inşallah çok çok güzel gececekKızlar bugün detaylım var hepinizden dua bekliyorum. Hersey yolunda olsun bebişim büyümüş olsun. Çok heyecanlıyım inşallah buraya güzel haberlerle dönerim
Bu yazdıklarına çok katılıyorum. Şuan iki tane İstanbul’da cok ciddi anlamda güzel okullar var, özel olarak iki okulda dil ağırlıklı. Kaynımın çocukları orta hali özelle gidiyorlar orda bile güzel eğitim alıyorlar. Hem sosyal gelişimleri/sosyal zekaları destekleniyor hemde akademik gerçekten temelleri sağlam atılıyor. Benim bildiğim iki çok iyi okul var İstanbul’da. Gerçekten oğlum doğduktan sonra işime devam edeceğim ki istediğim okullarda rahat rahat okutabileyim.Dönem ciddi anlamda çok değişti. Öğrenci milleti coştu gidiyor kuzummülteci dediğin her yerde yok tabi. Burada mesela yok. Ama yerden yere değişiyor. Ben şöyle düşünüyorum pilot okullara bakılabilir. Özel okullar biraz ticarethane sistemi. Ben yıllarca doğa da çalıştım. Ben çalışırken satılmamıştı da. İyi dönemleriydi yani. Sınıf öğretmeni arkadaşım da vardı. Bildiğin onlar bakıcı gibi çocukla ilgileniyor evet ama şunu da gördüm mesela öğretmen görsel sanatlar diplomasına sahip ama anaokulu öğretmeni olarak çalıştırılıyor. Yani iyice araştırmak lazım bu sefer de sen gıcık veli olursun. Ama ben gördüğüm için araştırırım açıkçası. İstanbul da Enka okulları en meşhur olan okuldu ben çalışırken Şuan nasıl bilmiyorum tabi
İnşallah canım çok teşekkür ederiminşallah çok çok güzel gececek
Sağlıkla hayırlı haberlerle bekliyoruzKızlar bugün detaylım var hepinizden dua bekliyorum. Hersey yolunda olsun bebişim büyümüş olsun. Çok heyecanlıyım inşallah buraya güzel haberlerle dönerim
Aynen mecbur kullanılıyor cnm cnku çok dolunca filn akıyor sütAma zaten emzirme sütyenlerinin içine göğüs pedi kullanacağız ıslanma olmasın diye. Sünger görevi görür. Dışarı çıkarken hele göğüs pedi kullanmak durumunda kalırız ıslaklık oluşmasın diye.
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumKızlar bugün detaylım var hepinizden dua bekliyorum. Hersey yolunda olsun bebişim büyümüş olsun. Çok heyecanlıyım inşallah buraya güzel haberlerle dönerim
E tabi zaten herşey minnoşlarımız içinBu yazdıklarına çok katılıyorum. Şuan iki tane İstanbul’da cok ciddi anlamda güzel okullar var, özel olarak iki okulda dil ağırlıklı. Kaynımın çocukları orta hali özelle gidiyorlar orda bile güzel eğitim alıyorlar. Hem sosyal gelişimleri/sosyal zekaları destekleniyor hemde akademik gerçekten temelleri sağlam atılıyor. Benim bildiğim iki çok iyi okul var İstanbul’da. Gerçekten oğlum doğduktan sonra işime devam edeceğim ki istediğim okullarda rahat rahat okutabileyim.
En büyük sorun kalabalık sınıf. Öğrenci açısından da öğretmen açısından da. Çünkü öğretmen de ders anlatamıyor o 40 kişilik sınıfta yapma dur etme derken. Gerçekten bu iş zor bir iş ve araştırmadan karar verilmezKızlar eğitim konusundan bahsetmişsiniz, bende bir iki kelam etmek isterim, tabii siz eğitimcisiniz bense velisizin tecrübeleriniz daha çoktur elbet
6.sınıfa ve 2 sınıfa giden oğullarım var ikisi de devlette, biz şanslı gruptayız bence, öğretmenlerimiz çok çok iyi Allah razı olsun, bizim sıkıntımız şu, ilkokula giden oğlumun okulu pilot okul lakin çok kalabalık sınıfları 40 kişiöğretmenimiz çok ilgili ama okulun bütün öğretmenleri öyle, ama çocuklar bizim okuduğum dönemdeki gibi değil malesef, duygular alınmış, oyun oynamayı bilmiyor çoğu
Ortaokuldaki çocuğuma gelirsek, onun öğretmenleri de çok iyi çok ilgililer, ama çocuklar felaketcidden çocuklarımızı çok iyi yetiştirmrliyşz, büyük oğlum çok merhametli, düşüncelidir, yere düşen arkadaşlarına yardım eder, vs vs bunlar olması gereken tabii ama bu nesilde göremiyorum fazla, biz İstanbul da yaşıyoruz, buranın kalabalıklığı da etkili faktördür tabii, özel okula göndermek için de iyi bir özel okula göndermek gerek diye düşünüyorum, hepimizin evlatları güzel yerlere gelsin
benimde öyle tabii ki dahaÖyle uykumdan uyandıracak kadar güçlü değil henüz
Güzel haberlerle gel canımKızlar bugün detaylım var hepinizden dua bekliyorum. Hersey yolunda olsun bebişim büyümüş olsun. Çok heyecanlıyım inşallah buraya güzel haberlerle dönerim
Atlas da güzelmiş ciddenOyyy ismide cok güzel maşallahbenim ki gececi gece daha hareketli bizim Atlas bey gececi cok belli
A Asliyokfotokopisivar canım senin aldığın düzenleyiciler bundan mıydı? Bir de L olanını mı alacağız
Kuzum bisey sorucam biliyorsun benim oğlan 6 yaşında Aralık doğumlu olduğu için seneye başlayacak 1. Sınıfa. Okumayı yazmayı öğrendi çok şükür Mart'ta da doğum var yenidoğanla ilgilenmekten derslerine vakit ayiramam diye vermedim. Eşim özel okula vermek istiyor ben çok emin degilim şimdi sende söyledin ya ozelin icerisini biliyorum diye kardeşim lise 1 bittikten sonra özel okulda akran zorbaligindan okulu bıraktı ve bize yeni itiraf etti çok çok üzüldük... Şuan kafam allak bullak ne yapsam bilemiyorum ne tavsiye edersinAmin kuzum inşallahişin içindeyiz sen de ben de. Okul kısmını şimdiden bazen düşünüyorum ve strese giriyorum. Çünkü özel okulda çalışmış biri olarak içerisini biliyorum devletteyim zaten onu da biliyorum. inşallah eğitim düzelir biraz ya bu sistemle böyle gitmesin
Kuzum benim de en korktuğum konu bu zorbalık yapan yada hiperaktivitesi olan çocuklar, benim oğlum çok naiftir parkta bile erkek çocuklarıyla oynamaz çünkü çok saldırgan buluyor hoşuna gitmiyor anca küfür edip birbirlerine vuruyorlar... Ama okulda onu korumak için yanında olamiycamKızlar eğitim konusundan bahsetmişsiniz, bende bir iki kelam etmek isterim, tabii siz eğitimcisiniz bense velisizin tecrübeleriniz daha çoktur elbet
6.sınıfa ve 2 sınıfa giden oğullarım var ikisi de devlette, biz şanslı gruptayız bence, öğretmenlerimiz çok çok iyi Allah razı olsun, bizim sıkıntımız şu, ilkokula giden oğlumun okulu pilot okul lakin çok kalabalık sınıfları 40 kişiöğretmenimiz çok ilgili ama okulun bütün öğretmenleri öyle, ama çocuklar bizim okuduğum dönemdeki gibi değil malesef, duygular alınmış, oyun oynamayı bilmiyor çoğu
Ortaokuldaki çocuğuma gelirsek, onun öğretmenleri de çok iyi çok ilgililer, ama çocuklar felaketcidden çocuklarımızı çok iyi yetiştirmrliyşz, büyük oğlum çok merhametli, düşüncelidir, yere düşen arkadaşlarına yardım eder, vs vs bunlar olması gereken tabii ama bu nesilde göremiyorum fazla, biz İstanbul da yaşıyoruz, buranın kalabalıklığı da etkili faktördür tabii, özel okula göndermek için de iyi bir özel okula göndermek gerek diye düşünüyorum, hepimizin evlatları güzel yerlere gelsin
Teşekkür ederim canıımKuzum benim aldığım bu içinde 5 adet organizer var senin baktığın 8 gözlü L beden, benim aldığım 11 gözlü M bedenShe Berrak 5 Adet Çekmece Içi Akordiyon Organizer-16x43x14 Cm* 5 Adet - Fiyatı, Yorumları
She Berrak 5 Adet Çekmece Içi Akordiyon Organizer-16x43x14 Cm* 5 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yok kuzum içine koyunca zibinlari vs jilet gibi duruyor bakTeşekkür ederim canıımya bez olduğu için kırış kırış durmuyor dimiii
Çok üzüldüm kuzumKuzum bisey sorucam biliyorsun benim oğlan 6 yaşında Aralık doğumlu olduğu için seneye başlayacak 1. Sınıfa. Okumayı yazmayı öğrendi çok şükür Mart'ta da doğum var yenidoğanla ilgilenmekten derslerine vakit ayiramam diye vermedim. Eşim özel okula vermek istiyor ben çok emin degilim şimdi sende söyledin ya ozelin icerisini biliyorum diye kardeşim lise 1 bittikten sonra özel okulda akran zorbaligindan okulu bıraktı ve bize yeni itiraf etti çok çok üzüldük... Şuan kafam allak bullak ne yapsam bilemiyorum ne tavsiye edersin
Maşallah güzelce atlattın bunu da gözün aydınEvet cnm anca girip yazabiliyorum
Sabah 9,30 daydı girdım
Bilmiş, profesyonel bi doktor çıktı karşımasürekli yabancı kelimelerle cevap verdi, yarısını anlamadım ama olsun
Mutlu ayrıldım ordan
Kızçemin herseyi tastamam Allaha şukur, detaylı bi şekılde heryerını ölçtü, biçti, saydı..
Yaş 39 oldugu için ikili twstim risk grubunda çıkmıştı, kafam rahat olsun istersen fetal yaptr dedi doğal olarak.
Tabii bn şu saatten sonra fetal düşünmüyorum,
Kimyasallarının sebebi asla pıhtılaşma değil dedi, febetik sonucumu gosterdım, sende pıhtılaşma yok dedi, farklı 2 gen var onlar heterezigot olsaydı pıhtılaşma olurdu dedi, halbukı 3 doktor bna dırek iğne başla demişti, vuruldugun iğne saba yararlı bebeğe değil dedi, acayıp kafam karıştı tabiinyse iğneye devam riske atamam
Rahım uzunlugu vs hersey normal dedi
Sat 21+6
Usg 21+1
Geç döllenme dıyemeyiz dedi
420 gr
+10 kg cok fazla bıraz dıkkat et dedi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?