2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
[/QUOTE]
Sen de mi mide bulantisi oldu? Ben de 13.haftaya kadar 5 kilo verdim Hyperemesis Gravidarum vardi bende. 14.haftadan 22.haftaya kadar 6 kg aldim 56'yim su an. Doktorum verdigin kilolari tamamladik artik dikkat edecegiz dedi
Mide bulantım olmadı aslında cnım ama yemek yerken bir anda kusmaya gidiyordum benimde 14.haftama kadar böyle devam etti. E haliyle de 4 kilo verdim daha hiç almadım ama son aylar baya alırım gibi geliyor İştah da açılmadı bende mesela öğle yemeği yemiyorum onun yerine meyve yiyorum

Keşki o havuç suyundan olsun sonuçta içmiyorum ona bağlıysa demek şimdi iyi olmalı suyum25 randevum aç karnına dedi gel
Kuzum bende 28 inde gidicem bana da aç karnına gel dedi. Hadi inşallah bunu da atlatalım ya. Bence havuç suyundan daha önce hiç böyle bir problemin yoktu.

O Oylesinwbirisii
Mide bulantım olmadı aslında cnım ama yemek yerken bir anda kusmaya gidiyordum benimde 14.haftama kadar böyle devam etti. E haliyle de 4 kilo verdim daha hiç almadım ama son aylar baya alırım gibi geliyor İştah da açılmadı bende mesela öğle yemeği yemiyorum onun yerine meyve yiyorum
[/QUOTE]

Benim de 20.haftaya kadar falan agzimin tadi dogru duzgun yoktu. Benim avantajim Turkiye'ye geldik biz birkac ayligina benim mide bulantilarim gecince tum aile ve arkadaslarim beni yedirmeyi gorev edindi

55'le hamile kaldim, ilk iki ay 50'ye dustum. Simdi toparlandim 56 oldum
Bende 55.5 la kaldım ilk 17 hafta sadece yarım kilo aldım bugün tartıda şok geçirdim 1 ayda 4 kilo almışım 59.9 çıktım 1 gramda üzülmeyim diye eksik çıktı heralde

Benim de 20.haftaya kadar falan agzimin tadi dogru duzgun yoktu. Benim avantajim Turkiye'ye geldik biz birkac ayligina benim mide bulantilarim gecince tum aile ve arkadaslarim beni yedirmeyi gorev edindi
[/QUOTE]
ye canım amaan can boğazdan gelir demişler doğumdan sonra veririz

Tamamen lohusaliga güveniyorum oğlumda 51 kilo ile hamile kaldim 12 kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 47 kiloya düştüm lohusaligin dibine vurmustum
Nasıl bir lohusalık geçirdin yaa ben de psikolojik olarak hemen toparlayamadim

Nasıl bir lohusalık geçirdin yaa ben de psikolojik olarak hemen toparlayamadim
Zombiden hallice geçirdim kuzum bir hafta memeyi tutamadı cahillik gittim saçma sapan biberon aldım en gaz yapanindan.. çocuk hava kararınca bir basliyor ağlamaya sabah 10a kadar aralıksız sonra silikon meme ucu ile tuttu ama yine hava yaptığı için gaz problemi oldu 50 gün anamı ağlattı 50. Gün bıçak gibi kesildi ağlamaları çok şükür

Reactions: The
Ben her gün günahtayim o zaman

Kıyamam ya zormuş gerçekten. Benim bebeğim ilk zamanlar doğduğunu bile anlamadı sanki hiçbir zorluğu yoktu ama ona rağmen zorlandım, anneliği hemen kabullenemedim. Bir de zorluk çekseydim nolurdum bilemiyorum

Kıyamam ya zormuş gerçekten. Benim bebeğim ilk zamanlar doğduğunu bile anlamadı sanki hiçbir zorluğu yoktu ama ona rağmen zorlandım, anneliği hemen kabullenemedim. Bir de zorluk çekseydim nolurdum bilemiyorum
Cook şanslısın kuzum inşallah bu bebisinde öyle olur bence annelikte babalikta bebekle birlikte öğrenilen ve edinilen bişey mesela şuan anneliğin ne olduğunu bildiğim için daha duygusal yaşıyorum ilk bebekte herşeyi ilk yasamanin heyecani oluyor bebeği benimsedigini düşünüyorsun ama bebek doğunca bu şimdi benden mi çıktı nereden geldi ben annemi oldum sanki komşu çocuğunu bırakmış sana gibi oluyor zamanla sevgisi bı oluşuyor allahimm başka hiç bir şeye benzemiyor

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…