2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Köpekler daha farklıdır tabi yorum yapamıyorum. Benimkiler dikkat çekmek için sürekli bir şeyler kiriyorlardi bir de onlarla uğraşıp iyice yoruluyordum. Bebeğe bir zararları yoktu başında uyur beklerlerdi. Hala bile oğlum ağladığında benden önce kedişim koşar

Ne kadar bekledin canım? Benim de aslında sağlıklı gebeligimden önce bir düşüğüm var. Kimyasal gebelik falan da geçirdim nerdeyse 2 yıl falan sağlıklı bir gebelik oluşmadı.
Benim de kimyasal gebelik var kuzum. 5 senelik evliyim. 2.5 senedir istiyoruz. Öncesinde önce atanayım dedim KPSS ye çalıştım o yüzden korundum. Önümü görmeden geleceğini şekillendirmek istemedim

Reactions: The
Bizimki de koşar kesin havlaya havlaya evet kedileri de izledim öyle gece saatlerinde bile yapıyorlar diye. Birkaç takip ettiklerim verdi kedisini köpeğini çok üzüldüm

Kuzum benim boyum kısa ama sizin gibi değilim 165 boyum. 73le hamile kaldım. Bugün tartıldım yeni 73 olmuşum. Başlarda zayıflamıştım diye. Boyuma göre tombikim
O kadar değilsin kuzum belli olmuyor hiç. Ay hiç kilo almadım maşallah ben +7 ile yola devam ediyorum

Aminn canımm senin pcos vardı dimi bende de var nefrettt ediyorumm
Evet kuzum var yani aslında hormonlarım da hiçbir sorun yok benim. Ultrason görüntüsünde var pcos. Doktor hep olur dedi çocuğun. Bende artık beklemicem diye doktora gittim tahliller vs yapıldı regl olunca gel dedi tedaviye başlayacaktık hamile kaldım

Mastercheff de Şuan su börekleri yaptılar çok severim mesela ama yersem midem yanacağı aklıma geldikçe canım istemiyor

Aynii bende senin gibiyim sadece ultrasonda pcos görünümü var ama adet düzensizlikleri stres yada kilo alma durumlarında başlıyordu üç dört periyod canıma okuyordu heleki hamile kalmak istiyorsam sürekli acaba hamile miyim suphesi oluyordu ve çok yoruyordu psikolojik olarak, oğlumda iki ay adet görmedim düşün rabbimin işi yumurtam iki ayın sonunda çatlamış ve oğlum oldu mucize gibiydi aklında olsun kuzum pcosta eğer ara vermezsen ikinci bebiş hemen oluyor ama ara verirsen tekrar aynı bekleme süresini yaşıyorsun kendimde ve çevremde hep öyle gördüm sen ikincide kararsizsin ya aklında olsun

Benim de döngülerim çok uzun be düzensiz bir ay 28 günde olurdum bir ay 34. Ama böyle dediğin gibi iki ay olmadığım olmadı hiç.

Oyyy kuzum bilmiyorum ki ya. Ben çok çocuk severim ama benim düşüncem şu en güzel şekilde tüm imkanlarımızla büyüsün. İkinci de olunca maddiyat ikiye bölünüyor. Herşeyi olsun hiçbir şeyden geri kalmasın kafamdaki bu yani

Bende 55.5 la kaldım ilk 17 hafta sadece yarım kilo aldım bugün tartıda şok geçirdim 1 ayda 4 kilo almışım 59.9 çıktım 1 gramda üzülmeyim diye eksik çıktı heralde

Yaaa ben 31 yasindayim ve hayatimda hic 60kg olmadim. Kesin 60'i gececegim ve simdiden cok korkuyorum

Benim de kimyasal gebelik var kuzum. 5 senelik evliyim. 2.5 senedir istiyoruz. Öncesinde önce atanayım dedim KPSS ye çalıştım o yüzden korundum. Önümü görmeden geleceğini şekillendirmek istemedim
Ben de ilk gebeligimde kpss çalışıyordum ve düşük yaptım, hayırlısı dedim daha çok çalıştım sonra diğer bebeğime hamile kaldım ve 5-6 aylık hamileyken atandım 3 ay çalıştım ve doğum iznine çıktım. Ocakta doğum iznim bitiyor ve bir hafta sonra tekrar doğum izni alabiliyorum bu hamileliğim için. Değişik bir zamanlama oldu

Ahahahahahahah seninki muhteşem olmuş normal memur musun kuzum sen? Biz karadenizden doğuya atandık ama ben o anlamda önümü görmeliydim. Bambaşka bir yere geldim yani

Reactions: The
Ahahahahahahah seninki muhteşem olmuş normal memur musun kuzum sen? Biz karadenizden doğuya atandık ama ben o anlamda önümü görmeliydim. Bambaşka bir yere geldim yani
Belediyeye atandım canım mimar olarak. Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul'a atandım. 3 ay çalışacağım için evimi bozmadım gittim geri döndüm şu an hala ankaradayim ama nasipse tabi bu bebeğim için iznimi kullandıktan sonra başlayacağım ise ve gideceğiz İstanbul'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…