2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
oda sıcak olur ya olmaz mııı
Onu bilmiyorum kuzum. Ama yaz doğumunda bile anneye patik falan giydirdiklerimi görmüştüm. Kan kaybettiğimiz için galiba üşüyormuşuz. Ama tecrübeli değilim. Bunu bu yaz gördüm baya patikliudi hastanede ağustos ayında kadın uzun kollu falandı

Yaptık kuzum nasıl mutluyum

Evet canım yanlış kurulum yada yapamama gibi vu durum olmuş olabilir. İlk gönderindededigim gibi bende de aynı durum olmuştu. Sonra yapabildim
Bizdede durum aynı oldu yatağı ilk açarken biz yanlarını ilk açtık ondan yamuk durmuş çok şükür ya

doğumhane soğuk olduğu için oradan dönüşte çok üşüyorsun diye biliyorum bende of ya böyle kalın bulamam ki öyle dantelli olan modelleri de sevmiyorum ben :/

Canım L çok büyük oluyormuş bebek kıyafeti için. Bende M almıştım. Ama kargoda gelmedi daha. Bide 4lü yada 5 li set olarak al. Onlar daha uyguna geliyor
Tmm canım teşekkürler ya bunlar böyle kırış kırış duruyor sanki . Bunun bölmeleri keçe gibi sert duranları yok mu acaba. Keçe olanlarda bölmesiz hep .

Tmm canım teşekkürler ya bunlar böyle kırış kırış duruyor sanki . Bunun bölmeleri keçe gibi sert duranları yok mu acaba. Keçe olanlarda bölmesiz hep .
Bunlar yumuşak bez gibi kumaş gibi canım. Ama içine kıyafet koyunca zaten tok duruyor. Kıyafet tutuyor onu. Keçe gibi var mı bilmiyorum. Bi araştırmak lazım

Hiç birseyi yoktur Canım, olsa zaten perintalog elbet birsey götürdü gönlünü içini ferah tut. Evet canım benimde yarın. Zaman geçmiyor resmen

Canım çatlak olduğuna emin misin yoksa kılcal damarların mı ? Kaç haftalıksın. Çatlak öyle ince ince Kırmızı çizgi olmaz.

Sana daha önce gelir herhalde kuzum sen izmirdesin. Hemen haber verelim birbirimize

ya aslında şöyle; bebek büyüdüğünde bile kullanılacak bir çanta olduğu için cezbetti beni

benim de yok kuzumm . ama oysho yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm
Ben aldım gayet kullanışlı görünüyor. Ayrıca dediğiniz gibi aldıktan sonra ben de aynı şeyi düşündüm, bebek bakımı bittikten sonra gündelik olarak bile kullanılabilir gayet güzel çanta. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…