The bir mimarım bir de anne. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 7.094 16.424 248 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.001 Ben primayi her şeyden önce İsrail boykotu konusundan dolayı almıyorum kızlar bu arada. Buna dikkat edenler için söylüyorum
Ben primayi her şeyden önce İsrail boykotu konusundan dolayı almıyorum kızlar bu arada. Buna dikkat edenler için söylüyorum
T tweeetyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 10.416 12.065 228 32 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.002 gizempera .!.: Kuzuşum normal o Genişletmek için tıkla... İnşallah kuzum folat ve kolestrol da yüksek çıkmış. Protein de düşük. Ama böyle aşırı aşırı değil bunlar
gizempera .!.: Kuzuşum normal o Genişletmek için tıkla... İnşallah kuzum folat ve kolestrol da yüksek çıkmış. Protein de düşük. Ama böyle aşırı aşırı değil bunlar
bambizeytin Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2023 681 631 23 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.003 tweeetyyy .!.: İlaç falan vermiş miydi kuzum? Benim bir de kolestrol yüksek ve folat yüksek çıkmış Genişletmek için tıkla... toz şaşelerden verdi tweeetyyy .!.: İlaç falan vermiş miydi kuzum? Benim bir de kolestrol yüksek ve folat yüksek çıkmış Genişletmek için tıkla... toz şaşe verdi canım hafif olduğu için. umarım geçmiştir enfeksiyon.
tweeetyyy .!.: İlaç falan vermiş miydi kuzum? Benim bir de kolestrol yüksek ve folat yüksek çıkmış Genişletmek için tıkla... toz şaşelerden verdi tweeetyyy .!.: İlaç falan vermiş miydi kuzum? Benim bir de kolestrol yüksek ve folat yüksek çıkmış Genişletmek için tıkla... toz şaşe verdi canım hafif olduğu için. umarım geçmiştir enfeksiyon.
A Asliyokfotokopisivar Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 4.529 7.074 108 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.004 tweeetyyy .!.: Oyyy çok uzak ben Ümraniye’den Kadıköy gitmeye üşenirdim Genişletmek için tıkla... Hahah usengeclik seviyem tuhh keşke yakın olsaydı anneciğin gelirdi bebise biseyler almaya
tweeetyyy .!.: Oyyy çok uzak ben Ümraniye’den Kadıköy gitmeye üşenirdim Genişletmek için tıkla... Hahah usengeclik seviyem tuhh keşke yakın olsaydı anneciğin gelirdi bebise biseyler almaya
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.005 aslikeremuco .!.: Hahaha Allah senii gel gel ben seni gezdiririm Genişletmek için tıkla... Ah valla ne güzel olurdu pazarın altını üstüne getirirdik kızlarla
aslikeremuco .!.: Hahaha Allah senii gel gel ben seni gezdiririm Genişletmek için tıkla... Ah valla ne güzel olurdu pazarın altını üstüne getirirdik kızlarla
bambizeytin Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2023 681 631 23 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.006 tweeetyyy .!.: İlaç falan vermiş miydi kuzum? Benim bir de kolestrol yüksek ve folat yüksek çıkmış Genişletmek için tıkla... bu arada crp 12 çıktığında vermedi toz şaşeyi geçen haftaki idrar tahlilimde hafif enfeksiyon çıktığı için verdi.
tweeetyyy .!.: İlaç falan vermiş miydi kuzum? Benim bir de kolestrol yüksek ve folat yüksek çıkmış Genişletmek için tıkla... bu arada crp 12 çıktığında vermedi toz şaşeyi geçen haftaki idrar tahlilimde hafif enfeksiyon çıktığı için verdi.
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.007 tweeetyyy .!.: İnşallah kuzum folat ve kolestrol da yüksek çıkmış. Protein de düşük. Ama böyle aşırı aşırı değil bunlar Genişletmek için tıkla... Kuzum benimde protein düşük çıkmıştı, her gün bir öğün et yemelisin dedi bana
tweeetyyy .!.: İnşallah kuzum folat ve kolestrol da yüksek çıkmış. Protein de düşük. Ama böyle aşırı aşırı değil bunlar Genişletmek için tıkla... Kuzum benimde protein düşük çıkmıştı, her gün bir öğün et yemelisin dedi bana
T tweeetyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 10.416 12.065 228 32 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.008 gizempera .!.: Kuzum benimde protein düşük çıkmıştı, her gün bir öğün et yemelisin dedi bana Genişletmek için tıkla... E ama kolestrol de yüksek çıkmış kuzum
gizempera .!.: Kuzum benimde protein düşük çıkmıştı, her gün bir öğün et yemelisin dedi bana Genişletmek için tıkla... E ama kolestrol de yüksek çıkmış kuzum
bambizeytin Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2023 681 631 23 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.009 gizempera .!.: Kuzum benimde protein düşük çıkmıştı, her gün bir öğün et yemelisin dedi bana Genişletmek için tıkla... canım idrar yolu enfeksiyonun geçti mi bu arada.
gizempera .!.: Kuzum benimde protein düşük çıkmıştı, her gün bir öğün et yemelisin dedi bana Genişletmek için tıkla... canım idrar yolu enfeksiyonun geçti mi bu arada.
T tweeetyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 10.416 12.065 228 32 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.010 bambizeytin .!.: bu arada crp 12 çıktığında vermedi toz şaşeyi geçen haftaki idrar tahlilimde hafif enfeksiyon çıktığı için verdi. Genişletmek için tıkla... Anladım kuzum. Benim de yanma vs yok idrarda. 7 çıkmış işte bambizeytin .!.: toz şaşelerden verdi toz şaşe verdi canım hafif olduğu için. umarım geçmiştir enfeksiyon. Genişletmek için tıkla... inşallah geçmiştir kuzum
bambizeytin .!.: bu arada crp 12 çıktığında vermedi toz şaşeyi geçen haftaki idrar tahlilimde hafif enfeksiyon çıktığı için verdi. Genişletmek için tıkla... Anladım kuzum. Benim de yanma vs yok idrarda. 7 çıkmış işte bambizeytin .!.: toz şaşelerden verdi toz şaşe verdi canım hafif olduğu için. umarım geçmiştir enfeksiyon. Genişletmek için tıkla... inşallah geçmiştir kuzum
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.011 gizempera .!.: Kuzum kanama alanı olduğu için doktor kasılma çok istemediğim durum sende diyor. Kanama alanım halen aktif bir kurtulamadım ki Genişletmek için tıkla... Yarım cm kalmıştı değil mi canım bak o da geçecek inşallah az daha sabır
gizempera .!.: Kuzum kanama alanı olduğu için doktor kasılma çok istemediğim durum sende diyor. Kanama alanım halen aktif bir kurtulamadım ki Genişletmek için tıkla... Yarım cm kalmıştı değil mi canım bak o da geçecek inşallah az daha sabır
T tweeetyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 10.416 12.065 228 32 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.012 aslikeremuco .!.: Hahah usengeclik seviyem tuhh keşke yakın olsaydı anneciğin gelirdi bebise biseyler almaya Genişletmek için tıkla... Keşkeeee yaa bakalım Salı pazarında bulur belki
aslikeremuco .!.: Hahah usengeclik seviyem tuhh keşke yakın olsaydı anneciğin gelirdi bebise biseyler almaya Genişletmek için tıkla... Keşkeeee yaa bakalım Salı pazarında bulur belki
bambizeytin Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2023 681 631 23 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.013 tweeetyyy .!.: Anladım kuzum. Benim de yanma vs yok idrarda. 7 çıkmış işte inşallah geçmiştir kuzum Genişletmek için tıkla... inşallah canım benim de aslında idrarda yanma yoktu ama akıntım olduğu için yaptırdı öyle çıktı.
tweeetyyy .!.: Anladım kuzum. Benim de yanma vs yok idrarda. 7 çıkmış işte inşallah geçmiştir kuzum Genişletmek için tıkla... inşallah canım benim de aslında idrarda yanma yoktu ama akıntım olduğu için yaptırdı öyle çıktı.
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.014 bambizeytin .!.: canım idrar yolu enfeksiyonun geçti mi bu arada. Genişletmek için tıkla... Canım Gecen bir yanmam oldu. Hemen suya yüklendim birde şu kızılcık ilacı bana iyi geldi sanırım her gün bir tane alıyorum. Ama şuan daha iyi gibiyim
bambizeytin .!.: canım idrar yolu enfeksiyonun geçti mi bu arada. Genişletmek için tıkla... Canım Gecen bir yanmam oldu. Hemen suya yüklendim birde şu kızılcık ilacı bana iyi geldi sanırım her gün bir tane alıyorum. Ama şuan daha iyi gibiyim
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.015 kelebek012 .!.: Yarım cm kalmıştı değil mi canım bak o da geçecek inşallah az daha sabır Genişletmek için tıkla... Canım yarım cm evet insallaj gider inşallah dua et bana
kelebek012 .!.: Yarım cm kalmıştı değil mi canım bak o da geçecek inşallah az daha sabır Genişletmek için tıkla... Canım yarım cm evet insallaj gider inşallah dua et bana
bambizeytin Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2023 681 631 23 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.016 gizempera .!.: Canım Gecen bir yanmam oldu. Hemen suya yüklendim birde şu kızılcık ilacı bana iyi geldi sanırım her gün bir tane alıyorum. Ama şuan daha iyi gibiyim Genişletmek için tıkla... acaba sancın ondan mı diye merak ettim. bende bi mantar bi idrar yolu enfeksiyonu valla bezdim. bebişlerimize ilaç yüklenip duruyor çok üzülüyorum.
gizempera .!.: Canım Gecen bir yanmam oldu. Hemen suya yüklendim birde şu kızılcık ilacı bana iyi geldi sanırım her gün bir tane alıyorum. Ama şuan daha iyi gibiyim Genişletmek için tıkla... acaba sancın ondan mı diye merak ettim. bende bi mantar bi idrar yolu enfeksiyonu valla bezdim. bebişlerimize ilaç yüklenip duruyor çok üzülüyorum.
T tweeetyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 10.416 12.065 228 32 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.017 bambizeytin .!.: inşallah canım benim de aslında idrarda yanma yoktu ama akıntım olduğu için yaptırdı öyle çıktı. Genişletmek için tıkla... Benim başından beri var ama iltihap çıkmıyordu
bambizeytin .!.: inşallah canım benim de aslında idrarda yanma yoktu ama akıntım olduğu için yaptırdı öyle çıktı. Genişletmek için tıkla... Benim başından beri var ama iltihap çıkmıyordu
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.018 gizempera .!.: Canım yarım cm evet insallaj gider inşallah dua et bana Genişletmek için tıkla... Ederim tabi dışa akan kanamalar çok daha tehlikeli o yönden de düşün istirahatle geçecek Allah'ın izniyle
gizempera .!.: Canım yarım cm evet insallaj gider inşallah dua et bana Genişletmek için tıkla... Ederim tabi dışa akan kanamalar çok daha tehlikeli o yönden de düşün istirahatle geçecek Allah'ın izniyle
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.019 kelebek012 .!.: Ederim tabi dışa akan kanamalar çok daha tehlikeli o yönden de düşün istirahatle geçecek Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla... Aynen canım evet, inşallah öyle birşey yaşamam rahim ağzım 36 çıktı doktor iyi dedi
kelebek012 .!.: Ederim tabi dışa akan kanamalar çok daha tehlikeli o yönden de düşün istirahatle geçecek Allah'ın izniyle Genişletmek için tıkla... Aynen canım evet, inşallah öyle birşey yaşamam rahim ağzım 36 çıktı doktor iyi dedi
Peynirdomates Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 3.278 3.261 83 33 13 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #27.020 gizempera .!.: Peynirdomates canım hayır üzülme bende senin gibiyim, o haftalarda o kiloda sadece proteine yüklen ve her gün bir öğününde 50 gram et yemeye çalış. Bende senin gibiyim Genişletmek için tıkla... Ben çok et yemiyordum canım. Sadece yumurta tüketiyordum. Senin bebeğinin ölçümleri kilosu boyu neydi kuzum
gizempera .!.: Peynirdomates canım hayır üzülme bende senin gibiyim, o haftalarda o kiloda sadece proteine yüklen ve her gün bir öğününde 50 gram et yemeye çalış. Bende senin gibiyim Genişletmek için tıkla... Ben çok et yemiyordum canım. Sadece yumurta tüketiyordum. Senin bebeğinin ölçümleri kilosu boyu neydi kuzum