2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bu yazdıklarına çok katılıyorum. Şuan iki tane İstanbul’da cok ciddi anlamda güzel okullar var, özel olarak iki okulda dil ağırlıklı. Kaynımın çocukları orta hali özelle gidiyorlar orda bile güzel eğitim alıyorlar. Hem sosyal gelişimleri/sosyal zekaları destekleniyor hemde akademik gerçekten temelleri sağlam atılıyor. Benim bildiğim iki çok iyi okul var İstanbul’da. Gerçekten oğlum doğduktan sonra işime devam edeceğim ki istediğim okullarda rahat rahat okutabileyim.

Kızlar eğitim konusundan bahsetmişsiniz, bende bir iki kelam etmek isterim, tabii siz eğitimcisiniz bense veli sizin tecrübeleriniz daha çoktur elbet
6.sınıfa ve 2 sınıfa giden oğullarım var ikisi de devlette, biz şanslı gruptayız bence, öğretmenlerimiz çok çok iyi Allah razı olsun, bizim sıkıntımız şu, ilkokula giden oğlumun okulu pilot okul lakin çok kalabalık sınıfları 40 kişi öğretmenimiz çok ilgili ama okulun bütün öğretmenleri öyle, ama çocuklar bizim okuduğum dönemdeki gibi değil malesef, duygular alınmış, oyun oynamayı bilmiyor çoğu
Ortaokuldaki çocuğuma gelirsek, onun öğretmenleri de çok iyi çok ilgililer, ama çocuklar felaket cidden çocuklarımızı çok iyi yetiştirmrliyşz, büyük oğlum çok merhametli, düşüncelidir, yere düşen arkadaşlarına yardım eder, vs vs bunlar olması gereken tabii ama bu nesilde göremiyorum fazla, biz İstanbul da yaşıyoruz, buranın kalabalıklığı da etkili faktördür tabii, özel okula göndermek için de iyi bir özel okula göndermek gerek diye düşünüyorum, hepimizin evlatları güzel yerlere gelsin

E tabi zaten herşey minnoşlarımız için ben de her imkanı sağlamak istiyorum bu yüzden tek çocuk düşünüyorum. İnşallah hayallerimizi gerçekleştirebiliriz

En büyük sorun kalabalık sınıf. Öğrenci açısından da öğretmen açısından da. Çünkü öğretmen de ders anlatamıyor o 40 kişilik sınıfta yapma dur etme derken. Gerçekten bu iş zor bir iş ve araştırmadan karar verilmez

A Asliyokfotokopisivar canım senin aldığın düzenleyiciler bundan mıydı? Bir de L olanını mı alacağız
Kuzum benim aldığım bu içinde 5 adet organizer var senin baktığın 8 gözlü L beden, benim aldığım 11 gözlü M beden

Kuzum bisey sorucam biliyorsun benim oğlan 6 yaşında Aralık doğumlu olduğu için seneye başlayacak 1. Sınıfa. Okumayı yazmayı öğrendi çok şükür Mart'ta da doğum var yenidoğanla ilgilenmekten derslerine vakit ayiramam diye vermedim. Eşim özel okula vermek istiyor ben çok emin degilim şimdi sende söyledin ya ozelin icerisini biliyorum diye kardeşim lise 1 bittikten sonra özel okulda akran zorbaligindan okulu bıraktı ve bize yeni itiraf etti çok çok üzüldük... Şuan kafam allak bullak ne yapsam bilemiyorum ne tavsiye edersin

Kuzum benim de en korktuğum konu bu zorbalık yapan yada hiperaktivitesi olan çocuklar, benim oğlum çok naiftir parkta bile erkek çocuklarıyla oynamaz çünkü çok saldırgan buluyor hoşuna gitmiyor anca küfür edip birbirlerine vuruyorlar... Ama okulda onu korumak için yanında olamiycam eşim özel okula vermek istiyor ama orta halli bir özel okulda kardeşim akran zorbaligi gördü ve okulu bıraktı, isim yapmis yerler de aşırı pahalı bilmiyorum aklım çok karışık...

Teşekkür ederim canıım ya bez olduğu için kırış kırış durmuyor dimiii

Teşekkür ederim canıım ya bez olduğu için kırış kırış durmuyor dimiii
Yok kuzum içine koyunca zibinlari vs jilet gibi duruyor bak bide ben tek tek koymadım her göze iki adet koydum daha tok durdu

Eklentiler

• IMG_20231108_113116.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 64
Çok üzüldüm kuzum yani açıkçası hiç böyle birşeye izin vermedik. İstanbul’da da çalıştım Samsun’da da. Akran zorbalığı olayına tanık olmadım. Ama ben olsaydım ilgi anlamında özele verebilirdim galiba. Devlet şimdi kalabalık sen de ilgilenemeyeceksin. Bir de belki oğlununda huyları değişecek birşeyler olacak. Öğretmeniyle konuşup sık sık iletişim içinde olursun devlette o kadar olamazsın

Maşallah güzelce atlattın bunu da gözün aydın
Bir şey sormak istiyorum genetik sonucunu paylaşabilir misin bana da pıhtılaşma çok az denmişti dediğin gibi heterojigot bi değerim yok sadece pai 4g 4g de bı sıkıntı vardi diğer doktorlar iğne vermemişti bana ama bu başladı kayıplarım da olduğu için kullan dedi zararlı olur demiş sana kafam karıştı benim de şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…