul alışverişe devam
Evet evet kuzum toparlarsak altından kalkamayız sanırım bu işi. Hersey öyle pahalı ki Allah yardımcımız olsun. Doğum ücretlerimiz ne kadar olacak vallahi ben onu bile düşünmeye başladım Canım

Canım birde sen kaçta hamile kaldın, kaç kilosun bende çok alıyorum. +7 ile devam ediyorum yola bakalım bana yarın ne diyecek

Maşallah maşallah
Şu iğne konusu da hiç aynı görüşte değil doktorlar, bizimde kafamızı karıştırıyorlar,benim kendi doktorum 2 gebeliğimde de kullandığını söylemişti, bu konu hakkında biz doktorlar da ayrı düşüyoruz, ama kullanılması taraftarıyım demişti, gerekli gördüğüm hastalara kullandırıyorum, olumlu etkisini de görüyoruz dedi, bizde faydasını görürüz Allahın izniyle
Bende gidene kadar senin haftanda oluyorum, bizimde güzel geçsin

Canım birde sen kaçta hamile kaldın, kaç kilosun bende çok alıyorum. +7 ile devam ediyorum yola bakalım bana yarın ne diyecek
Cnm bn 62 ile hamiş kaldım suan 72yim
Grcekten yani
Hep yedım hiç kumadım mesela daha
Bebiş normal kılo da
Anne çok alınca bebiş çok kılolu olmuyor, bunu etrafımda hep gordum ama yıyemeyen annelerın bebişlerinın kıloları guzel oluyor
Ki zaten bu kılo bnı ağarlaştırmaktan baska bısey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…