Evet bende şöyle düşünüp panik yaptım açıkçası iki gün önce sert yumrukları vardı içeride dönmelerini bile hissediyordum şimdi tekmeyi zor hissediyorum oda herşeyi yiyorum karnımı sarsıyorum bir tane zorla atıyor gidiyorCanım bebişlerimizde bi canlı her zaman çok hareketli olmalarını bekleyemeyiz. Günlerinin çoğunu uyuyarak geçirebilirler. 2 gün çok hareketli 2 gün daha sakin durgun dinlenme modunda olabilirler. Tabiki elden tedbiri bırakmamak lazım ama çok evham yapmayada gerek olmadığını düşünüyorum
İnşallah atlatır kuzum. Ergenlik dönemi gerçekten zor bir dönem.Annemde o kadar ilgilidir ki kuzum hep konuşur onunla ne olursa olsun paylaşmasını soyler ama gurur yapmış işte anlatamamisbide tam ergen dönemi hem asi hem kirilgan inşallah atlatır bakalım.. İstanbul kuzum Eyüp'teyim.
Çok nadir bir iki kez sadece günde iki gündür 31 inde gittim kontrole 13 ünde gideceğim birde doktorum izinde baka bi doktora mı gitsem dedim hatta dün çok korktumHiç hissetmiyor değilseniz ve kontrole yakın bir tarihte gittiyseniz bence sıkıntı yapmayın.
Kuzum kardeşinde Türkiye'de mi? Kız burdaki devlet okulunda öğreneceği ingilizce anca bu kadarKızlar okudum yazılarınızı zaten en hassas yerimdi benim şimdi daha çok düşünmeye başladımben kendi zamanımdaki okulu koydum bir kenara o zaman çocuklar korkak saf telefon yoktu hiçbir çocukta ama şimdi mesela kardeşimin cocuklari gidiyor okula okuldan çıkıyorlar sonra yine başka derslere gidiyorlar İngiliz dilini süper biliyorlar özel okul bile diğil öğretmen tutmuşlar onun yanına gidiyorlar ama kötü şeyler duymadım kardeşimden sadece kardeşim çalışmıyor ve hep takipte her konuda..anladığım kadarıyla burda daha çok zormuş
Saol kuzumm inşallahİnşallah atlatır kuzum. Ergenlik dönemi gerçekten zor bir dönem.
Kuzum okul için vallahi iyi okullar olarak bildiklerim; Enka, Bilfen, Ted. Tabi bunlar yakın mı sana bilmiyorum. Bunlar köklü bilinen okullar. Ama yine de takip gerekiyor dediğim gibi ne kadar iyi olursa olsun. Çocuğun arkadaş grubu da çok önemli gerçekten. İyi arkadaş iyi ortam da çocuğu geliştiriyor buna da çok eminim
Benimde öyle aslında em son kontrolümde hareket ediyordu ama ben farketmemiştim birde benim pesenta anterior ama iki gün önce çok hissettiğim için ondan endişelendim hep az hissetsem böyleydi derim iki gün önce dönmeleri bile hissediyordum bu zamanda bebeklerde böyle değişiklik olabilir mi ki bir gün çok hareketli hissettiriyo diğer iki gün böylecanım dün detaylım vardı bebek hiç yerinde durmadı bizi zorladı ama ben hiç birsey hissetmedimters dönüyordu sürekli fıldır fıldırdı ama 0 his ben de büyüdükçe yerleri daraldıkça galşba hareketleri daha çok hissedeceğiz
Yok kuzum memleketde..oranın devlet okulunda çocuk öğrenmez İngiliz diliniKuzum kardeşinde Türkiye'de mi? Kız burdaki devlet okulunda öğreneceği ingilizce anca bu kadar
canım adliyelerdeki rüşvetler günlerdir haber oldu gizlilik kararı geldi insanlar uyutuluyor işimiz zor en baştan en dibe kadar sorun ülkemizdeBunun ortasını nasıl bulucaz gerçekten kafam çok karışık.. bazen şunu bile düşünüyorum eğitim evet önemli ama gül gibi bakıp büyüttüğüm çocuğum zirzoplar yada ailesi nereden geldiği belli olmayan çocuklar yüzünden neden olmaması gereken şeylere maruz kalsın yada Allah korusun kötü aliskanliklara teşvik edilsin... İyi okula gitsin diye uğraşıp emek verdikten sonra da hayattan kopuk olacaksa ne anlamı kalıyor? Assagi tukursem sakal yukarı tukursem bıyık derler ya ne yapmak lazım bu durumda bir hukukçu olarak ne tavsiye edersin bireysel şikayetler hiç bir işe yaramiyor hepimizin bildiği gibi.. bizim mahallemizdeki devlet okulunun müdürü veliye tacizden ve okula bağış adı altında aldığı paraları cebe indirmekten görevinden alındı daha okulun başındaki adam doğru değil ki ne bekleyeceğim ben bu okuldan yani şeytan diyor hiç gönderme okula evde eğitim alsınağlanacak halimize gülüyorum artık.
tamamen onun keyfi :)) pazar günü ben hiç hissetmedim hatta uyandırmaya da çok çalıştım günah dedi eşim annem dinlemedim oralı bile olmadı zatenBenimde öyle aslında em son kontrolümde hareket ediyordu ama ben farketmemiştim birde benim pesenta anterior ama iki gün önce çok hissettiğim için ondan endişelendim hep az hissetsem böyleydi derim iki gün önce dönmeleri bile hissediyordum bu zamanda bebeklerde böyle değişiklik olabilir mi ki bir gün çok hareketli hissettiriyo diğer iki gün böyle
İnşallah o iyi olsunda benim hissetmemde önemli değil bu durum normal olsun yetertamamen onun keyfi :)) pazar günü ben hiç hissetmedim hatta uyandırmaya da çok çalıştım günah dedi eşim annem dinlemedim oralı bile olmadı zatenbir de benim göbek deliğime iyice gelmiş
kuzucum buraları da bitiren çocuklar itü odtü boğaziçi yıldız gibi okullara gitmiyorlar ya da giremiyorlar hop bilgi yeditepe koç diye devam ediyor :)) ben mahalledeki okula da versem yine bu üniversitelere parayla girer aynı yere geri dönüyoruz :)) bitirse ne olacak bir avukat doktor mühendis öğretmen çok az kazanıyor maalesefİnşallah atlatır kuzum. Ergenlik dönemi gerçekten zor bir dönem.
Kuzum okul için vallahi iyi okullar olarak bildiklerim; Enka, Bilfen, Ted. Tabi bunlar yakın mı sana bilmiyorum. Bunlar köklü bilinen okullar. Ama yine de takip gerekiyor dediğim gibi ne kadar iyi olursa olsun. Çocuğun arkadaş grubu da çok önemli gerçekten. İyi arkadaş iyi ortam da çocuğu geliştiriyor buna da çok eminim
İnşallah girer kuzum ya öyle deme. Bak benim kardeşim itü mezunu kuzenim odtü mezunu ben Marmara mezunuyum. Yani olur mu olurkuzucum buraları da bitiren çocuklar itü odtü boğaziçi yıldız gibi okullara gitmiyorlar ya da giremiyorlar hop bilgi yeditepe koç diye devam ediyor :)) ben mahalledeki okula da versem yine bu üniversitelere parayla girer aynı yere geri dönüyoruz :)) bitirse ne olacak bir avukat doktor mühendis öğretmen çok az kazanıyor maalesef( eğitime değer verilmiyor
Nasıl acaba kuzum güzel mi ki? Çalıştırdın mı? Ben de almayı düşünüyorumKızlar a101 kapıda uygulaması ile 400 tl e aldım bu buhar makinesini. Burdan bi arkadaş söylemişti. İnşallah kullanmak nasip olur bebeğime. Alacak olanlar varsa bugünün aktüel ürünü. Ben dün gece sepete eklemiştim bu sabah getirdiler kapıya
Eki Görüntüle 3332142
Şimdi sen sorunca çalıştırayım dedim. 2 bardak su koydım hemen buhar vermeye başladı. Ufak ufak su sesi dışında ses gelmiyor. Buhar verme derecesi yeterli bence. Bide alt kısmında uçucu aramo yağ kullanmak için yeri var. Süngere döküp oraya koymak içinNasıl acaba kuzum güzel mi ki? Çalıştırdın mı? Ben de almayı düşünüyorum
Fiyatı ne kadar canımŞimdi sen sorunca çalıştırayım dedim. 2 bardak su koydım hemen buhar vermeye başladı. Ufak ufak su sesi dışında ses gelmiyor. Buhar verme derecesi yeterli bence. Bide alt kısmında uçucu aramo yağ kullanmak için yeri var. Süngere döküp oraya koymak için
Yanlış mı okudum diye tekrar okudum. Sürekli yat kalk yaptınız diye bir şey olur mu diye mi soruyorsunuzKızlar yaa ben bu gece hiç rahat uyuyamadım nedense ve sürekli de tuvalate kalktim, kalktım yattım sağa döndüm sola döndüm çok döndüm uyuyabilieyim diye ama yok yani sabah 9 dan sonra biraz uyuyabilmişim. Bu sürekli dönmeler veya kalkıp geri yatmalar da bir şey olur mu acaba ? Ee sürekli sola da yatmak olmuyor sağa yatıyorum sonra rahat edemiyorum yine solinternette kordon dolanması vs yazıyordu Allah korusun öyle bir şey olmaz dimi olsa hissederim zaten herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?