- 10 Eylül 2023
- 330
- 614
- 18
- 28
Yaklaşık bir saat sürdü, 3 ay olmadı yaptıralı. 3000 civarıydıTeşekkür ederim cevabınız için bakacağım hemen. Siz yeni mi yaptırdınız ne kadar sürdü ve fiyatı hatırlıyor musunuz?
Köpekler daha farklıdır tabi yorum yapamıyorum. Benimkiler dikkat çekmek için sürekli bir şeyler kiriyorlardi bir de onlarla uğraşıp iyice yoruluyordum. Bebeğe bir zararları yoktuOyyyy sen yandınofff benim ki hiç gelmiyor karnıma. Hatta kafasını çeviriyor o biçim en büyük endişem depresyona girmesi. Tuvalet düzenini falan bozuyorlarmış ya okuyorum internette. İnşallah öyle şeyler olmaz
Benim de kimyasal gebelik var kuzum. 5 senelik evliyim. 2.5 senedir istiyoruz. Öncesinde önce atanayım dedim KPSS ye çalıştım o yüzden korundum. Önümü görmeden geleceğini şekillendirmek istemedimNe kadar bekledin canım? Benim de aslında sağlıklı gebeligimden önce bir düşüğüm var. Kimyasal gebelik falan da geçirdimnerdeyse 2 yıl falan sağlıklı bir gebelik oluşmadı.
Ahh evet sütü unutmuşum. Bir de sütAyy şuan ejderyyaaa gibiyim felaket yanmam vareşimi bekliyorum süt alıp getirecek bu saatte
Aminn canımmAmiiiin rabbim kimseye bunun sınavını yaşatmasın her gün bunun için dua ediyorumçok bekledim minnağım
Bizimki de koşar kesin havlaya havlayaKöpekler daha farklıdır tabi yorum yapamıyorum. Benimkiler dikkat çekmek için sürekli bir şeyler kiriyorlardi bir de onlarla uğraşıp iyice yoruluyordum. Bebeğe bir zararları yoktubaşında uyur beklerlerdi. Hala bile oğlum ağladığında benden önce kedişim koşar
O kadar değilsin kuzum belli olmuyor hiç. Ay hiç kilo almadım maşallahKuzum benim boyum kısa amasizin gibi değilim 165 boyum. 73le hamile kaldım. Bugün tartıldım yeni 73 olmuşum. Başlarda zayıflamıştım diye. Boyuma göre tombikim
Gaz her türlü var eşime diyorum ki bu kış doğal gazı eve ben vericem ahahahaAhh evet sütü unutmuşum. Bir de sütama o da gaz yapıyor bende
Evet kuzum varAminn canımmsenin pcos vardı dimi bende de var nefrettt ediyorumm
Kuzum boyun posun maşallah kaldırıyor. Hiç görünmüyor bile senin +7. Ya da çok zayıftınO kadar değilsin kuzum belli olmuyor hiç. Ay hiç kilo almadım maşallahben +7 ile yola devam ediyorum
Aynii bende senin gibiyim sadece ultrasonda pcos görünümü var ama adet düzensizlikleri stres yada kilo alma durumlarında başlıyordu üç dört periyod canıma okuyordu heleki hamile kalmak istiyorsam sürekli acaba hamile miyim suphesi oluyordu ve çok yoruyordu psikolojik olarak, oğlumda iki ay adet görmedim düşün rabbimin işi yumurtam iki ayın sonunda çatlamış ve oğlum oldu mucize gibiydiEvet kuzum varyani aslında hormonlarım da hiçbir sorun yok benim. Ultrason görüntüsünde var pcos. Doktor hep olur dedi çocuğun. Bende artık beklemicem diye doktora gittim tahliller vs yapıldı regl olunca gel dedi tedaviye başlayacaktık hamile kaldım
Ay bende onu izliyorum ama kendime hakim olmalıyımMastercheff de Şuan su börekleri yaptılarçok severim mesela ama yersem midem yanacağı aklıma geldikçe canım istemiyor
Benim de döngülerim çok uzun be düzensiz bir ay 28 günde olurdum bir ay 34. Ama böyle dediğin gibi iki ay olmadığım olmadı hiç.Aynii bende senin gibiyim sadece ultrasonda pcos görünümü var ama adet düzensizlikleri stres yada kilo alma durumlarında başlıyordu üç dört periyod canıma okuyordu heleki hamile kalmak istiyorsam sürekli acaba hamile miyim suphesi oluyordu ve çok yoruyordu psikolojik olarak, oğlumda iki ay adet görmedim düşün rabbimin işi yumurtam iki ayın sonunda çatlamış ve oğlum oldu mucize gibiydiaklında olsun kuzum pcosta eğer ara vermezsen ikinci bebiş hemen oluyor ama ara verirsen tekrar aynı bekleme süresini yaşıyorsun kendimde ve çevremde hep öyle gördüm sen ikincide kararsizsin ya aklında olsun
Bende 55.5 la kaldım ilk 17 hafta sadece yarım kilo aldım bugün tartıda şok geçirdim 1 ayda 4 kilo almışım59.9 çıktım 1 gramda üzülmeyim diye eksik çıktı heralde
Sen de benim gibi yedikten sonra mideni düşünAy bende onu izliyorum ama kendime hakim olmalıyım
Ben de ilk gebeligimde kpss çalışıyordum ve düşük yaptım, hayırlısı dedim daha çok çalıştım sonra diğer bebeğime hamile kaldım ve 5-6 aylık hamileyken atandımBenim de kimyasal gebelik var kuzum. 5 senelik evliyim. 2.5 senedir istiyoruz. Öncesinde önce atanayım dedim KPSS ye çalıştım o yüzden korundum. Önümü görmeden geleceğini şekillendirmek istemedim
Hahah ilk aylarda ben de çok gaz doluydum da şükür geçtiGaz her türlü var eşime diyorum ki bu kış doğal gazı eve ben vericem ahahaha
Ahahahahahahah seninki muhteşem olmuşBen de ilk gebeligimde kpss çalışıyordum ve düşük yaptım, hayırlısı dedim daha çok çalıştım sonra diğer bebeğime hamile kaldım ve 5-6 aylık hamileyken atandım3 ay çalıştım ve doğum iznine çıktım. Ocakta doğum iznim bitiyor ve bir hafta sonra tekrar doğum izni alabiliyorum bu hamileliğim için. Değişik bir zamanlama oldu
Belediyeye atandım canım mimar olarak. Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul'a atandım. 3 ay çalışacağım için evimi bozmadım gittim geri döndüm şu an hala ankaradayimAhahahahahahah seninki muhteşem olmuşnormal memur musun kuzum sen? Biz karadenizden doğuya atandık ama ben o anlamda önümü görmeliydim. Bambaşka bir yere geldim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?