Canım o da kapanacak inşallah sen de atlattın çok şükürgüzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dedikalbinde minik bir delik var ama kapanır dedi
Suwen Kadın Ekru Lacy Mothercare Lohusa Dantelli Sütyen - Fiyatı, Yorumları
Suwen Kadın Ekru Lacy Mothercare Lohusa Dantelli Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlar nasıl acaba düşünüyorum bende rahat edermiyim
Hadi bismillah kuzumKızlar biz de eşimle birazdan alışverişe başlıyoruz inşallah bir elimde telefon bı tarafta PC bismillah diyorum inşallah bu sefer karar verip alabilirim
güle güle kullan kuzumKızlar nebulizator geldi çalışıyor mu diye denedim hemençok güzel ya yatayda dikeyde güzel buhar çıkarıyor ve 0 ses tıss diye bi ses çıkıyo o da çok kulağına yaklaştırırsan bakalım insallah gerek kalmaz kullanmayız ama kullanirsak bile bebeklerin rahatsız olacağını düşünmüyorum diğer sesliler çok korkutuyo minikleri
Hayır Canım bebeğe zarar vermez ne şikayetin var benimde sürekli akıntım var fitil kullandım. Doktor kokmuyorsa korkmaz normal dedi ne renk akıntınyeni kullandım 3 günlük fitil geçmedi sinirden ağlıyorum artık canım. bebeğe zarar verecek diye içim içim yiyor. gebelik başından beri 3 kez fitil kullandım tekrarlıyor
Evet cnm anca girip yazabiliyorumTikabasa canım senin detaylı vardı bugün nasıl geçti?
Evet Canım eşim 10 tane kıyafet almıştı geçen 10 küsür Ödemiş, 50 binde baya baya iyi halletmişsin50 miiii
Maşallah kuzum maşallahEvet cnm anca girip yazabiliyorum
Sabah 9,30 daydı girdım
Bilmiş, profesyonel bi doktor çıktı karşımasürekli yabancı kelimelerle cevap verdi, yarısını anlamadım ama olsun
Mutlu ayrıldım ordan
Kızçemin herseyi tastamam Allaha şukur, detaylı bi şekılde heryerını ölçtü, biçti, saydı..
Yaş 39 oldugu için ikili twstim risk grubunda çıkmıştı, kafam rahat olsun istersen fetal yaptr dedi doğal olarak.
Tabii bn şu saatten sonra fetal düşünmüyorum,
Kimyasallarının sebebi asla pıhtılaşma değil dedi, febetik sonucumu gosterdım, sende pıhtılaşma yok dedi, farklı 2 gen var onlar heterezigot olsaydı pıhtılaşma olurdu dedi, halbukı 3 doktor bna dırek iğne başla demişti, vuruldugun iğne saba yararlı bebeğe değil dedi, acayıp kafam karıştı tabiinyse iğneye devam riske atamam
Rahım uzunlugu vs hersey normal dedi
Sat 21+6
Usg 21+1
Geç döllenme dıyemeyiz dedi
420 gr
+10 kg cok fazla bıraz dıkkat et dedi,
Ayyy ben toplamayayım. Toplarsak kötü oluyor belli kiEvet Canım eşim 10 tane kıyafet almıştı geçen 10 küsür Ödemiş, 50 binde baya baya iyi halletmişsinwomi
Oyyyy maşallah canım benim çok sevindim, kilosu herseyi çok iyi çıkmış benimde yarın 21+2 bakalım bebişkom nasıl güzel haberler almana çok sevindim. Darısı benim başımaEvet cnm anca girip yazabiliyorum
Sabah 9,30 daydı girdım
Bilmiş, profesyonel bi doktor çıktı karşımasürekli yabancı kelimelerle cevap verdi, yarısını anlamadım ama olsun
Mutlu ayrıldım ordan
Kızçemin herseyi tastamam Allaha şukur, detaylı bi şekılde heryerını ölçtü, biçti, saydı..
Yaş 39 oldugu için ikili twstim risk grubunda çıkmıştı, kafam rahat olsun istersen fetal yaptr dedi doğal olarak.
Kimyasallarının sebebi asla pıhtılaşma değil dedi, febetik sonucumu gosterdım, sende pıhtılaşma yok dedi, farklı 2 gen var onlar heterezigot olsaydı pıhtılaşma olurdu dedi, halbukı 3 doktor bna dırek iğne başla demişti, vuruldugun iğne saba yararlı bebeğe değil dedi, acayıp kafam karıştı tabiinyse iğneye devam riske atamam
Sat 21+6
Usg 21+1
420 gr
Evet evet kuzum toparlarsak altından kalkamayız sanırım bu işi. Hersey öyle pahalı ki Allah yardımcımız olsun. Doğum ücretlerimiz ne kadar olacak vallahi ben onu bile düşünmeye başladım CanımAyyy ben toplamayayım. Toplarsak kötü oluyor belli kitoplamadan usul usul alışverişe devam
Ben alacağım canımhttps://www.hepsiburada.com/silvern...ilverNurse+Medikal&url_src=and-product-detail.
Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bunun fiyatı uygun mu sizce ?
Ama çok güzelsin canım maşallah
Canım birde sen kaçta hamile kaldın, kaç kilosun bende çok alıyorum. +7 ile devam ediyorum yola bakalım bana yarın ne diyecekEvet cnm anca girip yazabiliyorum
Sabah 9,30 daydı girdım
Mutlu ayrıldım ordan
Sat 21+6
Usg 21+1
420 gr
Maşallah maşallahEvet cnm anca girip yazabiliyorum
Sabah 9,30 daydı girdım
Mutlu ayrıldım ordan
Sat 21+6
Usg 21+1
420 gr
Cnm bn 62 ile hamiş kaldım suan 72yimCanım birde sen kaçta hamile kaldın, kaç kilosun bende çok alıyorum. +7 ile devam ediyorum yola bakalım bana yarın ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?