2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ama ne güzel hepiniz zayıf zayıf hamile kalmışsınız ben dobişko hamile kaldım çünkü geçen kış depresyona girdim olmuyor çocuğumuz diye. O da ben de yemek demek cipsler nutellalar havada uçtu yani

Evet evet kesinlikle öyle, sorumluluğu ağır gelmişti. Ee ben şimdi yemek yemek istiyorum, ee ben kitap okumak istiyorum, uyumak istiyorum falan oluyordum ama yapamıyordum ahsjdj
Şu an tabiki çok daha başka hissediyorum, sanki daha bir farklı olurmusum gibi. İlk çocuğum 2 yaşında annem diyip öpüyor eriyorum, gerçekten evlat sevgisi çok başkaymış, ilk zamanlarına dönüp koklayip opebilsem keşke

Şunları yesem midemin yanmasından ölürüm. Korkudan yiyemiyorum yani böyle şeyleri. Normal yemekte bile mahvoluyorum

Reactions: The
Benim ki şimdiden çok hareketli sanki hiç uyumuyor
Benim oğlum da öyleydi yaa aşırı aşırı hareketliydi ama ilk zamanlar maşallah bakımı çok rahat bir bebekti, kucakta durduğu sürece hiç ağlamazdi uyumayan, durmayan bebiş gerçekten zor oluyor inşallah hepimizinki kolaylıkla büyür

Her gün mü tüketmek lazım ki . Her gün yemiyorum bunları canım. Çok canım sıkıldı ya gelişimi durursa diye .
Kuzum hayır niye gelişimi dursun yapma, bende senin gibi acaba kilo almadı mı diye taktım bebeğin gelini 25 hafta belli olur dedi doktorum. Asıl kilolar 25.haftadan sonra belli olur dedi. Haftası ile uyumlu ise sakın üzülme. Kaşarı ve cevizi hergün tüket

İşte keşke dememek için syling e koyuyoruz bebişleri sürekli kokluyoruz yani benim fikrim bu

Biz köpeğimizi 2 aylıkken sahiplendik. Ben o zamanlar köpekten korkardım sırf çocuğum benim gibi olmasın diye köpeğimiz olsun istedim. Hiç o zamanlar almazdım böyle kucağıma. Sonradan tabi aşk yaşamaya başladık ama şimdiki aklım olsa diyorum hep kucağıma alırdım şimdi 4 yaşına geldi çağırsam da gelmiyor sıpa

Şunları yesem midemin yanmasından ölürüm. Korkudan yiyemiyorum yani böyle şeyleri. Normal yemekte bile mahvoluyorum
Ben ilk hamileliğimde son bir iki ay feci mide yanması yaşıyordum, adını unuttum yaa bir ilaç vardı onunla geziyordum resmen bir de karbonatlı su çok iyi geliyordu

Ayyy amin amin inşallah uslu uslu bebişler olsunlar

Çok hızlı geçiyor zaman dimi ilk doğduğu zamanlar uzun uzun bakardım o suratını unutmayım diye şuan valla zor hatırlıyorum elhamdülillah çok başka bisey evlat rabbim isteyen herkese tattirsin

Ben ilk hamileliğimde son bir iki ay feci mide yanması yaşıyordum, adını unuttum yaa bir ilaç vardı onunla geziyordum resmen bir de karbonatlı su çok iyi geliyordu
Rennie içtim de biraz rahatladım. Ne yesem beter haldeyim yani hiç iyi değil midem. Korkudan yiyemez oldum

Benimki de slingde büyüdü zaten ama yine de ilk zamanlarını özlüyorum benim de 2 kedişim var bakalım neler olacak. Oğlanı çok kıskanmislardi ikinci kumalari gelecek.

Çok hızlı geçiyor zaman dimi ilk doğduğu zamanlar uzun uzun bakardım o suratını unutmayım diye şuan valla zor hatırlıyorum elhamdülillah çok başka bisey evlat rabbim isteyen herkese tattirsin
Amiiiin rabbim kimseye bunun sınavını yaşatmasın her gün bunun için dua ediyorum çok bekledim minnağım

Kuzum attığın fotolarda gayet iyisin neren kilolu

Benimki de slingde büyüdü zaten ama yine de ilk zamanlarını özlüyorum benim de 2 kedişim var bakalım neler olacak. Oğlanı çok kıskanmislardi ikinci kumalari gelecek.
Oyyyy sen yandın offf benim ki hiç gelmiyor karnıma. Hatta kafasını çeviriyor o biçim en büyük endişem depresyona girmesi. Tuvalet düzenini falan bozuyorlarmış ya okuyorum internette. İnşallah öyle şeyler olmaz

Amiiiin rabbim kimseye bunun sınavını yaşatmasın her gün bunun için dua ediyorum çok bekledim minnağım
Ne kadar bekledin canım? Benim de aslında sağlıklı gebeligimden önce bir düşüğüm var. Kimyasal gebelik falan da geçirdim nerdeyse 2 yıl falan sağlıklı bir gebelik oluşmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…