Benim ki şimdiden çok hareketli sanki hiç uyumuyorKıyamam ya zormuş gerçekten. Benim bebeğim ilk zamanlar doğduğunu bile anlamadı sanki hiçbir zorluğu yoktu ama ona rağmen zorlandım, anneliği hemen kabullenemedim. Bir de zorluk çekseydim nolurdum bilemiyorum
Evet evet kesinlikle öyle, sorumluluğu ağır gelmişti. Ee ben şimdi yemek yemek istiyorum, ee ben kitap okumak istiyorum, uyumak istiyorum falan oluyordum ama yapamıyordum ahsjdjCook şanslısın kuzum inşallah bu bebisinde öyle olurbence annelikte babalikta bebekle birlikte öğrenilen ve edinilen bişey mesela şuan anneliğin ne olduğunu bildiğim için daha duygusal yaşıyorum ilk bebekte herşeyi ilk yasamanin heyecani oluyor bebeği benimsedigini düşünüyorsun ama bebek doğunca bu şimdi benden mi çıktı nereden geldi ben annemi oldum sanki komşu çocuğunu bırakmış sana gibi oluyor zamanla sevgisi bı oluşuyor allahimm başka hiç bir şeye benzemiyor
Şunları yesem midemin yanmasından ölürüm. Korkudan yiyemiyorum yani böyle şeyleri. Normal yemekte bile mahvoluyorumAyyy kızlaaar bugün bende girdim günaha valla, önce çikolatalı gofret sonra eşim kek almışti ama ince dilim üç tane ondan sonra da kaynım triliçe almışonun da yarısını yedim şimdi son pişmanlık neye yarar şarkısını kendime armağan ediyorum
Benim oğlum da öyleydi yaa aşırı aşırı hareketliydiBenim ki şimdiden çok hareketli sanki hiç uyumuyor
Kuzum hayır niye gelişimi dursun yapma, bende senin gibi acaba kilo almadı mı diye taktım bebeğin gelini 25 hafta belli olur dedi doktorum. Asıl kilolar 25.haftadan sonra belli olur dedi. Haftası ile uyumlu ise sakın üzülme. Kaşarı ve cevizi hergün tüketHer gün mü tüketmek lazım ki . Her gün yemiyorum bunları canım. Çok canım sıkıldı ya gelişimi durursa diye .
İşte keşke dememek için syling e koyuyoruz bebişleri sürekli kokluyoruzEvet evet kesinlikle öyle, sorumluluğu ağır gelmişti. Ee ben şimdi yemek yemek istiyorum, ee ben kitap okumak istiyorum, uyumak istiyorum falan oluyordum ama yapamıyordum ahsjdj
Şu an tabiki çok daha başka hissediyorum, sanki daha bir farklı olurmusum gibi. İlk çocuğum 2 yaşında annem diyip öpüyor eriyorum, gerçekten evlat sevgisi çok başkaymış, ilk zamanlarına dönüp koklayip opebilsem keşke
Ben ilk hamileliğimde son bir iki ay feci mide yanması yaşıyordum, adını unuttum yaa bir ilaç vardı onunla geziyordum resmenŞunları yesem midemin yanmasından ölürüm. Korkudan yiyemiyorum yani böyle şeyleri. Normal yemekte bile mahvoluyorum
Ayyy amin amin inşallah uslu uslu bebişler olsunlarBenim oğlum da öyleydi yaa aşırı aşırı hareketliydiama ilk zamanlar maşallah bakımı çok rahat bir bebekti, kucakta durduğu sürece hiç ağlamazdi uyumayan, durmayan bebiş gerçekten zor oluyor inşallah hepimizinki kolaylıkla büyür
Oy maşallah canım
Çok hızlı geçiyor zaman dimi ilk doğduğu zamanlar uzun uzun bakardım o suratını unutmayım diye şuan valla zor hatırlıyorumEvet evet kesinlikle öyle, sorumluluğu ağır gelmişti. Ee ben şimdi yemek yemek istiyorum, ee ben kitap okumak istiyorum, uyumak istiyorum falan oluyordum ama yapamıyordum ahsjdj
Şu an tabiki çok daha başka hissediyorum, sanki daha bir farklı olurmusum gibi. İlk çocuğum 2 yaşında annem diyip öpüyor eriyorum, gerçekten evlat sevgisi çok başkaymış, ilk zamanlarına dönüp koklayip opebilsem keşke
Rennie içtim de biraz rahatladım. Ne yesem beter haldeyim yani hiç iyi değil midem. Korkudan yiyemez oldumBen ilk hamileliğimde son bir iki ay feci mide yanması yaşıyordum, adını unuttum yaa bir ilaç vardı onunla geziyordum resmenbir de karbonatlı su çok iyi geliyordu
Benimki de slingde büyüdü zaten ama yine de ilk zamanlarını özlüyorumİşte keşke dememek için syling e koyuyoruz bebişleri sürekli kokluyoruzyani benim fikrim bu
Biz köpeğimizi 2 aylıkken sahiplendik. Ben o zamanlar köpekten korkardım sırf çocuğum benim gibi olmasın diye köpeğimiz olsun istedim. Hiç o zamanlar almazdım böyle kucağıma. Sonradan tabi aşk yaşamaya başladık ama şimdiki aklım olsa diyorum hep kucağıma alırdımşimdi 4 yaşına geldi çağırsam da gelmiyor sıpa
Amiiiin rabbim kimseye bunun sınavını yaşatmasın her gün bunun için dua ediyorumÇok hızlı geçiyor zaman dimi ilk doğduğu zamanlar uzun uzun bakardım o suratını unutmayım diye şuan valla zor hatırlıyorumelhamdülillah çok başka bisey evlat rabbim isteyen herkese tattirsin
Hem de nasıl yaa nasıl büyüdü anlamadım bile. Amin amin canımÇok hızlı geçiyor zaman dimi ilk doğduğu zamanlar uzun uzun bakardım o suratını unutmayım diye şuan valla zor hatırlıyorumelhamdülillah çok başka bisey evlat rabbim isteyen herkese tattirsin
Kuzum attığın fotolarda gayet iyisin neren kiloluAma ne güzel hepiniz zayıf zayıf hamile kalmışsınızben dobişko hamile kaldım çünkü geçen kış depresyona girdim olmuyor çocuğumuz diye. O da ben de yemek demek cipsler nutellalar havada uçtu yani
Oyyyy sen yandınBenimki de slingde büyüdü zaten ama yine de ilk zamanlarını özlüyorumbenim de 2 kedişim var bakalım neler olacak. Oğlanı çok kıskanmislardi ikinci kumalari gelecek.
Ne kadar bekledin canım? Benim de aslında sağlıklı gebeligimden önce bir düşüğüm var. Kimyasal gebelik falan da geçirdimAmiiiin rabbim kimseye bunun sınavını yaşatmasın her gün bunun için dua ediyorumçok bekledim minnağım
Kuzum benim boyum kısa amaKuzum attığın fotolarda gayet iyisin neren kilolu
Ayy şuan ejderyyaaa gibiyim felaket yanmam varBen ilk hamileliğimde son bir iki ay feci mide yanması yaşıyordum, adını unuttum yaa bir ilaç vardı onunla geziyordum resmenbir de karbonatlı su çok iyi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?