2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Evet bende şöyle düşünüp panik yaptım açıkçası iki gün önce sert yumrukları vardı içeride dönmelerini bile hissediyordum şimdi tekmeyi zor hissediyorum oda herşeyi yiyorum karnımı sarsıyorum bir tane zorla atıyor gidiyor

İnşallah atlatır kuzum. Ergenlik dönemi gerçekten zor bir dönem.
Kuzum okul için vallahi iyi okullar olarak bildiklerim; Enka, Bilfen, Ted. Tabi bunlar yakın mı sana bilmiyorum. Bunlar köklü bilinen okullar. Ama yine de takip gerekiyor dediğim gibi ne kadar iyi olursa olsun. Çocuğun arkadaş grubu da çok önemli gerçekten. İyi arkadaş iyi ortam da çocuğu geliştiriyor buna da çok eminim

Hiç hissetmiyor değilseniz ve kontrole yakın bir tarihte gittiyseniz bence sıkıntı yapmayın.
Çok nadir bir iki kez sadece günde iki gündür 31 inde gittim kontrole 13 ünde gideceğim birde doktorum izinde baka bi doktora mı gitsem dedim hatta dün çok korktum

Kuzum kardeşinde Türkiye'de mi? Kız burdaki devlet okulunda öğreneceği ingilizce anca bu kadar

Saol kuzumm inşallah arastiricam kuzum çok saol

Benimde öyle aslında em son kontrolümde hareket ediyordu ama ben farketmemiştim birde benim pesenta anterior ama iki gün önce çok hissettiğim için ondan endişelendim hep az hissetsem böyleydi derim iki gün önce dönmeleri bile hissediyordum bu zamanda bebeklerde böyle değişiklik olabilir mi ki bir gün çok hareketli hissettiriyo diğer iki gün böyle

canım adliyelerdeki rüşvetler günlerdir haber oldu gizlilik kararı geldi insanlar uyutuluyor işimiz zor en baştan en dibe kadar sorun ülkemizde ( ama heryer de sorun var (

eğitim çok önemli kız için ayrı önemli erkek için ayrı önemli benim içimden geçen iyi bir sporcu olsun voleybol yüzme tenis gibi ya da müzisyen keman piyano çalsın ama onlar daha da zor

tamamen onun keyfi :)) pazar günü ben hiç hissetmedim hatta uyandırmaya da çok çalıştım günah dedi eşim annem dinlemedim oralı bile olmadı zaten bir de benim göbek deliğime iyice gelmiş

tamamen onun keyfi :)) pazar günü ben hiç hissetmedim hatta uyandırmaya da çok çalıştım günah dedi eşim annem dinlemedim oralı bile olmadı zaten bir de benim göbek deliğime iyice gelmiş
İnşallah o iyi olsunda benim hissetmemde önemli değil bu durum normal olsun yeter evet göbek deliği civarında aslında benimde öyle aslında rahim göbek deliği üzerine çıktı bende sanırım 22+4 üm şuan

kuzucum buraları da bitiren çocuklar itü odtü boğaziçi yıldız gibi okullara gitmiyorlar ya da giremiyorlar hop bilgi yeditepe koç diye devam ediyor :)) ben mahalledeki okula da versem yine bu üniversitelere parayla girer aynı yere geri dönüyoruz :)) bitirse ne olacak bir avukat doktor mühendis öğretmen çok az kazanıyor maalesef( eğitime değer verilmiyor

İnşallah girer kuzum ya öyle deme. Bak benim kardeşim itü mezunu kuzenim odtü mezunu ben Marmara mezunuyum. Yani olur mu olur inşallah olur çok isterim 9 eylülü kazansın ben de İzmir e taşınayım yanında

Kızlar a101 kapıda uygulaması ile 400 tl e aldım bu buhar makinesini. Burdan bi arkadaş söylemişti. İnşallah kullanmak nasip olur bebeğime. Alacak olanlar varsa bugünün aktüel ürünü. Ben dün gece sepete eklemiştim bu sabah getirdiler kapıya

Nasıl acaba kuzum güzel mi ki? Çalıştırdın mı? Ben de almayı düşünüyorum

Nasıl acaba kuzum güzel mi ki? Çalıştırdın mı? Ben de almayı düşünüyorum
Şimdi sen sorunca çalıştırayım dedim. 2 bardak su koydım hemen buhar vermeye başladı. Ufak ufak su sesi dışında ses gelmiyor. Buhar verme derecesi yeterli bence. Bide alt kısmında uçucu aramo yağ kullanmak için yeri var. Süngere döküp oraya koymak için

Buhar yoğunluğunu görmen için çektim çok belli olmadı ama

Eklentiler

• IMG_6659.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 49
Fiyatı ne kadar canım

Kızlar yaa ben bu gece hiç rahat uyuyamadım nedense ve sürekli de tuvalate kalktim, kalktım yattım sağa döndüm sola döndüm çok döndüm uyuyabilieyim diye ama yok yani sabah 9 dan sonra biraz uyuyabilmişim. Bu sürekli dönmeler veya kalkıp geri yatmalar da bir şey olur mu acaba ? Ee sürekli sola da yatmak olmuyor sağa yatıyorum sonra rahat edemiyorum yine sol internette kordon dolanması vs yazıyordu Allah korusun öyle bir şey olmaz dimi olsa hissederim zaten herhalde?

Kızlar benimde kizim 1.sinifa gdiyor özel okul ama eşimde özel okulda matematik öğretmeni olduğu için bize yuzde 50 indirim oluyor ve özel okulun bize en büyük katkısı tam gün olması ve eşimle gidip gelmesi daha öncede 2 sene yine eşimle gtti geldi biz çok memnunuz İngilizce özellikle kızım suanda baya bilgin muhabbet edebiliyor egtim sisteminden ilgisi alakası dan öğretmenlerin çok çok memnunuz ama malesf her yerde arkadaş bakımında sknti yaşayabiliyor geçen sene çok yaşadık yanında oturduğu arkadsindan dolayı erkek biz kızıma oyun terapisi aldirdk rehberlikci de çözememişti ama sonrasında anladık ki yanındaki arkadasi sürekli küfür filn ediyormuş boğazını skms öğretmenleri hemen görür görmez müdahale etmiş bilgisini de veriyorlar ne olursa olsun. Sonra öğrendik ki o çocuktan herkes şikayetçi aile sorumsuz bu sene kayıt almadılar arkadaş zorbalığı özelde de devlette malesf olan şeyler

Yanlış mı okudum diye tekrar okudum. Sürekli yat kalk yaptınız diye bir şey olur mu diye mi soruyorsunuz yani bundan ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…