Ben uykunun da gerçekten genetik olduğunu düşünüyorum. Ben de eşim de çok uyuyan insanlar değiliz ve bebeğimiz de öyle yani hiçbir zaman uzun uzun gündüz uykusu olmadı.Sor canım ama geç hissetmeyi rahim yapısı, plasenta ya da karındaki yağ oranı bile etkiliyomuş. Normaldir yani iyi olsunlar da biz hissetmesek de olur.Tek temennim Ayza hanımın gececi olmaması gerçi annesi de gececi gece oturur öğlene kadar yatarız ana kız
Bence de genetik, biz ailece çok severiz uykuyu, eşim fazla sevmez ama ben sabah öğle akşam her saat uyuyabilirimBen uykunun da gerçekten genetik olduğunu düşünüyorum. Ben de eşim de çok uyuyan insanlar değiliz ve bebeğimiz de öyle yani hiçbir zaman uzun uzun gündüz uykusu olmadı.
Ama zaten emzirme sütyenlerinin içine göğüs pedi kullanacağız ıslanma olmasın diye. Sünger görevi görür. Dışarı çıkarken hele göğüs pedi kullanmak durumunda kalırız ıslaklık oluşmasın diye.Ben de bilmiyorum inşallah vardır. Normalde göğsüm yokken bile takıntı işte öyle takardım. Göğüs ucum görünür stresi var
Okulu bende şimdi düşünüyorum ya birde ben buranın iyisini kötüsünü bilmiyorum bana daha çok zor olucak şimdiden ve kendim Rus okulunu bitirmişim nasıl derslerinde yardım edicem..kreşe kesinlikle koymayı düşünmüyorum çalışmıyorum zaten güzel beslensin istiyorum ve ben hep düşünüyordum acaba çocukla türkcemi konuşmalıyım yoksa Azericemi..bir yerde okudum eğer öyle bir durum varsa kesinlikle anne en güzel bildiği dilde konuşmalı çünkü anne o zaman daha rahat oluyor konuşunca sevgisini ötüre biliyor bebişine baba gelince kendi bildiği dilde tabi konuşucak..ben korkuyordum geç konuşur diye ama öyle durum olmuyormuş çocuk zamanla her biri dili öğrenicek zaten..birde Rus dilide var onuda istiyorum benim gibi bilsinAmin kuzum inşallahişin içindeyiz sen de ben de. Okul kısmını şimdiden bazen düşünüyorum ve strese giriyorum. Çünkü özel okulda çalışmış biri olarak içerisini biliyorum devletteyim zaten onu da biliyorum. inşallah eğitim düzelir biraz ya bu sistemle böyle gitmesin
Sizin haftanız nedir ne zaman oldu bu durum acaba? Evet öyle biliyorum şuan hareket takibi yapmakiçin erken sanırım değil mi bu şekilde olabilir ben sadece çok iyi hissederken baya hareketli iken böyle olmasına şaşırdım baltan böyle olsa hep böyleydi derim yanıBenim de bir ara öyle oldu birkaç gün canım sonra tekrar hareketlendi vs. Yani ara ara bana da oluyor açıkçası. Düzenli hareket sanırım 24-25 ten sonra oluyor.
Canım bebişlerimizde bi canlı her zaman çok hareketli olmalarını bekleyemeyiz. Günlerinin çoğunu uyuyarak geçirebilirler. 2 gün çok hareketli 2 gün daha sakin durgun dinlenme modunda olabilirler. Tabiki elden tedbiri bırakmamak lazım ama çok evham yapmayada gerek olmadığını düşünüyorumSizin haftanız nedir ne zaman oldu bu durum acaba? Evet öyle biliyorum şuan hareket takibi yapmakiçin erken sanırım değil mi bu şekilde olabilir ben sadece çok iyi hissederken baya hareketli iken böyle olmasına şaşırdım baltan böyle olsa hep böyleydi derim yanı
Benimki sizden daha küçük 20 haftalık tamSizin haftanız nedir ne zaman oldu bu durum acaba? Evet öyle biliyorum şuan hareket takibi yapmakiçin erken sanırım değil mi bu şekilde olabilir ben sadece çok iyi hissederken baya hareketli iken böyle olmasına şaşırdım baltan böyle olsa hep böyleydi derim yanı
Hiç hissetmiyor değilseniz ve kontrole yakın bir tarihte gittiyseniz bence sıkıntı yapmayın.Sizin haftanız nedir ne zaman oldu bu durum acaba? Evet öyle biliyorum şuan hareket takibi yapmakiçin erken sanırım değil mi bu şekilde olabilir ben sadece çok iyi hissederken baya hareketli iken böyle olmasına şaşırdım baltan böyle olsa hep böyleydi derim yanı
Niqu , bugün benimde yatağım geldi , biz de deneyelim kırık var mı dedik, başta kırık sandım eşim yaptı kırık değil düğme tuş gibi ayarları var dedi, dikkat edin canım baya fonksiyonlu dikkat edilecek noktaları var , biz memnun kaldık siyah grisiZar zor eşim paketledi çantasına şimdi cevab geldi dediklerine göre yalnış yapmışız ama sanmıyoruz bakıcaz yeniden çıkartıb bakıcaz video istiyorlar bizden
Canım bizde yaptık kırık diğilmiş ilk açarken ortadan çekmek lazımmış bizde hemen yanlarını açınca yamuk duruyormuş ondanNiqu , bugün benimde yatağım geldi , biz de deneyelim kırık var mı dedik, başta kırık sandım eşim yaptı kırık değil düğme tuş gibi ayarları var dedi, dikkat edin canım baya fonksiyonlu dikkat edilecek noktaları var , biz memnun kaldık siyah grisi
Öyle uykumdan uyandıracak kadar güçlü değil henüzbenimkide öyle akşam da değil bildiğimiz gece 1-2 gibi hissediyorum hepyani ya da daha tam hissedemediğim için gece karnıma odaklanıyorum ister istemez ondan öyle geliyor olabilir, bugün hiç hissetmedim daha
Ben montessori düşünüyorum başlarda. Bakalım tabi zaman ne gösterecek. İnşallah en iyi şekillerde okutalımBen özele göndereceğim inşallah canım ben de özel okulda çalıştım az çok biliyorum tabii ki oranın da eksileri var ama bana göre devlet kadar değil maalesef bunu kendim çalıştığım halde diyorum. Duyulmuş iyi bir okullardan birine göndermeyi planlıyoruz 3 yaşından itibaren. Hem dili için ki zaten çift dille büyüteceğiz okulda da kullanınca kalıcı olur hem de sosyal dersleri için. Sadece devletteki gibi akademik eğitime odaklı büyümesini istemiyorum daha bir çok sebebi var da uzun olur
Araştırırsın kuzum daha çok var o zamanlara. Konuş sen tabi ki Azerice de. Çocuk küçüklükten alışırOkulu bende şimdi düşünüyorum ya birde ben buranın iyisini kötüsünü bilmiyorum bana daha çok zor olucak şimdiden ve kendim Rus okulunu bitirmişim nasıl derslerinde yardım edicem..kreşe kesinlikle koymayı düşünmüyorum çalışmıyorum zaten güzel beslensin istiyorum ve ben hep düşünüyordum acaba çocukla türkcemi konuşmalıyım yoksa Azericemi..bir yerde okudum eğer öyle bir durum varsa kesinlikle anne en güzel bildiği dilde konuşmalı çünkü anne o zaman daha rahat oluyor konuşunca sevgisini ötüre biliyor bebişine baba gelince kendi bildiği dilde tabi konuşucak..ben korkuyordum geç konuşur diye ama öyle durum olmuyormuş çocuk zamanla her biri dili öğrenicek zaten..birde Rus dilide var onuda istiyorum benim gibi bilsin
Ayyy evet bir de o dertlerimiz olacakAma zaten emzirme sütyenlerinin içine göğüs pedi kullanacağız ıslanma olmasın diye. Sünger görevi görür. Dışarı çıkarken hele göğüs pedi kullanmak durumunda kalırız ıslaklık oluşmasın diye.
canım dün detaylım vardı bebek hiç yerinde durmadı bizi zorladı ama ben hiç birsey hissetmedimİyi akşamlar arkadaşlar 22+3 üm bebek iki gündür çok az hareket ediyor yok denecek kadar ondan önce baya hareketli idi böyle bir durum yaşayan var mı bir sorun yoktur inşallah ya korku geldi bana bi
kıymetli yorumlarınızı aslında çok merak ettim ben hem özele hem devlete gittim ama dönemlee çok değişti güzel bir eğitim aldım ama çocuğum konusunda çok endişeliyim özellikle mültecilerden sonra devlet okulu çok korkuyor beni özelde de çok şımarık olmasından ve yurtdışında eğitim planlamasından dolayı okulların Türkiyedeki eğitime önem vermemesinden çekiniyorumAmin kuzum inşallahişin içindeyiz sen de ben de. Okul kısmını şimdiden bazen düşünüyorum ve strese giriyorum. Çünkü özel okulda çalışmış biri olarak içerisini biliyorum devletteyim zaten onu da biliyorum. inşallah eğitim düzelir biraz ya bu sistemle böyle gitmesin
Aaaa orası hemen yan sokağımda Ataköydeki eşim gösterdi daha yeni nasıl eğitimiBen montessori düşünüyorum başlarda. Bakalım tabi zaman ne gösterecek. İnşallah en iyi şekillerde okutalımsen İstanbul’da mıydın kuzum? Hangi özeldeydin?
Kuzum ben montessori eğitimleri çok beğeniyorum. Her yerde var. Dediğin yeri bilmiyorum ama bence bakabilirsin. 3 yaşından itibaren düşünüyorum ben montessoriyi kreşten daha güzel bence. Hayatı da öğretiyor. Çocuğun sorumluluk bilinci kazanmasını sağlıyorAaaa orası hemen yan sokağımda Ataköydeki eşim gösterdi daha yeni nasıl eğitimi
Dönem ciddi anlamda çok değişti. Öğrenci milleti coştu gidiyor kuzumkıymetli yorumlarınızı aslında çok merak ettim ben hem özele hem devlete gittim ama dönemlee çok değişti güzel bir eğitim aldım ama çocuğum konusunda çok endişeliyim özellikle mültecilerden sonra devlet okulu çok korkuyor beni özelde de çok şımarık olmasından ve yurtdışında eğitim planlamasından dolayı okulların Türkiyedeki eğitime önem vermemesinden çekiniyorum
Oyyy ismide cok güzel maşallahSor canım ama geç hissetmeyi rahim yapısı, plasenta ya da karındaki yağ oranı bile etkiliyomuş. Normaldir yani iyi olsunlar da biz hissetmesek de olur.Tek temennim Ayza hanımın gececi olmaması gerçi annesi de gececi gece oturur öğlene kadar yatarız ana kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?